Publikováno Leden 30, 200817 r Nemáte někdo zkušenost s výměnou sedaček ve feldě? Dají se tam dám bez větších úprav sedačky třeba z Octavie nebo Fabie? Předem díky za vaše zkušenosti.
Únor 3, 200817 r z fabie(alespon z MR04) nejdou,ne ze bych neumel upravit pojezdy,ale jsou vyssi a trosku mi vadila pozice za volantem,takze zatim puvodni,ale hledam nejake lepsi.
Únor 3, 200817 r dával jsem kámošovi do feldy z fábie-dal jsem tam origo pojezdy z feldy-jen se musely převrtat na každé sedačce dvě dírky-ale pasujou skvěle a lepší posed jak na origo sedačkách
Únor 3, 200817 r Jo, tak u sedaček z Fábie není o co stát! To už tam dát raději z Octy nebo něco jiného...
Únor 3, 200817 r když z F, tak RS jinak bych je nedával JJ máš pravdu ... já je tam mám ... Montáž Galerie I Galerie II Upraveno Únor 3, 200817 r od Mailo
Únor 4, 200817 r tak kdyby náhodou někdo chtěl sedačky FRS-tak bych moje prodal-chci z ORSII-jsou s výhřevem a bagy-cena cca 9tisíc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.