mara00 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 mam FII original central ....koupil jsem keetec100 key...ale dle shcematu vubec nevim jak to napojit ....nemate nekdo radu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merlinl Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Mám dotaz na Fabii 2 po faceliftu (2011) s centrálním zamykáním bez DO. Chci si dodělat origo dálkové ovládání s vystřelovákem. Jaký typ komfortní jednotky podporuje funkci dálkového ovládání nebo je to v BCM jednotce a jaký typ ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 je to v BCM, jednu mám na prodej - podporuje i tempomat - je nová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumir FII Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Cau, chlapi zakoupyl jsem DO MAXICAR na fafii II mam to zaple vsechno faka ale potreboval bych poradit jak zapojit dovirani oken pri zamknuti auta a jak zapojit odskok kufru o tom totiz nebyla v navodu ani zminka diky moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 čus lidi mám FII s centrálem, kvůli tempomatu jsem dával jinou komfortku neorigo (kopie vystřelováku) mám dodělávanou dálku, ale ty klíče jsou strašný šmejdy tak je mám už oba rozlámené dá se to předělat na origo DO vč. origo vystřelováků? případně někdo v okolí Plzně kdo to udělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 jinou komfortku nebo BSG nebo BCM? jaký je to rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 číslo komfortky teď nevím, kupoval jsem jí tady před 2 roky a to si nepamatuju motor je BNM, rv.2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 pošli vin do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 máš to tam, ale nic z něj nevyčteš, je to holobyt s vyměněnou komfortkou jak jsem psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 (editace) důležité je číslo té nové BCM jednotky kterou tam máš... ale dle mého tam bude nějaká 087 a ta dálku umí Editováno: 7. Srpen 2012, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 tak nechám to zjistit až s tím někam pojedu co tam mám...ty to případně děláš kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davecv88 Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Ahoj , koupil jsem Fabii 1,2 , r.v.2011 a chtěl bych nechat dodělat k centrálu DO (vystřelovák) a palubní PC ?? Jsem z Chomutova , tak kdyby se náhodou někdo našel .. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 nema niekto typ kde kupit neaku komplet sadu na dorobenie Do k central na FABIA II, rocnik 11/2011 ??? Dakujem za typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) Zdravím ve spolek, když u FII chci přehodit komfortku za jinou, tak v Else píšou že musím přes diagnostiku zadat výměnu, ale mě nenapadá jak nebo to je nějaká blbost? Elsa Poznámka t Při výměně řídicí jednotky komfortního systému -J393- je třeba před demontáží jednotky připojit → Vozidlový diagnostický tester a v režimu „Řízené vyhledávání závad“ zvolit funkci „Výměna řídicí jednotky “. Novou řídicí jednotku následně po namontování nakódovat viz → Vozidlový diagnostický tester Editováno: 14. Duben 2015, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_75 Vloženo 1. Březen 2016 Sdílet Vloženo 1. Březen 2016 Zdravím, mám Fabii II s centrálnem bez DO. Chtěl jsem DO a tak jsem zakoupil Dálkové ovládání RC01. Schéma zapojení (tj. na co který drát je) je sice přiložené, ale vůbec netuším kam ty dráty připojit. Nevím jestli to připojit ve dveřích nebo někam jinam. Poraďte prosím někdo. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patiky Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 Zdravím. Mám F2 2011 bez el. oken, pouze origo centrál a chtěl bych origo sklopný klíč s DO. Byl by někdo schopný a ochotný z okolí UO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.