mISHA Vloženo 19. leden 2008 Sdílet Vloženo 19. leden 2008 stala se mi tato vec. rozsvitily se mi symboly ABS a ASR, po zkousce jsem zjistil, ze abs opravdu nefunguje. vagem jsem precetl chybu 00301 Eíslo dílu: 6Q0 907 379 D Díl a/nebo verze: ABS/ASR 5.7 FRONT V20 Kódování: 00188 Eíslo dílny: WSC 13765 1 závad nalezeno. 00301 - zpetna pumpa ABS (V39) 35-00 - - vymazal jsem ji, nicmene se objevila znovu. asi den pred tim jsem naletl prednim kolem do pekne diry a nevim, jestli to nemuze mit souvislost ( s cidlem abs ). setkal jste se s tim nekdo pripadne jste to nejak resili? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 20. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2008 dnes za svetla jsem to poradne prohledl a zjistil jsem, ze mam prasklou pojistku. je to ta v kastliku nad baterkou c.6 ( nevypada to jako pojistka, ale jako plisek mezi dvema srouby ). takze jen co bude chvile, zkusim vymenit a dam vedet. doufam, ze je to jenom praskla pojistka. cerpadlo v oficialnim servise stoji cca 20k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 No, DP píše toto: 00301 Hydraulické čerpadlo ABS V39 – Načíst blok naměřených hodnot ⇒ Kap. 45-7, zobrazovaná skupina 002 příp. 006. – Vymazat chybovou paměť (05) ⇒ Kap. 45-4. – Ukončit výstup (06) ⇒ Kap. 45-4. – Vypnout zapalování. – Zapnout zapalování. Vyskytne-li se závada znovu: – Vyměnit hydraulickou řídicí jednotku ⇒ Kap. 45-13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 20. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2008 dilenskou prirucku jsem si dnes precetl take a diky tomu jsem nasel i tu pojistku. dam vedet, jak to dopadlo po vymene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 21. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2008 tak dnes jsem vymenil pojistku, vymazal v systemu vsechny zminky o nefunkcnosti abs a vse bezi jak ma. doufam, ze to skutecne bylo jen stari pojistky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Tohleto přesně se mi stalo na octě 1,8 92 kW.."Odborníci" ve škodovce to chtěli řešit výměnou hydr. čerpadla ABS. cca 30 tis...no 30 A pojistka mě stála 2 kč A pak běžte do autorizáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitas Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Tu samou závadu jsem měl teď taky-Fabia 1,4-74kW, stáří 7 let, jen 56t km - v autor. servisu Autonova Brno, mi chybnou pojistku objevili. Chtěl bych se zeptat, zda se vám závada už neopakovala. Dík. Vitas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 9. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 za dobu, co jezdim s vymenenou uz zadny problem. tipuji opravdu problem s unavou materialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Hlavně že je to O.K taky jsem to řešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pehake Vloženo 30. Červen 2008 Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 za dobu, co jezdim s vymenenou uz zadny problem. tipuji opravdu problem s unavou materialu. hmm, ja mam fabiu, rok vyroby 2000, 1.4 16v 74kw - 98tis. km a dnes sa mi stal rovnaky problem. Z nicoho nic nezhaslo ABS a ASR, VAG vypisuje chybu - hydraulicke resp. spatne cerpadlo ABS. aku poistku skusit vymenit a kde ju hladat ? Servis odporucil vymenu cerpadla, od ruky v ponuke za 5000, nove cca 30tis ((( pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 ta pojistka je na baterce v top plastovem krytu.Podivej se do dil přirucky.Ale staci když vyměniš tu špatnou to bude urcite ta od abs cerpadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 No mi nesviti nic,ale ASR mi asi nejde, kdyz dam poradnykouř, tak kola prokluzujou jako hrom, je to normalni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 je to normalni povetsinou u mladych kluku, kteri chteji ohromit okoli jinak kola prokluzuji na plny kour normalne. asr te od toho nezachrani. teprve tehdy, kdyz zacne byt rozdil mezi jednotlivymi hnanymi koly, tak poznas ucinek asr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Aha,dekuji za vycerpavajici odpoved. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 no ja prasklou pojistku nemam... chvili to abs a sr sviti a kdyz to vymazu tak dva tri dny to nesviti a pak zase jo... hrozny... spinac brzdovch svetel jsem take vymenil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 No mi nesviti nic,ale ASR mi asi nejde, kdyz dam poradnykouř, tak kola prokluzujou jako hrom, je to normalni? Není to normální, při regulaci je slyšet "křupání" od kol... a žádný gumování se neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosal Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Žádný křupání ASR nevydává, to si pleteš s EDS (el. uzávěrka dif). ASR pouze ubere plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Pravda, sorry... ASR nikdy neni slyšet to až EDS... Systém ASR je s EDS zpřažený, takže když zareguluje ASR přidá se i EDS, alespoň u oktávky. A Fabie s ASR mají i EDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 mohl bych poprosit o foto či naštouchnout jaká je to pojistka v rozvodnici u baterky? abych nemusel stahovat příručku a dohledávat ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Dnes sa mi stal tiež ten problém s chybou 00301. Problém podľa pokynou vyriešený. Ďakujem veľmi pekne. Zlaté fórum!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louda Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 Mužete mi prosím někdo napsat kolikati ampérová pojistka to je (na fabii)? Vyndal sem ji a po cestě do obchodu sem ju někde potratil. a nevííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 myslim ze by tam mala byt 45A poistka ale nie som si isty ostatne je to druha z lava , prva je nezapojena a ma rovnaku hodnotu takze ju mozes pouzit aspon tak to bolo na mojej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2009 ABS a ASR je pojistka 40A a je zapojena na pozici č. 6 za cca 5 - 10,-Kč se dá koupit v autopotřebách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosiko Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Díky za super radu s pojistkou. Mám Fabia 1.2 HTP, svítila kontrolka ABS a systém nefungoval, v originál servisu Hlaváček, řekli že je to zpětná pumpa ABS a že to bude stát 28 tisíc!! V mechanice Prostějov mi nabízeli tento díl za 18220kč (bez práce). Náštěští jsem se podíval na toto fórum.... našel prasklou pojistku (v plastovém krytu baterky) na pozici č.6 (40A), koupil ji v PV AUTO Prostějov za 66kč (Replika za 8kč mi tam nepasovala) a po výměně a nastartování kontrolka zhasla a ABS začalo opět fungovat. Ještě jednou díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muhehes Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 Dobry den, vratil jsem se vcera ze Sumavy a dojedu do MB a rozsviti se na me tyto dve kontrolky, jel jsem tedy vyzkouset zda systemy fungujou a nefungujou , jeste jsem stihl zajed na diagnostiku a rek mi ze to je fattal error .) ze to je na vymenu ridici jednotky abs a asr, mohl by jste mi nekdo poradit kolik tahle oprava stoji ? popridade dohodit sikovneho mechanika ? Vím ze zalezi na modelu fabie:) ale opravdu to potrebuju orientacni tu cenu Jeste se omlouvam asdministratorum ze zakladam nove tema ani jsem nehledal ... ale tizi me cas ( Predem diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.