Přejít na obsah

Demontaz autobaterie FRS

Mydlo52

Doporučené příspěvky

Chlapi co vse budu muset udelat pred demontazi autobaterie at ji mohu nabit? FRS 20005. nebyla jeste venku a je slaba,protoze v zime s ni nejezdim....mam nechat odemkle dvere pred demontazi? Pry se musi nastavit dorazy atd...vysvetlete mi co to teda vse obnasi.Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tam je hlavně důležité a jsem rád, žes to nezapomněl zdůraznit, že se jedná o FRS, protože tam je proces vyndání baterky podstatně složitější. :prc:

Je potřeba nechat otevřený kufr a pravé zadní dveře, dále páčku blinkrů dát nahoru, vynulovat PP, uzemnit karoserii 10ti metrovým ocelovým lanem a co je nejdůležitější v žádném případě před vyndáním baterky nazapínat brejkr22, opakuji nezapínat brejkr22 lol

Odkaz ke komentáři

Tam je hlavně důležité a jsem rád, žes to nezapomněl zdůraznit, že se jedná o FRS, protože tam je proces vyndání baterky podstatně složitější. :prc:

Je potřeba nechat otevřený kufr a pravé zadní dveře, dále páčku blinkrů dát nahoru, vynulovat PP, uzemnit karoserii 10ti metrovým ocelovým lanem a co je nejdůležitější v žádném případě před vyndáním baterky nazapínat brejkr22, opakuji nezapínat brejkr22 lol

:smich: ty seš komediant Mello :smich:;)

Odkaz ke komentáři

sorry za ten20005, ale srandy je dost..a to je dobre..a ted vazne...co je treba? nekdo mi radil, at dam do zapalovace konektor ktery bude napojen na jinou baterii a tim jak se vynda puvodni baterie, tak bude napajena pres zasuvku z jine baterie,ale nesmi se nic spoustet nebo startovat, jinak by vyletela pojistka...co vy na to???

Odkaz ke komentáři

Nejak nechapu co se tady vlastne resi za desny slozitosti :-) PRoste odpojis baterku a hotovo :-) JEstli parkujes v garazi, tak holt auto nechas otevreny a nic neresis. To ze mas RS ma vliv jen na to, dostat se ke sroubu, co drzi baterku, je tam pristup rekl bych na **** lol

Odkaz ke komentáři

chtel jsem koupit, ale uz nemaji ale nasel jsem telwin t charge 12 a da se s ni nabijet i pres autozasuvku bez odpojeni autobaterie...cca 1400KC

Když sem nedávno měnil xenon taky sem musel vyndat baterku, prostě sem jí vymontoval, nic sem neřešil. Pak sem zjistil, že sem tam dal jinej xenon, tak sem to musel udělat celý znova :p

Odkaz ke komentáři

Když sem nedávno měnil xenon taky sem musel vyndat baterku, prostě sem jí vymontoval, nic sem neřešil. Pak sem zjistil, že sem tam dal jinej xenon, tak sem to musel udělat celý znova :p
cos tam dal za jiný xenon? dyt tam dostaneš jen d2s -ku.
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...