pentadius Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 Konečně pořádné auto hodné značky a prodejů Škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Ten kombík super. Ta přední maska ala Audi je hrozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Mne se libi to coupe!! To ala Audi, uz je prehnany...neco jako za kazdou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 To kupé je super ať ho začnou delat a jdu pro něj, AMG od Mercedesu ale za třetinovou cenu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Dnes jeli dva kousky SII mei J.Hradcem a Třeboní následovány dvěmi OII. 3koda že jsem je nestihl vyfotit!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 odkaz1 odkaz2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 (editace) Zajímavej intoš, nevím proč, ale jak je ovládání na okna tak jak je tam ten obloček směrem k podlaze tak už jsem to takhle řešený někde viděl.. tuším, že to bylo BMW nebo Audi a i ta palubka jak jsou výdechy tak nad tím jak je tam ten výběžek po celý šířce, taky hodně podobné, ale je to pěkné Editováno: 24. leden 2008, autor: century Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Palubka je moc pěkná jenom ten volant mě tam moc nesedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Ašestkovskej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Sundat z něj ten chrom tak by vypadal dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 (editace) Foto interieru a nějaké další info http://www.skodaoctavia.cz/SkodaAuto/Novy-SuperB-2.htm kua ono to tu skoro všechno je a já sem myslel že jsem nejrychlejší Editováno: 25. leden 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Nevie niekto ake budu ceny noveho supa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipe Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 (editace) Zde taky nová Škoda Superb. Editováno: 26. leden 2008, autor: lipe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 tak mi v úterý na chatu na novinky CZ potvrdil M. Jahn, že nový superb combi bude 4x4 i v automatu, takže o novém auti už mám jasno. Jen jsem se trochu zalekl, že tam na tom odkazu www.skodaoctavia.cz je zatím napsáno jen s motorem 3,6 FSI, v auto tipu jsem četl, že tam bude i 3.0TDI 171 Kw, což je snad nej diesel co jezdí v tomto objemu....tak doufám, že mi ve škodovce udělají radost a hodí 4x4 i do 3.0 TDI, protože by to jinak byl celkem zásek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Tak new superb je nádherný auto, tyto motory jsou definitivní pouze prozatím.Budou přibývat i další motory.No a s cenou sem slyšel že by to mělo být skoro na stejné ceně jako starý superb...tto je supr ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 tak mi v úterý na chatu na novinky CZ potvrdil M. Jahn, že nový superb combi bude 4x4 i v automatu, takže o novém auti už mám jasno. Jen jsem se trochu zalekl, že tam na tom odkazu www.skodaoctavia.cz je zatím napsáno jen s motorem 3,6 FSI, v auto tipu jsem četl, že tam bude i 3.0TDI 171 Kw, což je snad nej diesel co jezdí v tomto objemu....tak doufám, že mi ve škodovce udělají radost a hodí 4x4 i do 3.0 TDI, protože by to jinak byl celkem zásek.... 3,0 TDi se tady diskutovalo a šanci že tam bude je asi takova jako že ČEZ zlevní eletriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 3,0 TDi se tady diskutovalo a šanci že tam bude je asi takova jako že ČEZ zlevní eletriku Taky si to myslím, ale je tomůj soukromý názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) Další nová fotka, tentokráte černý SuperB z venku zde : http://www.skodaoctavia.cz/SkodaAuto/Novy-SuperB-2.htm Černá sluší Editováno: 27. leden 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 3,0 TDi se tady diskutovalo a šanci že tam bude je asi takova jako že ČEZ zlevní eletriku vím, že se to tu dost probíralo, ale už ve 2 na sobě nezávislých časopisech v tabulkách motorů pro superb 2 figuruje 3.0 TDI....tak možná že tam opravdu bude, má mít motory podélně, ne napříč, jako ten stávající, takže...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) vím, že se to tu dost probíralo, ale už ve 2 na sobě nezávislých časopisech v tabulkách motorů pro superb 2 figuruje 3.0 TDI....tak možná že tam opravdu bude, má mít motory podélně, ne napříč, jako ten stávající, takže...... Informace na mé stránce jsou od škodovky z pátku. Takže jsou možná aktuálnější než v těch časopisech. Editováno: 27. leden 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 xstorm: Bych rekl, ze moc ctes "odborne" casopisy a az prilis jim veris. To, ze Superb 2 ma mit motory podelne na rozdil od stavajiciho Superbu, ktery je ma napric, bylo napsano v poslednim AutoTipu (vysel 21.1.08). Alespon tam jsem to ja cetl. Je to samozrejme blabol, stavajici Superb ma motory ulozene podelne, prichazejici Superb 2 je prave bude mit napric! Prave proto je zastavba V6 TDi velmi nepravdepodobna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 xstorm: Bych rekl, ze moc ctes "odborne" casopisy a az prilis jim veris. To, ze Superb 2 ma mit motory podelne na rozdil od stavajiciho Superbu, ktery je ma napric, bylo napsano v poslednim AutoTipu (vysel 21.1.08). Alespon tam jsem to ja cetl. Je to samozrejme blabol, stavajici Superb ma motory ulozene podelne, prichazejici Superb 2 je prave bude mit napric! Prave proto je zastavba V6 TDi velmi nepravdepodobna. asi máš pravdu, nechal jsem se unést auto tipem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOTIF Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Dneska jsem videl jetz proti me SuperBII.. Bilá, Fko SPZ, zadelany znak, pulka predni masky, temer cely zadek.. Stacil jsem si vsimnout, ze je plny pocitacu a na boku mel nalepku TUV, takze chlapci, kolegove, uz meri hodnoty.. 27.2. jedu do TUV, tak se pokusim neco zjistit, ale nevim nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.