Červen 3, 201015 r ......Pri sepnuti ABS se urcite neprestane davkovat palivo, to by naopak ABS kleklo, spolu s dalsima systemama jako ESP, posilovac atd, jen to pri seslapnuti brzdy (i kdyz ABS nepracuje) prejde na volnobezny otacky. A i kdyby teda nakrasne neubralo davkovani paliva, tak je to uplne jedno, motor i na plny vykon absolutne silu .......... Du se taky hádat!!! Některé auta, co při ladění pozoruji, tak když jedete třeba v městě, 2200OT, a levou nohou se dotknete brzdy-začnete jemně přibržďovat, tak motor přestane dávkovat palivo. Dávkování v tomto režimu spouští až při nadvolnoběžných (teřbas 1100OT) otáčkách.... Jinak bych Vám, přátelé okecávači, přál řešit nějaký problém, třeba se střílením u auta, které má širokopásmovou sondu-tam se totiž nejde čeho chytit. Zlatý sequent. Raděj budu řešit 5 sekvenčních aut s problémem na LPG, než jedno auto s klasikou+proudovou sondou a problémem na LPG. Napadá mě ještě jedna věc....proč vůbec vstřikování benzínu, když můžeme všechno jednoduše osadit karbecem.....pro milovníky problémů řízeným karbecem Upraveno Červen 3, 201015 r od PauLofWoCC
Červen 3, 201015 r Tak zkus zaroven drzet plyn, zmacknout brzdu a spojku (jak se s tim poperes je na tobe ) a uvidis
Červen 6, 201015 r Tak takovou spotřebu mít bych byl král, nevím co stím spotřeba 13/100 klidná i rychlá jízda pořád stejný BA/LPG sedan 03
Červen 6, 201015 r V tom pripade to v mestskem rezimu neni nic vyjimecnyho, obzvlast u silnejsi verze..
Červen 11, 201015 r Přináším reálnou analýzu mé spotřeby Octavia 1,6 75kw BRC SQ24MY07 Jezdím spíše s klidnou nohou a na spotřebu. Teď jak začli ty verda, tak sem si zapisoval jednu nádrž co a kolik najedu, případně kolik dotankuju. Ale už to dělat nebudu, by mě ojebalo furt zapisovat. Jinak jezdím vesměs sám, někdy s přítelkyni. Natankoval sem do "prázdné nádrže" 39,85L LPG, ujel sem 472,9km s tím, že jsem dotankoval 34,85L na stejné čerpačce....tzn průměrně 5L zůstalo v nádrži. (ještě to nepípalo ani nevracelo do benzínu) Dle mých propočtů vyšlo...v procentech... Jízda se studeným motorem (zahřívání) 43,5%. Teplý motor (už zahřátý): 56,5%. Souvislá jízda do 15km: 60,9%. Souvislá jízda nad 15km: 39,1%. Reálná spotřeba LPG (benzínová cesta je odpočítána, prostě čistá spotřeba LPG na km): 7,5L/100km Palubní PC ukazoval za celou jízdu benzín+LPG 6,2L/100km. Reálná spotřeba benzínu na 100km...nevím...nejsou finance na zkoušení. Upraveno Červen 11, 201015 r od PauLofWoCC
Červen 15, 201015 r Najeto se Stagem 3 500 km od montáže, průměrná spotřeba se mi ustálila na 7,7 l LPG/100 km (PP ukazuje 5,8 l/100 km-nesmysl). Plyn beru na stále stejné pumpě. Trasy převážně rovinaté, 75% okresky, 10% dálnice, 15% město. Od montáže spáleno cca 8 l benzínu (starty + 60 km souvislá jízda).
Červen 15, 201015 r To celkem potvrzuje, že i u vstřikování je nárůst spotřeby oproti benzinu mezi jedním až dvěma litry na sto km. U mě je to přesně dva litry navíc (vč. benzinu).
Červen 16, 201015 r U mě je to trochu složitější. PP byl už před montáží optimista (PP obecně u i30 není nejlepší) a ukazoval spotřebu o cca 3 dcl/100 km nižší, než byla skutečnost, konkrétně 6,2 l/100 km benzínu dle PP a 6,5 reál. Po montáži LPG spotřeba dle PP dále klesla! V reálu je nárůst spotřeby LPG proti benzínu u mého auta mezi 1 a 1,5 l paliva /100 km.
