Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Povedlo se mi při vyndavání matrace z auta :) sundat vnitřní zrcátko :(. Na skle mi zůstala pouze taková zahnutá pacička s kulovým čepem na konci. Marně se snažím vrátit zrcátko zpátky. Ví někdo nějaký fígl? :help:

Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice.

Je to popsany trosku krkolomne, ale je to fakt jednoduchy, hotovo za 5 vterin.

maverick 3 vteriny.... :)

Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice.

No když u toho nemáš ten správný grif tak máš za pět vteřin prasklé čelní sklo.

Tady to má š z DP

post-1028-1201382882_thumb.jpg

• Autor

Mě ta noha zůstala na skle a rozpojil se mi ten kulový kloub mezi vlastním zrcátkem a nohou. Za živého boha se mi to nedaří znovu spojit. Jde to vůbec?

Musíš sundat tu nohu ze skla. Potom na zadní části, kde je zrcadlo musíš roztáhnout pojistný kroužek, nasadit nohu a pojistný kroužek vrátit z5. Mně prasklo zrcátko a sehnat jen ten špígl snad nejde. A taky bacha na nasazování na sklo. Rády praskají skla. Zkus to řádně namazat.

• Autor
Musíš sundat tu nohu ze skla. Potom na zadní části, kde je zrcadlo musíš roztáhnout pojistný kroužek, nasadit nohu a pojistný kroužek vrátit z5. Mně prasklo zrcátko a sehnat jen ten špígl snad nejde. A taky bacha na nasazování na sklo. Rády praskají skla. Zkus to řádně namazat.

Děkuji za pomoc. :palec2:

Upraveno od Telephone

• Autor
Tady to má š z DP

• Autor

Jojo, taky sem malinko přitlačil a už mi lezli pavoučci po skle..... tak dávej bacha...... Nakonec to šlo z připojištění skla...... ;-) Dobrá věc......

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.