Přejít na obsah

sedan a písty v pátých dveřích

Vlasatec

Doporučené příspěvky

Ahoj, vyměnil jsem si písty na otevírání pátých dveří (kufru). Dal jsem tam nové, ale pro Favorita. Jsou asi o 5mm delší, ale montáž bez problému. Jen měli sílu asi 14 dní. Když kufr otevřu uplně (musim mu pomoct), tak drží otevřený. Mám ale takový pocit, že dřív to vyjelo samo nahoru asi tak z půlky otevření kufru. Nemůže to být tím, že třeba Fáčkový písty mají menší sílu? Přitom samotnej píst měl sílu, že jsem měl co dělat, abych ho zamačknul... Jak jdou pátý dveře otevírat Vám a jak jim hodně musíte pomáhat? A víte někdo, kolik stojej origo na Octu? Díky;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, vyměnil jsem si písty na otevírání pátých dveří (kufru). Dal jsem tam nové, ale pro Favorita. Jsou asi o 5mm delší, ale montáž bez problému. Jen měli sílu asi 14 dní. Když kufr otevřu uplně (musim mu pomoct), tak drží otevřený. Mám ale takový pocit, že dřív to vyjelo samo nahoru asi tak z půlky otevření kufru. Nemůže to být tím, že třeba Fáčkový písty mají menší sílu? Přitom samotnej píst měl sílu, že jsem měl co dělat, abych ho zamačknul... Jak jdou pátý dveře otevírat Vám a jak jim hodně musíte pomáhat? A víte někdo, kolik stojej origo na Octu? Díky;)

Tady pošli původní plynové vzpěry a nebudeš mít problém.

http://www.gorcak.cz/

Odkaz ke komentáři

to je super, dik... muzete mi ale nekdo rict, kolik stojej ty origo a jak vam jde ten kuft otevirat? viz. muj prvni dotaz...

Já mám původní písty a zhruba tak do půlky otvírání to musím zdvihnout rukou a od té poloviny dál se to samo otevře.

Odkaz ke komentáři

Já mám původní písty a zhruba tak do půlky otvírání to musím zdvihnout rukou a od té poloviny dál se to samo otevře.

origo 980,-/ks (palice) ale stejný seženeš za čtvrtinu ceny jinde než u Škody, dělá je stejnej výrobce (Made in Poland) :palec2: sou nejlepší. Bacha na čínu - nebrat!!!

Odkaz ke komentáři

origo 980,-/ks (palice) ale stejný seženeš za čtvrtinu ceny jinde než u Škody, dělá je stejnej výrobce (Made in Poland) :palec2: sou nejlepší. Bacha na čínu - nebrat!!!

jo, super, diky... Porad premejslim, proc mi tam nevydrzej ty z Favorita (pouzivali jsme je do stojanu na sklo, tak jich mam kupu), ale asi maji mensi silu ci co...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...