Červen 16, 201015 r Při jízdě na lpg spotřeba dle PP klesne oproti benzínu asi vždy Na benzín jsem jezdil dle PP i reálu okolo 5,5 - 6l (podle cesty), ale při jízdě na lpg rázem PP ukazuje nesmyslné hodnoty typu 4,5l apod. Vypozoroval jsem ale, že pokud bylo lpg rozštelované a stálo za prd (cukání při rozjezdech nebo v určitých ot.), což odstranilo až seřízení v lpg servisu v podobě poladění mapy servisákem přes notebook, tak se údaj o spotřebě dle PP odchýlil od reálné spotřeby ještě víc a PP mi klidně tvrdil i 3,7l apod.... Zajímalo by mne, zda existují lpg systémy, kde údaje o spotřebě dle PP korespondují se skutečností nebo zda se člověk při montáži lpg musí smířit s tím, že PP holt už nikdy nebude ukazovat reálnou spotřebu... Ale na to by asi dokázal odpovědět snad jen Karel.... Zároveň taky nechápu, z čeho PP bere údaje o spotřebě, že se údaje PP při jízdě na lpg a benzín tak rozcházejí....
Červen 16, 201015 r Chceš vědět jak je to s palubním počítačem vs. LPG? Ale naseru si tady hodně lidí...
Červen 16, 201015 r No tak tohle u mne zrovna neplatí, teď jsem mrknul do mých relativně dlouhodobých záznamů a mohu říct, že se sice proměřování PP proti reálu při jízdě na LPG zvětšilo, ale nijak kardinálně. Před instalací systému LPG byl rozdíl v průměru 0,3 - 0,4 litru na sto, po instalaci při jízdě na LPG proměřuje v průměru o 0,7 - 0,8 l, ve smyslu, že PP počítač je níže oproti reálu. Takže u mne je PP celkem věrohodný a dá se z něho docela i vycházet. P.S. Jsou tam samozřejmě velké odchylky při změně čerpačky, nebo v letních parnech, kdy je horko a klima běží neustále apod. Upraveno Červen 16, 201015 r od Sudetak
Červen 16, 201015 r Chceš vědět jak je to s palubním počítačem vs. LPG? Ale naseru si tady hodně lidí... Povidej btw: u me k tomu co ukazuje PP musim pripocist 17% a jsem na vicemene vzdycky spotrebe, kterou zjistim podle dotankovani. Takze sice to neni moc pohodlne dopocitavani, ale PP je "funkcni" i na lpg.
Červen 16, 201015 r a já PP nemám a taky jezdím a nestresuji se Upraveno Červen 16, 201015 r od Malta
Červen 29, 201015 r Povidej btw: u me k tomu co ukazuje PP musim pripocist 17% a jsem na vicemene vzdycky spotrebe, kterou zjistim podle dotankovani. Takze sice to neni moc pohodlne dopocitavani, ale PP je "funkcni" i na lpg. Vycházím z taktiky, která zaručuje optimální dávkování. Pokud je systém LPG kvalitně naladěn, takřka "do nuly", PP ukazuje při jízdě na LPG věrohodné údaje jak při jízdě na benzín. Byť tyto hodnoty neodpovídají reálné spotřebě. Laicky, Brno-Prostějov-Brno 140km...ti PP při jízdě na benzín ukáže spotřebu 6,4L/100km. Pojedeš stejnou trasu na LPG se stejným stylem jízdy....pokud ti ukáže 6,4L/100km je pravděpodobné, že LPG systém je dobře naladěn...nějaká ta desetina litru nehraje roli, protože ten styl jízdy není vždy stejný. Pokud ti ukáže vysoký rozdíl...třeba o 1L a více, je LPG systém rozladěn. Pokud je systém rozladěn, ne vždy to má vliv na spotřebu LPG.
Červen 30, 201015 r pánové, řeknu to úplně jednoduše, tam kde auto spálí při jízdě 1kg benzínu, tam spálí 1.26 kg LPG.....tak a teď počítejte, já ne,mě je hic
Červen 30, 201015 r To abych šel vážit benzín . Jinak karel.LPG, lopatu a jede se do Straček prej sem slyšel něco kolem 14tého prej WLK111 - já nepotřebuju jestli je to 100procent pravda. Já potřebuju aby to mělo logiku a smysl.....ale nebudu tě napínat....je to i pravda....ono je to obsáhlé trochu víc, jo můžu ti tu začít lambdou, přes dávkování, až k výsledku. Jenomže je to teorie....
