brunoos Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Včera mi nastal větši problem. Při projižděni zatačkou jsem dupnul na brzdu a vono nic - ABS začlo s pedalem klepat jak ztrhane a nebrzdilo to vubec - až po několika znovu zmačknuti se to chytlo. Děla to i při przděni na rovince. Pak se rozsvitilo na palubovce ikona ABS a ASR a auto brzdi normálně. Z toho mi vyplyva že je něco s ABS na autě otázka zní - CO ODEŠLO a kolik stoji oprava??????? díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Včera mi nastal větši problem.Při projižděni zatačkou jsem dupnul na brzdu a vono nic - ABS začlo s pedalem klepat jak ztrhane a nebrzdilo to vubec - až po několika znovu zmačknuti se to chytlo. Děla to i při przděni na rovince. Pak se rozsvitilo na palubovce ikona ABS a ASR a auto brzdi normálně. Z toho mi vyplyva že je něco s ABS na autě otázka zní - CO ODEŠLO a kolik stoji oprava??????? díky moc za rady no především vag, tím se začíná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 no především vag, tím se začíná když ja nemam ted okamžity přistup na VAG a do servisu hned s tim nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 když ja nemam ted okamžity přistup na VAG a do servisu hned s tim nechci pri chybe na brzdach sa Ti nechce do servisu, a ani na diagnostiku? ... to snad nemyslis vazne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 odešel ti vytyčník středního brzdiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 odešel ti vytyčník středního brzdiče co to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 co to je??? No to je něco jako ta Bobíkova moucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 pri chybe na brzdach sa Ti nechce do servisu, a ani na diagnostiku? ... to snad nemyslis vazne nechci tam hned dokud nezjistim tady od vás co by tomu mohlo být aby mi pak něco nenakecali a ja bych zacaloval neskutečne finance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 nechci tam hned dokud nezjistim tady od vás co by tomu mohlo být aby mi pak něco nenakecali a ja bych zacaloval neskutečne finance No diagnostikou musíš začít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 No to je něco jako ta Bobíkova moucha přesně tak. Nevím co je tu k řešení. Diagnostika je základ - jinak postrádám smysl tohoto vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 (editace) přesně tak. Nevím co je tu k řešení. Diagnostika je základ - jinak postrádám smysl tohoto vlákna. Tak proběhla diagnoza: Zjištěna chyby: Snímač otaček vpředu vlevo cena cca 1700 kč za díl + práce - snad seženu někde levněji Editováno: 7. Únor 2008, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tak dneska opraveno - nebylo to nakonec snimačem, ale pry bylo nějak špatně nalisovane ložisko (měněne před pul rokem) a nějaký bordel se dostal do snimače tak to dělalo takovou paseku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.