Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

také jsem chtěl construct,ale to bych si musel objednat předem,protože standartně montují defendlock a je prý o 1500 dražší :)

jinak s tou spojkou je to bohužel pravda,zámek ti jen uzamkne řadící páku v poloze zpátečky,ale když sešlápneš spojku auto jde odtáhnout,odtlačit,naložit.....

chce to sat.vyhledávání,garáž a dobrou pojistku :)

Vloženo

Tak zámek řadící páky se volantu netýká,pokud ti strhnou volant,rozlomí spínačku.....tak jde s volantem normálně otáčet.

Je to spíš takové zařízení proti amatérům,když si tvoje auto vyhlídne profík,tak se prostě podíváš z okna a auto tam nebude a můžeš tam mít co chceš:)Pak pomůže jedině dobrá pojistka a nebo ještě sherlog:)

Vloženo

Ahoj.To zamikání řadící páky Salock o kterém tu byla kdysi drobná zmínka neni vůbec špatný.Vypadá uplně stejně,funguje uplně stejně jako Construct a je o polovinu levnější než Construct.V OII takřka k nerozeznání. :palec2:

Vloženo
jinak s tou spojkou je to bohužel pravda,zámek ti jen uzamkne řadící páku v poloze zpátečky,ale když sešlápneš spojku auto jde odtáhnout,odtlačit,naložit.....

To by mě zajímalo kde by v mojí oktě s DSG hledali spojku :smich:

Ale vážně, teď řeším jak si auto zabezpečit a nevím jestli zámek zpátečky má nějaký smysl, když bez kliče v zapalování nejde vyřadit stupeň "P" na automatu. To je nějaký stupeň zabezpečení už z výroby anebo je to jen nějaká standard funkce u automat. převodovek, lehce obejítelná zloději?

Vloženo

Taky mam DGS, takze jen pro info staci sundat kozenou manzetu u radici paky a vyradit bezpecnostni

pojistku, pak si kazdy hybe s pakou jak chce. Radeji jsem tam pridal skodovacky Construct s offico logem

Skodovky. Vyjde te to asi na 6000, ale clovek je pak klidnejsi. Samozrejme nasleduje pojitka, bez ni ani ranu.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Aj ja rozmýšlam čo pridám k origo alarmu, samo poistka bola hneď :)

Rozhodujem sa nedzi defend lockom a zederom, ten zeder je ževraj doosť dobrý, že s ním neukradli ešte ani jedno auto, montuje sa na tyč volantu a ani keď rozbili komplet plasty a vylomili zámok tak auto ostalo tam kde bolo...

Vloženo
Ale vážně, teď řeším jak si auto zabezpečit a nevím jestli zámek zpátečky má nějaký smysl, když bez kliče v zapalování nejde vyřadit stupeň "P" na automatu. To je nějaký stupeň zabezpečení už z výroby anebo je to jen nějaká standard funkce u automat. převodovek, lehce obejítelná zloději?
Co třeba Defend Matic?!? ;)
Vloženo (editace)

Zdravím, také mám construct, pocity smýšené, po třech týdnech od instalace nešel zamykat, záruka je 5 let, během dopoledne odfrézováno a vyměněno za nový i s novým záručním listem, vše jsem řešil nejprve s fy Construct po tlf., ta mi doporučila servis, kde to bude bez problémů.

Jsou však i takové servisy, kde vám při reklamaci zámku po 3 týdnech od montáže, potvrdí roční servisní kontrolu a naúčtují si seřízení a promazání - a ono nic, žádna změna jen zničenej záručák jedná se o fy v Hradci Králové v Novákových garážích. Neochota a arogance přijímacích techniků...

Tedy pozor na servisy a zkuste jen s referencí od známých... :palec2:

- havarijní pojištění bylo samozřejmostí u ž s koupí vozu KOOP

Editováno: , autor: Oc Co II 1.9 TDI PD
  • o 1 měsíc později...
Vloženo
Zdravím, také mám construct, pocity smýšené, po třech týdnech od instalace nešel zamykat, záruka je 5 let, během dopoledne odfrézováno a vyměněno za nový i s novým záručním listem, vše jsem řešil nejprve s fy Construct po tlf., ta mi doporučila servis, kde to bude bez problémů.

