Publikováno Leden 19, 200817 r Tak chlapi, dávala se do Fabie 1 jenom mechanická a nebo i automatická klimatizace? Podle fotek u inzerátů mi to obojí přijde, že to je stejné, tak jak to je?
Leden 19, 200817 r Tak stacilo by vyhledat tema o klime, ze... Nicmene, do FI se davala jedina klima a to poloautomat, nekdy nazyvana Climatic.
Leden 19, 200817 r Autor Tak stacilo by vyhledat tema o klime, ze... Nicmene, do FI se davala jedina klima a to poloautomat, nekdy nazyvana Climatic. Hledal jsem, ale nic jsem nenašel. Takže když je v inzerátu uváděná manuální klimatizace a nebo automatická klimatizace, tak obojí je to poloautomatická klimatizace Climatic, jo?:-)
Leden 19, 200817 r zdravím,já mám u f 1 sedan napsáno v manuálu i podle kodu,že mám automatickou klimu.
Leden 19, 200817 r napisane mozes mat ale je to iba poloautomat lebo teplotu si musis madstavovat sam.
Leden 19, 200817 r Pozor, teplotu si musis nastavit samozrejme sam i na Climatronicu. Poloautomat ve Fabii je poloautomatem prave proto, ze teplotu je schopen udrzovat automaticky, ale volbu ofuku (okno/kabina/nohy) a rychlost behu vetraku musis volit manualne. Automat (climatronic) to resi vsechno sam, naopak manualni klimatizace neudrzuje nic - ani teplotu - funguje jen na relativnim rozdilu vhaneneho vzduchu oproti venkovnimu.
Leden 22, 200817 r jo, ale když se ti posere nějaký servomotorek u klapek, tak je to na zabití, nežto u klasiky si pěkně kroutíš kolečkem a tahá se to po lanku. Mám climatronic, je to super, ale nechci vidět, až to začne zlobit tak jak známému.
Leden 22, 200817 r jo, ale když se ti posere nějaký servomotorek u klapek, tak je to na zabití, nežto u klasiky si pěkně kroutíš kolečkem a tahá se to po lanku. Mám climatronic, je to super, ale nechci vidět, až to začne zlobit tak jak známému. Climatronic je o pohodě a popravdě nic jiného bych už nechtěl...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.