Duben 30, 201015 r Nevadí ...já byl 3 majitel a vše reklamace byla uznána .... 1 majitel byla také firma
Květen 14, 201015 r Mám paket Dynamic a u řidičovy sedačky se mi již podruhé zdeformovala bočnice. Poprvé vyměněna bočnice, teď je plánováno to samé. Zdá se, že Škoda se rozhodla šetřit na sedačkách a do auta za 600 000 montuje šmejdy... Měl jsem Dynamic ve Fabii 5 let a bez problémů. Setkali jste se někdo s problémem podobného rázu u Octávek? Mám MY 2010.
Květen 16, 201015 r Copak na tom sedadle děláváš?Bud jsi hora chlap,přes 120kg,nebo se tam moc vrtíš,když vozíš stopařky.Na tom sedadle se má sedět uprostřed a né na kraji.Něco je u Tebe špatně.Třeba špatně sedíš...Něco tlačí do bočnice,,,,naditá peněženka....
Květen 17, 201015 r Bohužel špatný odhad , mám 85 kg/187 cm, čili pro sedačku by to neměl být problém. Sedím na tom úplně normálně, stejně jako jsem 5 let seděl na sedačkách ve Fabii. Myslím, že jde prostě o zmetek a/nebo na sedačkách šetří. Ty bočnice jsou docela volné v porovnání s Fabií, kde ta sedačka fakt držela. Celý se to hýbe a tak se na to stačí křivě podívat a je to. Mimochodem, po první opravě jsem se snažil dávat fakt pozor a bočnice se v podstatě nedotknout. Druhé poškození vzniklo velmi pravděpodobně tak, že si náš firemní servis odvezl auto na přezutí pneu a řidič netušil, že na sedačce nesmí sedět... Copak na tom sedadle děláváš?Bud jsi hora chlap,přes 120kg,nebo se tam moc vrtíš,když vozíš stopařky.Na tom sedadle se má sedět uprostřed a né na kraji.Něco je u Tebe špatně.Třeba špatně sedíš...Něco tlačí do bočnice,,,,naditá peněženka....
Květen 30, 201015 r Tak vyměněn celý molitan sedáku a boční airbag. Airbag je v takovém plastovém obalu se "šlicem" a ten byl ohnutý. Snad už to bude OK, servis mi potvrdil, že kvalitu sedadel nelze srovnávat s FI, dnes už se prý tak bytelné nedělají...
Srpen 17, 201015 r Mám paket Dynamic a u řidičovy sedačky se mi již podruhé zdeformovala bočnice. Poprvé vyměněna bočnice, teď je plánováno to samé. Zdá se, že Škoda se rozhodla šetřit na sedačkách a do auta za 600 000 montuje šmejdy... Měl jsem Dynamic ve Fabii 5 let a bez problémů. Setkali jste se někdo s problémem podobného rázu u Octávek? Mám MY 2010. Ahoj, mám stejný problém, Dynamic paket Octavia II, zakoupeno duben 2010, bočnice řidičova sedadla poškozena - zedeformována - poškození reklamací uznáno, zítra opraví. P.
Srpen 27, 201015 r Pěkné, díky za info. Aspoň že v tom nejsem sám, ač Škoda tvrdí, že o nikom dalším neví... Já mám teď stejný problém u sedačky spolujezdce. Zatím je věc v řešení, ale vím úplně přesně jak se to stalo. Přítelkyně (pro jistotu hned píšu - 50 kg :-)). se o bočnici opřela při vystupování, když auto stálo do kopce. Tím se to trochu zdeformovalo a poté kolega při nastupování o bočnici zavadil zadní částí těla a je to úplně zkřivený... Fakt zoufalý, doporučuju Dynamic paket nebrat, sedačky jsou nedodělky. Mirek. Ahoj, mám stejný problém, Dynamic paket Octavia II, zakoupeno duben 2010, bočnice řidičova sedadla poškozena - zedeformována - poškození reklamací uznáno, zítra opraví. P.
Leden 10, 201114 r NEDOPORUČUJI a to velice důrazně servis: Verold Strakonice - naprostá neochota cokoliv řešit v záruce, až po urgenci do Ml. Boleslavi se něco pohnulo (ale ty kecy kvůli tomu!), a Frolík Písek - něco podobného, dále nekvalitní záruční oprava. Dál se nebudu rozepisovat, protože bych se znovu nasr....
Březen 31, 201114 r před dvěma roky reklamováno: 1) synchrony na dvojce - bez problému, sice to stálo měsíc v servisu, protože nejprv nedošly náhr. díly, a pak přípravky na rozmontování převodovky 2) ventilace nešla - taky bez problému servis ACA Autocentrála Karviná :-). takže dá se říct, že spokojenost
Červen 15, 201114 r Tak já mám za sebou také výměnu těsnění dveří a oprava laku,dělaly jse všechny 4 dveře, rok 04 najeto 258000km, celkem bez poblémů, jen musí být pečlivě vedená servisní kniha.
