j0ska Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Chtěl bych se zeptat co obnáší dodělání samostmívacích zrcátek? Dodělával jste někdo? Co všechno je potřeba? Na kolik to tak vyjde? Mám ambiente bez sedaček v elektrice. Vnitřní samostmívací zrcátko obsahuje i dešťový senzor. Jde také sprovoznit bez výměny čelního skla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Chtěl bych se zeptat co obnáší dodělání samostmívacích zrcátek?Dodělával jste někdo? Co všechno je potřeba? Na kolik to tak vyjde? Mám ambiente bez sedaček v elektrice. Vnitřní samostmívací zrcátko obsahuje i dešťový senzor. Jde také sprovoznit bez výměny čelního skla? Alesio je má v plné palbě. Mrkni se tam. Pokud máš vnitřní samostmívací, tak si myslím, že to není problém dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 vše jde dodělat......ale dešták se neobejde bez výměny předního okna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! k deštáku a zrcátku vede dohromady 6 vodičů.....senzor + zatmavení ..... do bočních zrcátek to bude podobné kolem 3 vodiču.....na zatmavování....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 (editace) Alesio je má v plné palbě. Mrkni se tam. Pokud máš vnitřní samostmívací, tak si myslím, že to není problém dodělat. Právě že nemám žádné samostmívací. K Alesiovi jsem koukal, ale nemám s ním moc dobrou zkušenost. Nechtěl mi prodat kabel k MF volantu samostatně. Říkal, že to prodává jen spolu s volantenm a jednotkou. Přitom na stránkách má každou položku s cenou zvlášť. Nehledě k tomu, že jinde jsou ceny lepší.... Editováno: 28. leden 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 tak to by mě zajímalo kde jinde. jinak jak psal martin, k dešťáku je jiný přední sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Tak ten dešťák asi moc smysl nedává, ale co ty zrcátka? Stačí sehnat vnitřní a vnější a pak zamontovat a nastavit? Není potřeba nějaká jednotka? Jestli tam je víc vodičů tak bych ještě předpokládal nějaké kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Ja je mam, a vedou mi tam jenom dva kabely (na vyhrev). Divny, co? Jinak pro zprovozneni musis mit vnitrnisamostmivaci zrcatko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Ja je mam, a vedou mi tam jenom dva kabely (na vyhrev). Divny, co? Jinak pro zprovozneni musis mit vnitrnisamostmivaci zrcatko. Ty jsi je dodělával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Ty jsi je dodělával? Nene, z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 28. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Nene, z vyroby. Potřeboval bych někoho kdo je má dodělané aby mi řekl na co si dát pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Jj, alesio není zdaleka nejlevnější, některé věci jsou levnější ve škodovce než u něj, např. shránka pod sedadlo řidiče, háčky do kufru, a nejspíš i dalíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 A doli seš si jistej, že ta vnější nemají v sobě potensiometry a nemá to nic společného s vnitřním zrcátkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 (editace) A doli seš si jistej, že ta vnější nemají v sobě potensiometry a nemá to nic společného s vnitřním zrcátkem? Ehm, tak kdyz mi reknes presnej vyznam potenciometru tak zkusim odpovedet. Ale kdyz jsem menil ledky, tak vim ze tam byly jen dva dratky na vyhrev! Ale jinak to funguje v pohode, takze "zrejme" nezavisle na vnitrnim. Editováno: 31. leden 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Ehm, tak kdyz mi reknes presnej vyznam potenciometru tak zkusim odpovedet. Ale kdyz jsem menil ledky, tak vim ze tam byly jen dva dratky na vyhrev! Ale jinak to funguje v pohode, takze "zrejme" nezavisle na vnitrnim. Pokud chceš samostnívací vnější zrcátka, tak musíš mít samostmívací vnitřní zrcátko, protože v něm je světelný senzor! Takže to je závislé na vnitřním zrcátku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jj, alesio není zdaleka nejlevnější, některé věci jsou levnější ve škodovce než u něj, např. shránka pod sedadlo řidiče, háčky do kufru, a nejspíš i dalíš. nebo namátkou třeba RS nášlap. 570Kč. Dá se koupit mezi 330 a 400Kč v každém VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvcrx Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Pokud chceš samostnívací vnější zrcátka, tak musíš mít samostmívací vnitřní zrcátko, protože v něm je světelný senzor! Takže to je závislé na vnitřním zrcátku!!! Ano,ano,včera sem to byl řešit se škodovkou,je to prostě jen v tom zrcátku(skle),stojí 6000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 nebo namátkou třeba RS nášlap. 570Kč.Dá se koupit mezi 330 a 400Kč v každém VW. Jj, to je další věc. Já ho měl asi za 270,- z VW v Jihlavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 1. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Jj, to je další věc. Já ho měl asi za 270,- z VW v Jihlavě. s DPH? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Pokud chceš samostnívací vnější zrcátka, tak musíš mít samostmívací vnitřní zrcátko, protože v něm je světelný senzor! Takže to je závislé na vnitřním zrcátku!!! To uz jsem taky slysel. Ja to vsechno mam z vyroby. Ale kdyz sundam zrcatko (vnejsi) tak jsou na nej napojeny jen dva kabely-vyhrev! Takze nechapu souvislost s tim vnitrnim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 To uz jsem taky slysel. Ja to vsechno mam z vyroby. Ale kdyz sundam zrcatko (vnejsi) tak jsou na nej napojeny jen dva kabely-vyhrev! Takze nechapu souvislost s tim vnitrnim? Možná to je o tom, že dnes jde vše po CANu a nepotřebuješ na každou fci zvláštní drát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 s DPH? Myslel jsem cenu s DPH, nejsem příživník, ale teď jsem se podíval do záznamů a zjistil, že to bylo 370, že jsem si to blbě pamatoval, takže sry za fámy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Možná to je o tom, že dnes jde vše po CANu a nepotřebuješ na každou fci zvláštní drát... Mozna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 napájanie po CAN? Hm Doli isto máš aj vonkajšie stmievané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 napájanie po CAN?Hm Doli isto máš aj vonkajšie stmievané? Urcite, je to znat v noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 napájanie po CAN?Hm Doli isto máš aj vonkajšie stmievané? Napájení asi těžko , ale stmívací je má. Tak nám to rozlouskni, mezi náma žádnej odborník není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.