Červen 30, 201015 r Nie je to tak. Merne špecificke hmotnosti su : Propán - 0,51 kg/l, Bután - 0,58 kg/l, LPG - 0,55 kg/l, Benzín - 0,74 kg/l Energeticke hodnoty su : Propán - 46 MJ/kg, Bután - 45 MJ/kg, LPG - 45 MJ/kg, Benzín - 44 MJ/kg Inac povedane ak by sa LPG a benzin predavali nie na litre ale na kilogramy, spotreba LPG v kilogramoch by bola nizsia ako spotreba benzinu. Holt litrik LPG je prilis lahky aby porazil benzin na objem. Z tejto tabulky dalej vyplyva, ze pomer energetickej hodnoty LPG voci Benzinu je (0,55/0,74)*(45/44)= 0,76 t.j. 1-0,76= 0,24 => o 24% vychadza vyssia spotreba u LPG vzhladom na mernu jednotku Liter. (uz len z vyhrevnosti paliv) V praxi mozno rozdiel nie je az tak vyrazny,lebo LPG ma vzhladom na vysoke oktanove cislo "kvalitnejsi" priebeh horenia. (Hori pomalsie vo valci) zdroj : http://www.lpg.szm.com/cotoolpg.htm pod tabulkami v odkaze je aj priklad. (spotreba na benzín * (40 percent propánu s koeficientom ekvivalencie 1,27 + 60 percent butánu s koeficientom ekvivalencie 1,11)) = spotreba na LPG Kazdy si moze teda vypocitat teoreticke spotreby a skonfrontovat realitu :-)
Červen 30, 201015 r A teď už jenom vědět, kolik je v litru LPG butanu a propanu. Myslím tedy skutečnost a ne proklamace
Červenec 1, 201015 r Kua, Vám teda chlapi dík za odpovědi... .gif' alt='default_icon_lol.gif' alt='lol'>.gif'> Myslím, že zůstanu u toho, že PP je při jízdě na lpg prostě na ho... a bude to kratší
Srpen 23, 201015 r Pánové, parádní diskuse, ale co já? Sliby montážníků: "max 10-15% nahoru, tak o litr, litr-a-půl nejvíc ..." !Máte parádní systém, ten se sám dorovnává, uvidíte jak budete spokojený. To bylo před 3600 km začátkem června. Když ptáčka lapají ..." Nechal jsem se zlákat blízkým servisem a pozitivními ohlasy na webu. Namontováno STAG300 Premium, Valtek 34 vstřiky, Tomasetto reduktor, AGC Strakonice. Současný stav: Průměr 10,2 l LPG/100 km. Minimální průměr 9,54 při klidné noční jízdě Plzeň - ČB. Max. průměr 12,4 při 217 km jen ve městě. Mívali jsme dlouhodobý průměr mezi 7,5 a 8 l BA /100km. To máme nárůst cca 30%. Fujtajxl. Dneska garančka ve Strakonicích. Podle technika je 10-11 l/100 i mimo město normální a jestli mě to vadí že mám jezdit na benzín. To mi nasr*l. S celou kontrolou nastavení byl hotový za 15 minut ani ne. Co na to odborníci? Je to správně naladěné? Mě se zdá že moc ne ... Ale jak to diagnostikovat? Lambda? Časy vstřiků? Kvůli záruce nemůžu do LPG ŘJ moc štrachat, ale mám VAG, dalo by se něco vyčíst z benzínové ŘJ? Jinak autí jede jak blesk, bez problémů s těžkou károu, plné, prázdné, všechny jízdní režimy v klidu, žádný Check, žádné chyby v paměti. Akorát ta spotřeba, žena s lehkou nohou jezdívala pod 7. Teď tak za těch 10 ... Nejvíc mi sejří, že naněmeckých fórech mají se STAGem přestavěné 6ti válce a jezdí se stejnou spotřebou jak já ! Co teď? Nějaký nápad? Hlavně mi karle.lpg neříkej že jsem si měl nechat namontovat BRC :)
Srpen 24, 201015 r měl........... já jezdím 8.4-9.2 a to nic neštějuji, nemám na to čas, musím se starat o zákazníky.......do Paulovýho jsme dělali taky u mě BRC, popisoval za kolik jezdí....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.