drroman Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 zdravim,musim se vam pochlubit,vcera jsem se stal plnohodnotnym clenem,protoze jsem si dovezl koktavku ftedeicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Vítej mezi námi octaviány , jinak octa pěkná a ať ti hodně dlouho slouží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 diky,snad bude slouzit,zatim jsem nadseny uvidime jak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 zdravim,musim se vam pochlubit,vcera jsem se stal plnohodnotnym clenem,protoze jsem si dovezl koktavku ftedeicku Tak vítej. Dej nějaké info. To je 2001? Motor?, výbava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 23. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2008 je to 12 2002 koupeno cz jeden majitel serviska 94najeto tdi66kw vybava elegance.a hlavne za hubicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 je to 12 2002 koupeno cz jeden majitel serviska 94najeto tdi66kw vybava elegance.a hlavne za hubicku Tak vítej do rodiny koukám moje barvička (to je nejhezčí barva kterou ve škodovce dělali ) jinak ať ti slouží dej víc fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drroman Vloženo 24. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2008 jj,foto udelam a dodam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 24. leden 2008 Sdílet Vloženo 24. leden 2008 Tdi 66 kw cip,maximalna spokojnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 čau,jak to jede ta čiplá 66kw...?kámoš si to nechal udělat a porád machruje...tak bych chtěl vědět kde je pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 čau,jak to jede ta čiplá 66kw...?kámoš si to nechal udělat a porád machruje...tak bych chtěl vědět kde je pravda... kamarád si nechal 66-ku čipnout na 85 kW,taky s tím občas jedu a musím říct,že je to hooodně znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovin Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 no já mám 81kw...základ...tak mě zajímá co je lepší...porád mě zve na mach...tak sonduju terén...ale myslím,že originál je lepší než čip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.