Únor 8, 200817 r Dobra prace - ja mam zadni operky hlav ktere se nedaji naklapet pouze vejskove takze az budu schanet tak pouze z Octy II
Únor 8, 200817 r ... zadné hlavové opierky v O2 nie sú naklápatelné ... Jo ja jsem to spatne napsal - ano ten vyhled a dobry tvar - zdaji se me ze vice podeprou hlavu Upraveno Únor 8, 200817 r od Host
Únor 8, 200817 r Autor Opravdu ty z O2 nejdou naklapet. Ty puvodni sly naklapet. S tema novejma je mnohem lepsi vyhled ven.
Únor 8, 200817 r kolipa si za ně dal ? šli by i na přední sedadla ? moch bys vyfotit jak by to vypadalo ?
Únor 8, 200817 r Autor 200kc jedna, dopredu jdou, ale nic moc a hlavne O2 je ma jen vzadu. Ve predu ma klasiku.
Únor 12, 200817 r Ja bych mel dotaz z jineho soudku: zadni origo operky mi samovolne padaji zpet do operadla, proste poradne nedrzi vytazene. Nevite nekdo, jak tomu elegantne a jednoduse zabranit?
Únor 12, 200817 r Ja bych mel dotaz z jineho soudku: zadni origo operky mi samovolne padaji zpet do operadla, proste poradne nedrzi vytazene. Nevite nekdo, jak tomu elegantne a jednoduse zabranit? mě tak padaj, ale neřešim to. když jsou dole tak stejně vypadají nejlíp. možná do těch trubek zdělat bruskou nějakej zářez, protože orig. z OI ji ch tam má o trochu víc. tak snad takhle.
Únor 14, 200817 r poslyš, kde se to prodává za 200,- ???? to bych bral hned... Upraveno Únor 14, 200817 r od viewer
Únor 28, 200817 r vypadá to parádně. často jezdím v autě sám a zavazí to tam. kde se to dá sehnat??? u nás sem se ptal ane nic...
Únor 28, 200817 r tak sem teď zkoušel z naší O II dát do svý OI. mám ji předface a opěrka má jinak vyřešenou aretaci, takže nedrží nahoře. ale štve mě to...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.