Telephone Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Povedlo se mi při vyndavání matrace z auta sundat vnitřní zrcátko . Na skle mi zůstala pouze taková zahnutá pacička s kulovým čepem na konci. Marně se snažím vrátit zrcátko zpátky. Ví někdo nějaký fígl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice. Je to popsany trosku krkolomne, ale je to fakt jednoduchy, hotovo za 5 vterin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 maverick 3 vteriny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice.Je to popsany trosku krkolomne, ale je to fakt jednoduchy, hotovo za 5 vterin. No když u toho nemáš ten správný grif tak máš za pět vteřin prasklé čelní sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. leden 2008 Sdílet Vloženo 26. leden 2008 Tady to má š z DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Telephone Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice.Je to popsany trosku krkolomne, ale je to fakt jednoduchy, hotovo za 5 vterin. Mě ta noha zůstala na skle a rozpojil se mi ten kulový kloub mezi vlastním zrcátkem a nohou. Za živého boha se mi to nedaří znovu spojit. Jde to vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
don carlos Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Musíš sundat tu nohu ze skla. Potom na zadní části, kde je zrcadlo musíš roztáhnout pojistný kroužek, nasadit nohu a pojistný kroužek vrátit z5. Mně prasklo zrcátko a sehnat jen ten špígl snad nejde. A taky bacha na nasazování na sklo. Rády praskají skla. Zkus to řádně namazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Telephone Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 (editace) Musíš sundat tu nohu ze skla. Potom na zadní části, kde je zrcadlo musíš roztáhnout pojistný kroužek, nasadit nohu a pojistný kroužek vrátit z5. Mně prasklo zrcátko a sehnat jen ten špígl snad nejde. A taky bacha na nasazování na sklo. Rády praskají skla. Zkus to řádně namazat. Děkuji za pomoc. Editováno: 27. leden 2008, autor: Telephone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Telephone Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Tady to má š z DP Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Telephone Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice.Je to popsany trosku krkolomne, ale je to fakt jednoduchy, hotovo za 5 vterin. Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Musíš sundat tu nohu ze skla. Potom na zadní části, kde je zrcadlo musíš roztáhnout pojistný kroužek, nasadit nohu a pojistný kroužek vrátit z5. Mně prasklo zrcátko a sehnat jen ten špígl snad nejde. A taky bacha na nasazování na sklo. Rády praskají skla. Zkus to řádně namazat. Jojo, taky sem malinko přitlačil a už mi lezli pavoučci po skle..... tak dávej bacha...... Nakonec to šlo z připojištění skla...... ;-) Dobrá věc...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.