Jsou však i takové servisy, kde vám při reklamaci zámku po 3 týdnech od montáže, potvrdí roční servisní kontrolu a naúčtují si seřízení a promazání - a ono nic, žádna změna jen zničenej záručák jedná se o fy v Hradci Králové v Novákových garážích. Neochota a arogance přijímacích techniků...

Tedy pozor na servisy a zkuste jen s referencí od známých... :palec2:

- havarijní pojištění bylo samozřejmostí u ž s koupí vozu KOOP

Otázka - kde ti to montovali?!? Zjevně to asi byl kámen úrazu. Sice domněnka, ale jiný důvod mě nenapadá ... Všichni kolem mě, včetně mě samotnýho, s timhle rozhodně problém neměli ... Jsi první člověk, o kterym to slyšim ...
Vloženo (editace)

CONSTRUCT nebo SAFETRONIC?Cena za ten Safetronic je bezmála 18.000kč a to není zrovna málo.A má cenu vůbec investovat do takového zabespečení.?Po přečtení některých příspěvků z oddělení /Ukradeno - odcizeno/ jsem trochu skeptický jestli vůbec takové zabespečení montovat.

Editováno: , autor: civrs
Vloženo
Aj ja rozmýšlam čo pridám k origo alarmu, samo poistka bola hneď :)

Rozhodujem sa nedzi defend lockom a zederom, ten zeder je ževraj doosť dobrý, že s ním neukradli ešte ani jedno auto, montuje sa na tyč volantu a ani keď rozbili komplet plasty a vylomili zámok tak auto ostalo tam kde bolo...

hmm, to se čte dobře, ale je to něčím podložené?

Psali to o sobě sami, nebo nějaká recenze?

Vloženo
hmm, to se čte dobře, ale je to něčím podložené?

Psali to o sobě sami, nebo nějaká recenze?

je pravda, ale podle mě je klasický mechanický zamykání zpátečky k ničemu. Jak pišeš ty, píšou to o sobě sami, ale určitě je lepší dát zederlock za 7500,- (cca) než za 5000,- (cca) uzamykání zpátečky.

Vloženo

Niekde som videl aj diskuziu k tomu, ale nemôžem ju terza nájsť... ;-((

A predajca v skode kde som kupoval auto ma upozornil, že namontovaním zedera sa spevní volantová tyč a znefunkční jeden bezpečnostný lom, ktorý by mal zabrániť aby Ti volantová tyč netrafila nohy... tak neviem, asi ostanem len u elektroniky, nechám namontovať nejaký magicar a hotovo...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Mam Construct uz rok a zadne problemy ...az na jeden je z vrchu tak ze spokojenost , ale kozena krytka šaltrklacku se vytrhla s pod zamku a ted mi to planda...no vypada to dost blbe ale hlavne mi to vadi jak je to pridelane ...a ted nevim co s tim jestli to prilepit sam a nebo zajet do servisu jestli to neni problem nekde jinde ....

www.if-motorsport.wbs.cz

TOMECEK Libor manager teamu

Vloženo
Mam Construct uz rok a zadne problemy ...az na jeden je z vrchu tak ze spokojenost , ale kozena krytka šaltrklacku se vytrhla s pod zamku a ted mi to planda...no vypada to dost blbe ale hlavne mi to vadi jak je to pridelane ...a ted nevim co s tim jestli to prilepit sam a nebo zajet do servisu jestli to neni problem nekde jinde ....

www.if-motorsport.wbs.cz

TOMECEK Libor manager teamu

Já mám construct přes 2,5 roku a žádnej problém, vše OK. Samožejmě, každý zařízení je překonatelný, ale přeci jenom je to pro gaunery další překážka

Vloženo

Ve všech autech mám jedině construct a max.spokojenost(funkčnost i vzhled).......Třeba takovej defend je určitě taky funkčně výbornej,ale co jsem ho viděl v OII,tak nevzhlednej....Dřív co jsem měl Defend ve dvou Passatech,tak tam se ještě dával z boku na střed.panel,tak ten ohavnej cecek nebyl vidět,ale co ho má ted kolega v OII,tak to je upřímně řečeno strašný zjevení.......to proti tomu ten decentní zámeček constructu je luxusní záležitost.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...