Září 20, 201113 r tak ja se pochvalim: auto kupovane 1/2011, v 7/2011 klima prestala chladit, diagnostika v servisu v CB ukazala tlak v okruhu 0baru, cili prazdna, jel sem tehdy na sluzebku do Frankfurtu tak sem to reklamoval v DE, tam ji na zaruju naplnili jenze na prd, dali malo chladiva, misto 525g dali jen 350g a jeste mi rikal ze to je dost, pak jsem zjistil ze sice chladi ale slabo tak znovu do servisu v CB, tam ji vypustili a znovu naplnili na nominal hodnotu 525g a dali tam UV barvivo a ted s tim jezdim a planuju za 2 tydny jit s tim na kontrolu, prej to skouknou UV lampou jestli to bude nekde videt kde to utika, pak to snad opravi a znovu naplni, tak jsem zvedav, zatim vse delano na zaruku, jen me stve ze jsou s tim takovyhle problemy..., jinak je to climatronic
Listopad 5, 201113 r Tak já 14dní po záruce servomotor kterej nastavuje teplotní klapku climatroniku stranu u řidiče!!! Cca 6ti oprava dnes už ty auta nic nevydrž!!!
Únor 8, 201213 r 10/2010 kupena O2_FL 1.9 TDI Ambiente, zatial reklamovany iba stredovy fukar. Najazdenych cca 75 000km.
Červen 20, 201213 r Ahoj, chci se zeptat, zda jít reklamovat po cca 10000km lehce zvlněné kotouče? Auto je nové od 12/2011. Upraveno Červen 20, 201213 r od mikki
Červen 25, 201213 r Už vidim jak tam přijedu, oni se s tím projedou a řeknou, že je to v pořádku. Přitom vím, že se vlněj, mám z předchozího auta (Golf 4, kde sem je měnil asi čtyřikrát po 10000km) vytrénovanou nohu a poznám to. No uvidíme. Nereklamoval už někdo náhodou zvlněné kotouče?
Srpen 2, 201213 r Reklamace zvlněných kotoučů je hra na tenkém ledě... Protože je otázka, co jsi s nimi dělal. Stačí párkrát silně zabrzdit, pak projedeš kaluží a je to. Poslední uznávané reklamace na přední zvlněné kotouče Škoda brala u OI 1,9TDi 81kW, kde byla jasná konstrukční vada a těžký předek...
Srpen 3, 201213 r Souhlasím, že se to může zdát jako "hra na tenkém ledě", ale spíš bych to viděl jako slabší led pro výrobce. Argumenty, které uvádíš jsou skutečně z říše 1000+jedné noci, resp. pracovníků reklamačních odd.. To jako chceš říct, že s autem nesmím brzdit a jezdit v dešti? Dle mého názoru je to vše jen o důslednosti vymáhání mých práv a z vlastní zkušenosti (sice ne s brzdovými kotouči) vím, že když se člověk nedá a je ochoten jít do soudního sporu, skoro ihned se karta obrací.
Srpen 8, 201213 r Tak jak sem předpokládal, po zkušební jízdě se jim nic neprojevilo, takže nazdar. Prý by mi to stějně asi neuznali, protože 12000km je už dost a že sem mohl někde probrzdit a bla bla........ Jelikož sem auto nekupoval přímo u autorizovaného prodejce Škoda, ale u firmy zprostředkovávající prodej aut, bylo mi řečeno, že můžu reklamovat u jakéhokoliv prodejce. Takže budu objíždět sevisy a reklamovat.....asi blbost co? Upraveno Srpen 8, 201213 r od mikki
Leden 16, 201312 r Tak vyměněn celý molitan sedáku a boční airbag. Airbag je v takovém plastovém obalu se "šlicem" a ten byl ohnutý. Snad už to bude OK, servis mi potvrdil, že kvalitu sedadel nelze srovnávat s FI, dnes už se prý tak bytelné nedělají... Mi se na 5/2011 zvlnil bok sedačky na levé straně řidičovy sedačky, opravili to a za 2 měsíce je to to samé. Servis mi řekl ať si zavolám do Ml.Boleslavi a pošlu fotky, že oni víc neudělají. V minulých Oct se mi to nestalo (98,00,04). Ani nevím, co jim tam mám povídat. Sere mě to, vypadá to jako růjna s 300tkm (mám 50tkm)
Leden 18, 201312 r Speciálně pro reklamaci kotoučů je stanoven postup. V Boleslavi moc dobře vědí, co kotouče dokážou udělat v různých režimech jízdy. Pokud teda servis neoprávněně vymění kotouče na záruku, tak je garanční technik zaplatí z vlastní peněženky. A reklamovat kotouče po roku,příp. po 10000Km, je nesmysl. A jak Mikki píše, že se stím potkal na svém bývalém autě, tak asi zrovna klidně nejezdí...Aby byla uznána reklamace, tak by v tom období výroby jeho auta muselo dojít k nadlimitnímu výskytu reklamací na kotouče i u jiných vozů.
Únor 11, 201312 r Jsem klidnej jezdec, rozhodně ne brdza-plyn. Na Golfu IV odcházej každýmu, na značce nezáleží, ten rozměr 288/...je prostě na p..u. Stačí mrknout na vwclub. Na Octavii jsem si je nechal stočit, ale asi po 6tis. km mám takový tušení, že je to zpátky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.