Mydlo52 Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Chlapi co vse budu muset udelat pred demontazi autobaterie at ji mohu nabit? FRS 20005. nebyla jeste venku a je slaba,protoze v zime s ni nejezdim....mam nechat odemkle dvere pred demontazi? Pry se musi nastavit dorazy atd...vysvetlete mi co to teda vse obnasi.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Tam je hlavně důležité a jsem rád, žes to nezapomněl zdůraznit, že se jedná o FRS, protože tam je proces vyndání baterky podstatně složitější. Je potřeba nechat otevřený kufr a pravé zadní dveře, dále páčku blinkrů dát nahoru, vynulovat PP, uzemnit karoserii 10ti metrovým ocelovým lanem a co je nejdůležitější v žádném případě před vyndáním baterky nazapínat brejkr22, opakuji nezapínat brejkr22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Tam je hlavně důležité a jsem rád, žes to nezapomněl zdůraznit, že se jedná o FRS, protože tam je proces vyndání baterky podstatně složitější. Je potřeba nechat otevřený kufr a pravé zadní dveře, dále páčku blinkrů dát nahoru, vynulovat PP, uzemnit karoserii 10ti metrovým ocelovým lanem a co je nejdůležitější v žádném případě před vyndáním baterky nazapínat brejkr22, opakuji nezapínat brejkr22 ty seš komediant Mello Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 no MELLO hlavne zapomel na to,ze se jedna o baterii budoucnosti ponevadz rok 20005 je presne za 17997let dlouheho cekani ale jinak si asi na nic nezapomel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 no MELLO hlavne zapomel na to,ze se jedna o baterii budoucnosti ponevadz rok 20005 je presne za 17997let dlouheho cekani ale jinak si asi na nic nezapomel woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Tak jsem rád, že se nám to tady tak pěkně rozjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 to mam inak tiez velmi rad. v sekcii audio sa to casto objavuje. frs potrebuje totizto uplne ine repro+kable+vyhybky+radio+iso konektor a koberec do kufra ako ostatne fabie. nabi baterku daj ju s5 a nastav vsetko co nepojde na frs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mydlo52 Vloženo 27. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2008 sorry za ten20005, ale srandy je dost..a to je dobre..a ted vazne...co je treba? nekdo mi radil, at dam do zapalovace konektor ktery bude napojen na jinou baterii a tim jak se vynda puvodni baterie, tak bude napajena pres zasuvku z jine baterie,ale nesmi se nic spoustet nebo startovat, jinak by vyletela pojistka...co vy na to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 vsechny odpovede najdes tu na fore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 27. leden 2008 Sdílet Vloženo 27. leden 2008 Ten člověk je přelud.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mydlo52 Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 myslis me???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Nejak nechapu co se tady vlastne resi za desny slozitosti :-) PRoste odpojis baterku a hotovo :-) JEstli parkujes v garazi, tak holt auto nechas otevreny a nic neresis. To ze mas RS ma vliv jen na to, dostat se ke sroubu, co drzi baterku, je tam pristup rekl bych na **** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 Máš velkej bateriovej box, nebu tzv. tupi box? Proč tu baterku nedobiješ přímo na autě? Co máš za nabíječku? Doporučuju použít nabíječku s elektronicky řízenou regulací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mydlo52 Vloženo 29. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2008 mam prave obycejnou nabijeckou..kolik takova nabijecka s el. regulaci stoji????jinak bych to nabil v garazi.....chtel jsem to nekde nechat nabit, protoze neni vhodne nabijet obycejnou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 teď mají v Lidlu dostačující nabíječku a udržovač (mám vyzkoušeno) + viz. odkaz zdeza 499,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 29. leden 2008 Sdílet Vloženo 29. leden 2008 teď mají v Lidlu dostačující nabíječku a udržovač (mám vyzkoušeno) + viz. odkaz zdeza 499,- Koupil jsem si ji taky. Tady odkaz na návod k obsluze a nějaké info: http://www.kompernass.com/pages/_pdfs/98f6...66ba54d7dcf.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mydlo52 Vloženo 30. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2008 chtel jsem koupit, ale uz nemaji ale nasel jsem telwin t charge 12 a da se s ni nabijet i pres autozasuvku bez odpojeni autobaterie...cca 1400KC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 chtel jsem koupit, ale uz nemaji ale nasel jsem telwin t charge 12 a da se s ni nabijet i pres autozasuvku bez odpojeni autobaterie...cca 1400KC Když sem nedávno měnil xenon taky sem musel vyndat baterku, prostě sem jí vymontoval, nic sem neřešil. Pak sem zjistil, že sem tam dal jinej xenon, tak sem to musel udělat celý znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 30. leden 2008 Sdílet Vloženo 30. leden 2008 Když sem nedávno měnil xenon taky sem musel vyndat baterku, prostě sem jí vymontoval, nic sem neřešil. Pak sem zjistil, že sem tam dal jinej xenon, tak sem to musel udělat celý znova cos tam dal za jiný xenon? dyt tam dostaneš jen d2s -ku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.