Přejít na obsah

Porsche Brno - Škoda

Pegas

Doporučené příspěvky

Přijímací technik Hejtmánek, práci provádějící mechanik nevím jméno. Chtěl jsem vyměnit motorový olej v Oct II. Dal jsem jim 5L oleje. 4l kanystřík Castrol EDGE 5W30 a 1l láhev. (náplň v motoru je 4,3l)

Po odjezdu ze servisu se mi na dálnici rozsvítilo mazání. Zastavil jsem a zjistitl že mi tam nalili pouze 3L ze 4L kanystříku a ta 1L láhev nebyla ani rozšroubována.

Dolil jsem olej a jel dál. Ihned jsem psal mail do Porsche Brno že budu chtít vrátit peníze za provedenou výměnu oleje. Hejtmánek-bez jakékoliv odezvy.

Stavil jsem se k nim a řešil to s nějakým jiným přijímacím technikem poněvadž Hejtmánek nebyl přítomen. Ten chytrolín mi prvně tvrdil že mám asi závadu na turbu a spálilo mi to ten olej :-) Vysvětlil jsem mu že to asi nebude ten problém páč mám v kufru nedolitý olej z kanystru a nenačatou láhev oleje.

Dopadl jsem jako blbec. Prej jsem měl z dálnice zavolat a že by mě odtáhli a pak to řešili jako reklamaci. Prostě mi slušně tvrdil že jsem si to vymyslel.

Jsou to pěkný mrdky. 350,- za práci kterou evidentně zkurvili mi nevrátili. A to jsem si myslel jak je to zajetý servis. Leda tak prd. Hňupi první kategorie.

Prosím dejte je na Black List

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj porsche brno nikdy vic :( ja tam menim akorat kola, pac tam maji i uschovu..

Nedavno jsem tam byl, ze mi nesel mikrospinac na dverich (asi) coz by bylo na garancku, ovem nakonec se ukazalo, ze zato mohl diodove modul. od alarmu..

No ale co vic, technik na tom prej delal 4HODINY, takze kdyz si vynasobite zakladni sazbu technika tak se dostaneme na castku kolem 2,3k bez dane a to prosim NIC neudelali, jen zjistily chybu. Jsem byl nasranej, technika jsem uz dusil po telefonu, tak kdyz jsem dosel, bylo misto 4 hodin uctovany jen tri, prej mi tu jednu hodinu sundal.. :)

kazdopadne na servis porsche brno nadava vic lidi - doporucuji chodit o kousek vedle do agrotecu, jsou kousek od prche brno a ten rozdil jednani lidi je proste neporovnatelny.. vzdycky ochotne poradi, zadny stres..

Editováno: , autor: mytrix
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Porsche Olomouc - to samé. dělal jsem výběr. řízení n aopravu rozvodu na sl. autě. 3 škodovácké servisy poslali nabídku kolem 19 tis. kč, Porsche Olomouc jen 12 tis. Po dotazu mi řekli že do toho zapoměli započítat vodní pumpu a d alší věci. nakonec cena byla 22 tis. kč. Neskutečné arogantní jednání jak po telefonu tak osobně. Hnus

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...