Planeta Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 To kabro je paradni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra13 Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 prosím, má někdo 3-pohledový (nebo vícepohled.) plánek na OII? starou i novou? Něco bych chtěl zkusit. Díky Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 (editace) Škoda rapid zpět? Editováno: 6. Březen 2009, autor: gigi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 6. Březen 2009 Sdílet Vloženo 6. Březen 2009 pěknej muscle ...ale dal bych rám i na horní hranu skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Můj nápad sportovní škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 hmm, zajímavé, to vypadá jako báwo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Však to je BMW s připláclou maskou z šáde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 mno já sem to poznal, neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Ta sportovní Škoda v červené barvě vypadá moooc pěkně.Škoda že to je jen virtuální představa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 jakou škodu bych si představoval??? LEVNOU!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Mě by se líbilo auto třídy Fabia třeba, která by byla koncepčně jak starý 120tky, tj. náhon na zadní nápravu, motor by mě bylo jedno, jestli vpředu nebo vzadu...to mě chybí, stará šáde se vyšrábala skoro všude a v zimě se s ní dalo perfektně vyblbnout...představa novýho moderního bezpečnýho auta v tomto smyslu, paráda Ale vím, že to je nereálný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 No mě by zajímalo spíš co by bylo, kdyby. Mám na mysli Tudora. To auto je fakt krasavec a je to strašná škoda, že nešlo do prodeje. Myslím, že šance na určitý prodej tady byly, protože v té době byly auta jako Audi A5 maximálně na papíře. Je jasné, že Audi má větší zvuk než Škoda, ale i tak. No a tak mě napadlo že by mohl někdo, kdo to umí zkusit z nějaké pěkné fotky SupaII v barvě Rosso Brunello udělat třeba TudorII. Pokusy typu-malování-ořezat objekt-prosím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Škoda Maxster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 To by mě zajímalo, čím by se to kromě zadních světel lišilo od R? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 mno vypadá to o dost větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 To se nám jenom pokoušejí namluvit ti druzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman52 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 http://www.pixhost.org/show/164/223128_mini-skoda.jpg a co tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Smarja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 (editace) To vypadá jak upravený splash Editováno: 16. Duben 2009, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman52 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Jeto upravený opel agila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) škodasport 4x4 Editováno: 2. Květen 2009, autor: tudor2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Moc tmavé, moc hranaté, moc není vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman52 Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Mě sa to líbí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) Ok, teď už to jde, ale ta kapota tam moc nesedí, zkusil bych původní světla z R a FII s tím spodním vykousnutím (to se povedlo) , na dveře přidat ochranou černou lištu, aby opticky snížila úroveň dveří... možná přidat pár tmavých detailů, jako ne úplně lakované zrcátka, spodní část nechat (pokud je tak trošku zvednout hranku) na černo (viz FI), aby to neudělalo sloní uši jak u OIIF, případně klasickou anténu do zadní části střechy Něco jako takhle: Editováno: 3. Květen 2009, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tudor2 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Editováno: 9. Květen 2009, autor: tudor2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.