Vlso Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 KRásna robota. Like:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleystanley Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Koukám, že fantazii se meze nekladou. Moc hezké kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabbi Vloženo 14. Červen 2012 Sdílet Vloženo 14. Červen 2012 Možno by bolo ešte jednoduchšie namiesto toľkého vŕtania dať tam jeden LED pásik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabbi Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Tak som to skúsil spraviť trošička inak Použité dokopy 3 vodotesné LED pásy (studená biela), spolu 90 LED (+ 5 LED v žiarovke). Z tmavého kufra sa stáva žiarič (ospravedlňujem sa za nízku kvalitu fotiek, bolo to fotené narýchlo mobilom. časom pribudnú fotky aj zo zrkadlovky, kde to snáď bude vidieť lepšie ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 gabbi ako si napájal tie pásiky?? dával si tam aj nejaký odpor??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabbi Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 Nie, je to bez odporu. Pásiky sú na 12V, takže nie je problém. Akurát možno by sa tam ten odpor zišiel kvôli tomu, nech to nesvieti tak silno (lebo takto to svieti fakt dosť intenzívne). A je to zapojené na pôvodné svetlo, ktoré je v kufri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 24. Červen 2012 Sdílet Vloženo 24. Červen 2012 no toto som chcel vedieť, ja to tiež tak mám... keby som odpojil pôvodné svetlo v kufri tak pásiky ostávajú svietiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanl Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Zdravim. Hladal som na fore ttemu "Osvětlení kufru" za pouzitia leddvw03 http://stualarm.cz/produkt/leddvw03-led-osvetleni-interieru-vw-audi-seat-skoda-lamborghini/. Ma niekto s tymito svetielkami skusenost? D Ivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 je to dosť drahé, ja som kúpil 24 led diód za plus mínus podobnú cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Je spousta možností jak si osvětlit kufr. Tohle je dost přehnaná cena. Já si třeba přidělal tu LED baterku s magnetem na stěnu v kufru..nechtělo se mi pájet, tahat kabely a tohle jsem našel doma. Dá se i ještě koupit snad za 100,-. Magnet jsem sundal a pak je tam možnost uchycení jako když se to dává na zeď...rozsvítíš to jen když potřebuješ, takže netaháš kabel odnikud a svítí to dost slušně. Trvalo to ani ne 10 minut a Fábinky kufr svítil hezky bíle. Rozvítí se jen stisknutím, dlaní stlačíš vlastně tu přední část. Pak si to třeba zařídit tak, aby jsi si ji mohl popřípadě sundat aby jsi si pořádně posvítil na konkrétní místo. Někdo má rád origo, ale mě tohle naprosto vyhovovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 alebo aj tak sa to dá vyriešiť... to svetlo bude síce svietiť, no nejaké ohromné svetlo by som neočakával a je tu esže možnosť že po zavretí kufra ostane slabo naďalej svietiť.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clunny Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Já jsem dneska vyřešil podsvícení kufru tím že jsem natahnul kabel na kabinové osvětlení a vyvrtal jsem 15 děr do plastíku v kufru do nich zasadil LED s odporem nabouchal to na kabel paralelně.Dělal jsem to zhruba hodinu a půl a výsledek je peckovej.Navíc barvu LED-ek si zvolíš sám a spínač,kabel,LED,odpor sumasumárum 60kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajmen Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 já jsem si pouze koupil LED žárovky a vyměnil za originální doporučuji hledat LED žárovky s SMD LEDkami ;-) výsledek je skvělý a cena.... do 100,- + pošta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 (editace) Taky používám přímé náhrady za žárovky a nejlépe jak kolega píše 3 čipové SMD otázka stovky a svítí to parádně! Editováno: 12. Říjen 2012, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 chcem sa spytat kde je nejaky spinac, aby po otvoreni kufra sa zasvietilo samo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Mikrospnač je přímo uvnitř dveří, spíná se odjištěním zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suitce Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 (editace) Já mam celý interér osvícený pomocí http://www.motorkari.cz/motobazar/vybava-motorkare/ostatni/l.e.d-podsviceni-440591.html"]http://www.motorkari.cz/motobazar/vybava-motorkare/ostatni/l.e.d-podsviceni-440591.html A neměnil bych. Editováno: 2. Listopad 2012, autor: Suitce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 ten spinac co sposobuje ze sa rozsvieti svetlo je v zamku alebo v mikrospinaci cim sa otvára kufor?, lebo neviem ci kupit novy zamok zadny ci len staci kupit mikrospinac na otvaranie kufra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 V zámku, nad číslem máš opravdu jen tlačítko mikrospínače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medo81 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 este som zabudol dopisat, ked moja fabia v zakladnej vybave nemala central a ani svetlo v kufri tak treba kupit novy zamok nie? otazka znie teraz ktory? lebo na webe je viac druhov tych zamkov a co to vsetko k tomu bude este treba dokupit ci sa mi to vobec oplati. napisal by tu niekto cislo toho zamku co by mi trebalo? Fabia I kratka, 1.2 HTP, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 J8 jsem osvícení kufru volil Led pásek. na každých 5 cm jsou 3 SMD diody. Já jsem volil modrou barvu jelikož se mi líbí. Ten pásek jsem koupil v Praze v obchodě GM Electronic. metr toho pásku vyjde na cca 200,-. Výborná věc je že se dá stříhat po 5 cm. Hodil bych sem foto ale bohužel nevim jak. Poradíte mi. JSem tu trochu novej a ještě se tu nedokážu plně orientovat . Jinak Foto mám v galerce tak se mrkni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt21 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) Taky používám přímé náhrady za žárovky a nejlépe jak kolega píše 3 čipové SMD otázka stovky a svítí to parádně! tiez chcem vymenit kufrovu ziarovku za ledku, len nevyznam sa v znaceni led ziaroviek, podla coho vyberat, aby som to jednoducho vymontoval povodnu a namontoval ledku. aky typ tam presne ide? nejaky 3smd a dalsie parametre? slo by tam nieco taketo? http://auto.bazos.sk/inzerat/19964282/Led-ziarovka-Sulfid-3-SMD-LED-CAN-BUS-42mm-STALE-AKTUALNE.php Editováno: 4. leden 2013, autor: kitt21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 11. leden 2013 Sdílet Vloženo 11. leden 2013 Prosímvás ona exsistuje LED náhrada za origo žárovku v kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 (editace) vyměníš pouze obyč. žárovku w5w za led Editováno: 12. leden 2013, autor: chiquillo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. leden 2013 Sdílet Vloženo 12. leden 2013 V osvětlení kufru sufitka není, je tam žárovička s podivnou paticí a LED co jsem slyšel jako náhrada klasické žárovky se tam nevleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.