Přejít na obsah

FabiaI-vnitřní zrcátko

Telephone

Doporučené příspěvky

Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice.

Je to popsany trosku krkolomne, ale je to fakt jednoduchy, hotovo za 5 vterin.

No když u toho nemáš ten správný grif tak máš za pět vteřin prasklé čelní sklo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jsi nic neutrhl, staci vzit zrcatko za "nohu", pootocit o 90° doleva, prilozit ho na uchyt prilepeny na okne a otocit jim o 90° zpet doprava do koncove pozice.

Je to popsany trosku krkolomne, ale je to fakt jednoduchy, hotovo za 5 vterin.

Mě ta noha zůstala na skle a rozpojil se mi ten kulový kloub mezi vlastním zrcátkem a nohou. Za živého boha se mi to nedaří znovu spojit. Jde to vůbec?

Odkaz ke komentáři

Musíš sundat tu nohu ze skla. Potom na zadní části, kde je zrcadlo musíš roztáhnout pojistný kroužek, nasadit nohu a pojistný kroužek vrátit z5. Mně prasklo zrcátko a sehnat jen ten špígl snad nejde. A taky bacha na nasazování na sklo. Rády praskají skla. Zkus to řádně namazat.

Odkaz ke komentáři

Musíš sundat tu nohu ze skla. Potom na zadní části, kde je zrcadlo musíš roztáhnout pojistný kroužek, nasadit nohu a pojistný kroužek vrátit z5. Mně prasklo zrcátko a sehnat jen ten špígl snad nejde. A taky bacha na nasazování na sklo. Rády praskají skla. Zkus to řádně namazat.

Děkuji za pomoc. :palec2:

Editováno: , autor: Telephone
Odkaz ke komentáři

Jojo, taky sem malinko přitlačil a už mi lezli pavoučci po skle..... tak dávej bacha...... Nakonec to šlo z připojištění skla...... ;-) Dobrá věc......

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...