Pavel Čížek Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ahoj pánové , prohledal jsem forum a nenašel jsem odpověď na mou otázku.Po nastartování se zapne climatronic ,symboly ukazatele otáček ventilátoru jsou do pulky širší což odpovídá asi i rychlosti ventilátoru.Otácky i symboly jsou stále stejné i po vyhřátí auta, ventilátor ani nezrychluje ani nezpomaluje mám nastaveno 23 stupňů a režim AUTO . Octavia combi 1,9 tdi 81 kw rv 2000 . U stejného auta v práci se climatronic chová jinak , ventilátor sám zrychluje a symboly se s tím mění , je to ale rok 2005. Lze to nějak změnit ?Není to žádná přědělávka origoš elegance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Ahoj pánové , prohledal jsem forum a nenašel jsem odpověď na mou otázku.Po nastartování se zapne climatronic ,symboly ukazatele otáček ventilátoru jsou do pulky širší což odpovídá asi i rychlosti ventilátoru.Otácky i symboly jsou stále stejné i po vyhřátí auta, ventilátor ani nezrychluje ani nezpomaluje mám nastaveno 23 stupňů a režim AUTO . Octavia combi 1,9 tdi 81 kw rv 2000 . U stejného auta v práci se climatronic chová jinak , ventilátor sám zrychluje a symboly se s tím mění , je to ale rok 2005. Lze to nějak změnit ?Není to žádná přědělávka origoš elegance. To je úplně normální tak to mám taky.Na displey svítí pořád to stejný, ono to už samo reguluje teplotu vzduchu a rychlost ventilátoru. Zkus třeba až budeš mít vyhřátý auto zvýšit teplotu o několik stupňů a uslyšíš jak to najednou začne víc foukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Čížek Vloženo 6. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2008 To je úplně normální tak to mám taky.Na displey svítí pořád to stejný, ono to už samo reguluje teplotu vzduchu a rychlost ventilátoru. Zkus třeba až budeš mít vyhřátý auto zvýšit teplotu o několik stupňů a uslyšíš jak to najednou začne víc foukat. Ventilátor mi zrychluje jen když ručně zvýším otáčky a zhasne symbol AUTO proč se ale chová climatronic ve firemním autě jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 No zkusil bych to napíchnout na komp a vyčíst chyby, popř. test akčních členů. Je to zvláštní, mě odpovídají otáčky ventilátoru těm čárkám. Na AUTO i ECON. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Čížek Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Nikdo neví? Zkusil jsem diagnostiku ale nevím co je co našel jsem jen anglický popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 V režimu AUTO se symboly nemění, ale otáčky ano. Je to napsané v DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 jak vydat svítící panel climatron. co nejjednodušeji (chci měnit barvu diod).... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 jak vydat svítící panel climatron. co nejjednodušeji (chci měnit barvu diod).... Díky Jednoduš odcvakni ten rámeček co je kolem dokola a u panelu climatronicu jsou 4 šrouby ty povolíš a panel jde ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 V režimu AUTO se symboly nemění, ale otáčky ano. Je to napsané v DP. Na octavii mi to dělá to samé co popisuje kolega. Je možné že by to měl passat jinak? Firemní VR6, rv. 2003, když nastavím režim AUTO a třeba snížím teplotu o stupeň nebo dva, tak se zpomalí ventilátor a s tím se změní i počet čárek co ukazuje climatronic. Podle mě by se to stejně mělo chovat i oktávce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMRS3 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Na octavii mi to dělá to samé co popisuje kolega. Je možné že by to měl passat jinak? Firemní VR6, rv. 2003, když nastavím režim AUTO a třeba snížím teplotu o stupeň nebo dva, tak se zpomalí ventilátor a s tím se změní i počet čárek co ukazuje climatronic. Podle mě by se to stejně mělo chovat i oktávce. jj, přesně tak to funguje i v Octávce a to na AUTO i na ECON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Čížek Vloženo 5. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 jj, přesně tak to funguje i v Octávce a to na AUTO i na ECON Mě se to ale chová jak popisuji na začátku není to třeba verzí softu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasek Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 jj, přesně tak to funguje i v Octávce a to na AUTO i na ECON Jenže mě to na oktávce funguje tak jak popisuje kolega na začátku vlákna, prostě na AUTO i ECON když jakkoliv pohnu s teplotou tak to nemá žádný efekt na otáčky ventilátoru . Nemůžou existovat nějaké různé verze softu pro climatronic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.