Přejít na obsah

Rozdíl PD 74 vs. PD 96 kw...

Fire

Doporučené příspěvky

Ahoj, v čem se liší cca...a na kolik by stála přestavba, mám pocit že tam je vetší turbo (mám pocit že GARRETT GT 1749 VA ), jiný vstřiky ( jaký ? ) a jinak blok motoru a střeva jsou stejný ??? díkec.... samozřejmě změna SOFTU ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, v čem se liší cca...a na kolik by stála přestavba, mám pocit že tam je vetší turbo (mám pocit že GARRETT GT 1749 VA ), jiný vstřiky ( jaký ? ) a jinak blok motoru a střeva jsou stejný ??? díkec.... samozřejmě změna SOFTU ...

Jine vstrikovce, turbo, jednotka, sani, trochu jine IC,saci svody, cidlo tlaku a teploty nas.vzduchu.Pokud jsme neco opomel prosim doplnit..

Odkaz ke komentáři

jestli chceš mít cca 96kW, tak ti stačí HW co máš a udělej jen chip...přestavba je zbytečně drahá a nemá smysl

jinak je tam vše jiný, turbo, trysky, střeva, chladič oleje...atd, atd...

to je ten důvod, proč se mi do Tvé O1 moc nechtělo... :)

Odkaz ke komentáři

hmmm, takže se to bude řešit asi jen chipem, jelikos to je moc pene za upravy, ktery je mi líto :-)

Jesli chces pekne navyseni vykonu doporucuji dat turbo z 96kw TDI. ted prez tyden budu predelavat octu 74pd 4x4 na tohle turbo a samozrejme novy chip.Majitel ma porad malo a chipem to nechci hnat na pokraj zivotnosti, takze reseni je dat jiny hardwer ktery to snese.

Odkaz ke komentáři

Jesli chces pekne navyseni vykonu doporucuji dat turbo z 96kw TDI. ted prez tyden budu predelavat octu 74pd 4x4 na tohle turbo a samozrejme novy chip.Majitel ma porad malo a chipem to nechci hnat na pokraj zivotnosti, takze reseni je dat jiny hardwer ktery to snese.

jen turbo ( kolik stojí ), soft a i vstŕiky taky ??? a pak je kw kolik cca ? a co to dělá se spotrebou třeba ??

Odkaz ke komentáři

jen turbo ( kolik stojí ), soft a i vstŕiky taky ??? a pak je kw kolik cca ? a co to dělá se spotrebou třeba ??

Turbo[ 10 000,- za repas] a jiny softwer .Pokud bude mit porad malo tak se daj jine spicky do vstriku.Spotrebu neresim, ale dle meho pri normalni jizde bude cca stejna ne li mensi.

Odkaz ke komentáři

Turbo[ 10 000,- za repas] a jiny softwer .Pokud bude mit porad malo tak se daj jine spicky do vstriku.Spotrebu neresim, ale dle meho pri normalni jizde bude cca stejna ne li mensi.

tak to není špatný, 10 tis. turbo sehnat, práce + soft a do 20ti tis. se vejdu :palec2:

Odkaz ke komentáři

a co když dám jen turbo a neupravím soft ?

Tak pojede jajko stare.Je to prece elektronikou vsechno rizene podle cidel atd. Proste jinak to nejde.A ten soft nemuzes dat taky jen tak obycejny.Musis se zmenit limitujici faktory pro daleko vetsi tlak ktery muzes tlacit.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...