Jenik3 Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Ahoj, toto jsem nasel pod plastovym krytem. Vypada to dost hrozive, ale si se s tim da jezdit /nouzovka/. Vas nazor? diky H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Ahoj,toto jsem nasel pod plastovym krytem. Vypada to dost hrozive, ale si se s tim da jezdit /nouzovka/. Vas nazor? diky H. Zdar, nech ji určitě vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Projevilo se ti to nějak na výkonu, spotřebě? Nebo jsi an to přišel jen omylem/náhodou? Máme jí taky prasklou - spíš sežranou/rozleptanou od oleje (?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 31. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Objevil jsem to nahodou, sundal jsem kryt a hledme byla tam. Nejsem si jist, zda se to projevilo na jizde. Ale obcas turbo skube, coz nemusi byt tato pricina. Projevilo se ti to nějak na výkonu, spotřebě? Nebo jsi an to přišel jen omylem/náhodou? Máme jí taky prasklou - spíš sežranou/rozleptanou od oleje (?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 urcite vymenit, co najskor... len tak na paradu tam ta hadica nieje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Ahoj, vzhledem k tomu, ze si ve skodovce rekli za tuto hadicku 1 100Kc (tisic sto), tak bych se tu rad na foru poptal, zda to nekdo umi sehnat levneji. (cislo dilu je 06A 103 221 BH nebo AH) diky moc H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Odvětrání hlavy a to druhý je ze spoda - obal to izolepou a až budeš mít náladu tak jí vyměň ( JESTLI DNES NEBO ZA PŮL ROKU JE JEDNO ) . Každopádně když jí tam nebudeš mít vůbec a zůstanou tam jen volné trubky, tak se HOVNO STANE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahoj už jsi to vyřešil?Stalo se mi to samé.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) Levnější variantu nesháněj, je tam vedro a agresivní výpary z oleje takže se ti rozleptá. Koupil jsem ji taky za 1200. S neorigo gumovými díly mám na jiných místech velmi špatnou zkušenost - vydržely 3 měsíce a po namontování origo dílu tento drží už 3 roky.... byl taky 6x dražší. Ta hadice je důležitá a má zásadní vliv na chování motoru - všimni si kam je zapojeny její zadní konec... motor ti tamtudy saje falešnej vzduch. Tomuhle protržení se řj nějak asi snaží adaptovat, ale vzhledem k otevírání a zavírání toho ventilu do kterýho to vede jí to moc nedaří a u turbomotoru jsou všechny tyhle věci okolo tlaků daleko významější než u atmosfery. S protrženou hadicí jsem měl nepravidelně vysoký - volnoběh - 750 -1200 (ne kolísání jako při špinavé klapce) a hůř se zbírala od spoda (ale ještě to pořád stačilo na 90% toho co jezdí u nás na silnicich... Po výměně hadice jsem vytáhl pojistky (nebo odpojit baterku) a pak to ještě trvá nějaký ten sto km než si řj načte nové hodnoty k adaptaci. zestabilizoval se mi volnoběh a v těch 1750 ot přijde citelný kopanec turba což s prasklou hadicí nebylo. Editováno: 8. Únor 2009, autor: 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 (editace) Tak to si ji půjdu hned zítra obědnat.Možná jsem měl předtím malou dirku na té hadici a kvůli ní my svítila ta kontrolka,ale moc tomu nevěřím. Ta výměna je složitá?nebo stačí vyměnit kus za kus? Editováno: 8. Únor 2009, autor: Balrog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Pocuj Balrog, tebe tam tie kontrolky svietia ako na Vianocnom stromceku (oblozenie, elektronika motora), ale ved už je vyse mesiaca po Vianociach rob s tym niečo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 No právě když mi přestala svítit na chvíli po vymazání ta kontrolka motoru tak mi zase svítí kontrolka obložení a teď už mi svítí obě.Jen čekám kdy se mi rozsvítí další věci.Nejhoršíže pořád přibívají a neubívají. Ještě že jich tam je tak málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Našel jsem jen tady tu odvzdušňovací hadičku,nikde jinde. Kde si ji sehnal 1.8T?díky http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06a1...kw-octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Balrog ešte tak dve tri kontrolky na palubovke a možno príde aj Ježiško :smich: :smich: tak nech to rýchlo poriešiš a nech všetky pekne poslušne zhasnú mne nesvieti nič ale tiež sa mi v tom aute čerti ženia (hlavne vo vodičových dverách) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Našel jsem jen tady tu odvzdušňovací hadičku,nikde jinde.Kde si ji sehnal 1.8T?díky http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06a1...kw-octavia.html Normálka ve škodovce kde je autosalon a servis tak tam taky prodávaj díly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Tak jsem jí sehnal tu hadici vě škodovce,museli jí objednávat tak jí budu mít zítra.Objednal jsem si tuhle 06A 103 221 BH.Snad to bude na Octavii RS,tu jedinou měli,na netu jsem našel jen čísla 06A 103 221 A a nebo 06A 103 221 E a tu ve škodovce neměli.Je v nich nějaký rozdíl?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Obtahni to samovulkanizacni paskou - specialni co se horkem jeste vic speka a mas nadosmrti klid - stoji to asi 100kc klubo a je to do konce sveta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 Tak se mi stala věc,ktará se může stát jen mě: Koupil jsem předevčírem tu hadici novou ze škodovky za 993kč,nikde jí neměli tak jsem si jí musel objednat,byla našťestí do druhého dne a dojedu domu chci jí namontovat,rozdělávám pásku na té hadici co vede k ní ze spoda a zůstala mi v ruce,tak zase volám do servisu tam jí objednávám,zase jí mají až do druhého dne,jen je ,,trochu'' dražší stojí 1459kč.Dnes jsem jí chtěl namontovat a zjistil jsem,že to je práce tak na půl dne.Nevyměňoval jí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Balrog: Nechcem strašiť, ale ak sa ti takto "rozsypali" uz 2 hadice, asi ich bude postupom casu pribudat, guma starne a casom sa budu asi rozsypat aj dalsie,... Nechcem malovat certa na stenu Aky mas rocnik a kolko to ma odbehane??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Tak obě hadice jsou vyměněné a pohoda.Jen mi to trvalo asi půl dne a už to dělat nikdy nechci.Ten přístup je šílenej k té druhé hadici.Snad se vám nestane to samé co mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.