Přejít na obsah

Superb II

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čemu se divíš? DělajÝ tam na tom speciální jednotky mongolských dělnic projivších výběrovým řízením nejutěžšího kalibru přímo v Ulánbátaru :D;)

Navíc nedělá se Sup v Kvasinách, nebo Vrchlabí? ;) Čeština tu občas dostává moc na prdel...

Vloženo

Repre podle mě není jejich hlavní poslání, to by je od škodovky měli dostat gratis, když budou dělat reklamu, hlavně by měli dělat pořádek :)

Ale jinak v bílé bude super! Pokud teda už nebude v novém stříbrném zbarvení :-/

Vloženo
Repre podle mě není jejich hlavní poslání, to by je od škodovky měli dostat gratis, když budou dělat reklamu, hlavně by měli dělat pořádek :)

Ale jinak v bílé bude super! Pokud teda už nebude v novém stříbrném zbarvení :-/

S tím souhlasím, mohli by je dostat od Škodovky v plné náloži jako dar, ale ty rozhrkaný O1 na dálnici jsou fakt nic moc.

S tím pořádkem souhlas :kol-47: Dneska o policajta na křižovatce nezakopneš, pěší hlídky už taky nejsou. Jen se vozí v autech a to je škoda, víc by toho viděli. A taky to asi bude tím, že se do jejich práce každej nehrne.

Vloženo

já bych do té 1,4 TSI klidně šel, teda kdybych na Supíka měl našetřeno. Určitě to do budoucna bude rozumnější než ten třílitrový šestiválec...až bude stát litr benzínu 45Kč tak...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...