Grygy Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 neboj u svojho motora chip neriesim a aj keby ano tak mam velku rezervu prevodovka prenesie 200Nm len by ma zaujimalo co na to prevodovka a poloos ked to mate na 340Nm ked na to nie su robene, ide hlavne o rozbeh. na jednotku asi moc neslapat to by bol sok pre tu prevodovku p.s.: nakladaky maju velmi vela Nm lenze tak je pri rozbehu elektronicky obmedzeny Mk aby to vydrzal diferencial lenze ako to riesite vy ? jedine mat na pamäti neslapat na to moc. Radeji fakt nekafrej=)))))))))))Jsi moc velky teoretik!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 mne je to jedno su to vase auta, vase prachy, robte si co chcete uz tu nebujem pisat zabudnite ze som prispieval a venujte sa chipu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 mne je to jedno su to vase auta, vase prachy, robte si co chcete uz tu nebujem pisat zabudnite ze som prispieval a venujte sa chipu. Nevšímej si jich, já si myslím to samé - jsou to blázni a bezvěrci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Nevšímej si jich, já si myslím to samé - jsou to blázni a bezvěrci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.