JasteR Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Koukam ze se asi vetsina shodne, ze at na fotkach, nebo nazivo je ten zadek divnej, nebo minimalne nevyvaznej vzhledem k boku auta, nebo cumaku, tohle moc nevykoumali ... snad bude kombik lepsi, hlevne at to neni jako posledni Golf to je taky hruza.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) na VR6 se budou dobre tahat napájecí kabek k zesilovači .... má totiž baterku přímo v kufru Editováno: 10. Duben 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Fakt nebo joke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Jo, 3.6 to tak ma ... kdo neveri at se podiva do seznamu vybav na odkladaci schranky na bocnich stranach v kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Fakt nebo joke? Se podívej na tu fotku motorovýho prostoru. Vidíš ji tam snad někde??? Todle ma i golf R32 prostě motor je moc velky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 a krásně jede to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 a krásně jede to No jo Bobík testoval 3*1,2 nebo taky 2*1,8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 a bylo to 4X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Jo, 3.6 to tak ma ... kdo neveri at se podiva do seznamu vybav na odkladaci schranky na bocnich stranach v kufru... Se podívej na tu fotku motorovýho prostoru. Vidíš ji tam snad někde??? Todle ma i golf R32 prostě motor je moc velky Jj, napadlo mě to, že to bude kvůli tomu, ale fotky jsem detailně nezkoumal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) zítra jedu do Lipska na autosalon, tak jsem zvědav, jestli tam od Supa už mají nějaký pořádný prospekty. Jinak ten zadek mě taky příliš nebere, ale můj favorit je stejně jen kombi, takže tohle mě nechává v klidu. já jsem tam byl v sobotu...nějaký věci od supa tam mají ....jinak první den lidí jak nasr... budeš to mít klidnější teď než první den.....a dobře se pokecá s holkama u autíček:-)nejen o autech Editováno: 10. Duben 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Par fotek z nedele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 MĚ SE SUPIK MOOOC LÍBÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 u kombíku se nebojte nebude jako new golf ale jako fabia1 tak si to představte jak to asi bude vypadat v těch velkejch rozměrech,myslím že to bude skvělý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 tak jsem se vrátil z Lipska a moje dojmy ze Supa II jsou bohužel spíš negativní. Vadí mi na něm několik věcí : 1) trochu divnej volant, ale to se dá zkousnout nebo tam dát jinej, 2) nelíbí se mi moc zadek a hlavně světla, působěj trochu lacině a hlavně připomínaj buď Lagunu nebo nějakýho Korejce. Tak doufám, že kombi bude úplně jiný. 3) vysloveně mě serou ty kliky, ale je to teď prostě trend, tak je to tak asi třeba brát. 4) co se mi hodně nelíbí a nechápu, proč to tak je, že to auto zvenku vypadá úzký. Mám na mysli optickou šířku auta v poměru k výšce. Je to divný, protože čísla říkaj něco jinýho, ale prostě to tak je. Byli jsme tam tři a nezávisle jsme si toho všichni všimli. Takže jsem z toho auta trochu zklamanej. Jinak má jistě řadu předností, ale prostě jsem podle ohlasů myslel, že to bude větší pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 co je s klikama? nějak nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 co je s klikama? nějak nechápu... mohutný vystouplý kliky, za který by se to nechalo pověsit na jeřáb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 mohutný vystouplý kliky, za který by se to nechalo pověsit na jeřáb. Toho jsem si ani nijak vic nevsimnul. Ale mas pravdu ze pusobi opticky mensim dojmem nez prvni generace. Za to vypada sportovneji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Par fotek z nedele... WTF? co to je za kola? Cerne mlask, ma nekdo nejake podrobnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 WTF? co to je za kola? Cerne mlask, ma nekdo nejake podrobnosti? Borbet XL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Simply Clever v pozadí nudní Superbi Každý by chtěl pracovat v Pentagonu, ale je to dřina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Simply Cleverv pozadí nudní Superbi Každý by chtěl pracovat v Pentagonu, ale je to dřina vypadá to, že jsi ho přejel schválně , nešel ti po křesle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Byl jsem se podívat na supa v Lipsku. Hezký auto až na ten volant ten tam vůbec nesedí. Mám dotaz na místní znalce. Ten motor byl nastříkaný nějakou šedou barvou, když jsem na něj šáhnul zůstávalo to na rukách, je to jenom konzervační látka, která se umyje než půjde auto k zákazníkovy nebo to tak zůstane ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Borbet XL Jeste na tu krytku dodat skoda logo. To jako skodovka zacne prodavat tyhle kola nebo kde se to tam vzalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) Jeste na tu krytku dodat skoda logo. To jako skodovka zacne prodavat tyhle kola nebo kde se to tam vzalo? Skoda uz ma tusim jedny 18" o Borbet tak proc ne ale moc tomu nedavam. ..ty kliky bych rekl ze to taky spis kazi, podobny maj Fordy S-Max C-Max a taky je to divny.. Editováno: 11. Duben 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.