tommich Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Chtěl bych si koupit do Fabie teploměr s čidlem vnitřní i venkovní teploty.Poraďte mi, prosím vás, jaký typ si mám zakoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 uplne aky chces, zalezi to predsa od tvojho vkusu. vela ludi nekupuje lebo ma pp a tam cidlo vonkajsej teploty je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 uplne aky chces, zalezi to predsa od tvojho vkusu.vela ludi nekupuje lebo ma pp a tam cidlo vonkajsej teploty je... Zajímalo by mě třeba, jestli existují taky bezdrátové teploměry. Nebo mi poraďte, kudy se musí protáhnout drát s čidlem venkovní teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Podla mňa najjednoduchšie je to za odkladacou schránkou spolujazdca úplne v rohu hore je priechodka do medzisteny a z nej do motorového priestoru! Keď dáš dole kastlík a odhrnieš izolačnú látku hneď ju uvidíš ! Má priemer asi 25mm tak aby sa ti to čidlo pretiahlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 isiel by som do bezdratoveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 (editace) Podla mňa najjednoduchšie je to za odkladacou schránkou spolujazdca úplne v rohu hore je priechodka do medzisteny a z nej do motorového priestoru! Keď dáš dole kastlík a odhrnieš izolačnú látku hneď ju uvidíš ! Má priemer asi 25mm tak aby sa ti to čidlo pretiahlo. aha tu uz raz niekto posielal prechodky : Editováno: 24. leden 2008, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 24. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2008 isiel by som do bezdratoveho koukal jsem na nabídku na internetu a našel jsem jen drátové teploměry, bezdrátový ani jeden. Je mi taky sympatičtější bezdrát. Jestli o něčem víš, dej mi typ.Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 fy.Conrad ponúka teplomer, ktorý pošle info o teplote do tvojho rádia cezý RDS, zamozrejme treabo mať autorádio z RDS a stojí cca 1500 Sk. TU je : conrad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 bezdratove su hocikde aj v lidli. treba to len rozkuchat a zabudovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 26. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2008 bezdratove su hocikde aj v lidli. treba to len rozkuchat a zabudovat. na internetu jsem žádný teploměr bezdrátový do auta nenašel.Všude se objevují jen drátové.Teploměry z lídlu tam dávat nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 a proc chce bezdratovy do auta a ne jenom bezdratovy? kdyz y neho vykuchas vnitrnosti a hezky zabudujes...nebo si ho vyrob, nebo si kup budiky a cidlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) a proc chce bezdratovy do auta a ne jenom bezdratovy?kdyz y neho vykuchas vnitrnosti a hezky zabudujes...nebo si ho vyrob, nebo si kup budiky a cidlo... TERAZ MAJU V LIDLI ZA 169.- OD 28.1.2008 (AKCIA) TEPLOMER AJ S INDIKACIOU NAMRAZI. pozri :www.lidl.cz 149.-Ck Editováno: 27. leden 2008, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 co mate proti lidlu? ako zasobaren plosakov je to skvele.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 co mate proti lidlu? ako zasobaren plosakov je to skvele.... NEROZUMIEM??? TAM PREDAVAJU AJ PLOSAKY??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommich Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 TERAZ MAJU V LIDLI ZA 169.- OD 28.1.2008 (AKCIA) TEPLOMER AJ S INDIKACIOU NAMRAZI. pozri :www.lidl.cz 149.-Ck Jo to jsem viděl, nevypadá špatně. Jenže já se zatím snažím sehnat bezdrátový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Omlouvám se za OT, ale mám dotaz ohledně teploměru u Fábie. Mám PP a vždycky když teploměr ukazuje kolem 4C tak pípne, ale jen jednou asi pár minut po nastartovaní. Souvisí to s tou teplotou nebo to má nějaký jiný význam? Děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 suvisi to s teplotou. pri 4 stupnoch je mozne ze prizemna teplota bude okolo nuly a moze sa vytvorit na niektorych miestach namraza. funguje ti to korektne. k tomu lidlu myslel som to tak, ze vykuchas vyrobok z lidlu az na plosak a umiestnis a upravis ako sa ti paci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Cartmanko: Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 nz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia14aze Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Pro inspiraci:teploměr z lidlu za 150,-Kč...myslím,že to nevypadá špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 (editace) Má podsvícení? Ale jinak tam sedl jak prdel na hrnec. Editováno: 22. Březen 2015, autor: Supermarine_Spitfire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Takové teploměry jsou na prd.V létě,když na auto svítí slunko je v autě teplota větší než můžou změřit a pak zčernají.Po několika takových zčernání už neukazujou dobře,nebo vůbec nejdou.Osobní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Březen 2015 Sdílet Vloženo 22. Březen 2015 Souhlasím plně s Fosgen. Úplně na ho..o. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudo Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Já jsem teploměr nainstaloval do jedné z volných záslepek na liště tlačítek. Finální úprava a maskování sice zatím není ideální ale účel to plní výborně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia14aze Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Podsvícení nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.