Únor 4, 200817 r neboj u svojho motora chip neriesim a aj keby ano tak mam velku rezervu prevodovka prenesie 200Nm len by ma zaujimalo co na to prevodovka a poloos ked to mate na 340Nm ked na to nie su robene, ide hlavne o rozbeh. na jednotku asi moc neslapat to by bol sok pre tu prevodovku p.s.: nakladaky maju velmi vela Nm lenze tak je pri rozbehu elektronicky obmedzeny Mk aby to vydrzal diferencial lenze ako to riesite vy ? jedine mat na pamäti neslapat na to moc. Radeji fakt nekafrej=)))))))))))Jsi moc velky teoretik!!!!!!!!
Únor 5, 200817 r mne je to jedno su to vase auta, vase prachy, robte si co chcete uz tu nebujem pisat zabudnite ze som prispieval a venujte sa chipu.
Únor 6, 200817 r mne je to jedno su to vase auta, vase prachy, robte si co chcete uz tu nebujem pisat zabudnite ze som prispieval a venujte sa chipu. Nevšímej si jich, já si myslím to samé - jsou to blázni a bezvěrci.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.