Davča Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Zdravím Vás,máte někdo zkušenosti se Sava Intensa 91v 205/55/R16. Loňské pneu mi po 17 tis km,oznámily,že s nimi na letošní letní sezónu nemohu počítat,zřejmě jsou unavené ,tak jestli někdo poradí a přidá i vl. zkušenost.Díky.Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Zdravím Vás,máte někdo zkušenosti se Sava Intensa 205/55/R16 91V. Loňské pneu mi po 17 tis km,oznámily,že s nimi na letošní letní sezónu nemohu počítat,zřejmě jsou unavené ,tak jestli někdo poradí a přidá i vl. zkušenosti.Zítra sem dám značku těch unavených pneumatik,to jezdím slušně i přesto,že mám 4x4..Popřípadě u dobré nabídky bych neváhal a využil příležitost.Díky.Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 A co takhle Bridgestone Touranza ER 300. Slyšel jsem na ně jen samou chválu. Kamarád na nich odjezdil celej minulej rok a tak je chválil, že jsem se projel s ním. Výsledek je, že protože jsem potřeboval nové pneu, tak jsem si je také koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Takže spokojenost,uvidím,přemýšlím o nich,tak jsem zvědav,jak se rozhodnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xaviernaidoo Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 A co takhle Bridgestone Touranza ER 300. Slyšel jsem na ně jen samou chválu. Kamarád na nich odjezdil celej minulej rok a tak je chválil, že jsem se projel s ním. Výsledek je, že protože jsem potřeboval nové pneu, tak jsem si je také koupil. Ty Bridgestone ER 300 jsou dobrý pneu.Skončily 2.v testu ADAC.Jezdil jsem s nima 3 sezóny a super vlastnosti hlavně za mokra, když se ale sjely ze 70% začaly být hlučný a komfort žádnej. Teď jsem jezdil s Pirelli P6 a to byl fakt komfortek-tichounký a polykaly dobře nerovnosti. Nakonec ty Pirellky test ADAC vyhrály. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Ty Bridgestone ER 300 jsou dobrý pneu.Skončily 2.v testu ADAC.Jezdil jsem s nima 3 sezóny a super vlastnosti hlavně za mokra, když se ale sjely ze 70% začaly být hlučný a komfort žádnej. Teď jsem jezdil s Pirelli P6 a to byl fakt komfortek-tichounký a polykaly dobře nerovnosti. Nakonec ty Pirellky test ADAC vyhrály. Bridgestone mám taky a jsou v pohodě.HLAVNĚ NEKUPUJTE BARUMKY! To je pneu co moc neumi a mám s ní špatny zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) A co takhle Bridgestone Touranza ER 300. Slyšel jsem na ně jen samou chválu. Kamarád na nich odjezdil celej minulej rok a tak je chválil, že jsem se projel s ním. Výsledek je, že protože jsem potřeboval nové pneu, tak jsem si je také koupil. Rodice je maj v 15" na F a dobry.. Editováno: 19. Únor 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) Uvažuji o Matador MP 42 205/55 R16. Ještě nikdy mě pneu této značky nezradily a to jsem vystřídal již 3 auta.Co si myslíte o protektorech?Loňské značkové jsou po 17 tis na odpis a to mě jedna vyšla na 2700. Editováno: 19. Únor 2008, autor: Davča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Matadory měl na autě můj táta a dal je pryč. Říkal že jsou to letní gumy, ale hučí tak, že si myslí že jede s traktorem. Já měl dřív Continentaly a když jsem si půjčil od táty auto tak musím uznat, že oproti Continentalům ty Matadory produkovaly opravdu dost hluku. Nevím ale, jestli to byl přesně ten typ co píšeš ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ještě jsem se chtěl zeptat jestli při přezouvání ze zemních na letní měníte taky rezervu, nebo v kufru necháváte pořád to stejný kolo? Já to třeba měním protože mám na léto 16" a na zimu 15". Mám od každé sady 5 kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) Takže říkáš že celkem hučí?Tak to ještě popřemýšlím,má víc lidí zkušeností s těmito pneu?Vozím jen rezervu a nepřehazuji nic.Je to stejně jen dojezdovka. Editováno: 20. Únor 2008, autor: Davča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Zdravím, nechci zakládat nové téma a tak se chci zeptat. Budu kupovat letní gumy Bridgestone Touranza ER 300 na 15" kola, ale nevím jestli mám koupit 195/65 nebo 205/60? Jaký rozměr byste mi doporučili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Já bych dal přednost 205/60.Jinak používám 205/55/R16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jedí někdo z vás na ContiEcoContact 3 ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shimpan Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Jedí někdo z vás na ContiEcoContact 3 ????? Ještě ne, ale mám je už objednané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 (editace) Kony, já bych šel do 205/60/15. Bridgestone Turanza ER 300 jsou ale letní gumy, takže než koupíš pneu, rozmysli se, jestli nepůjdeš na léto do 16" elektronů. Já jsem to teď přehodil a to auto vypadá po zimě úplně jinak Editováno: 23. Únor 2008, autor: Octavianus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Kony, já bych šel do 205/60/15. Bridgestone Turanza ER 300 jsou ale letní gumy, takže než koupíš pneu, rozmysli se, jestli nepůjdeš na léto do 16" elektronů. Já jsem to teď přehodil a to auto vypadá po zimě úplně jinak Já bych rád šel do 16", ale jsem student a finance jsou dost omezené, ale uvidím jak to dopadne. Třeba nakonec ty 16" budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Chci se ještě zeptat, nevíte někdo o nějakém obchodu nebo něčem podobném mezi Brnem a Prostějovem, kde prodávají použité alu kola? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Chci se ještě zeptat, nevíte někdo o nějakém obchodu nebo něčem podobném mezi Brnem a Prostějovem, kde prodávají použité alu kola? Skus eurovrakoviště v Holubicích. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Skus eurovrakoviště v Holubicích. Ahoj. Díky za typ . Kdyby ještě někdo věděl o něčem dalším, tak please dejte vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak GY Excelence jsou na naleštěných al.discích v garáži a čekají jenom až tak za 14 dní je přehodím na autí. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel.lpg Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Tak GY Excelence jsou na naleštěných al.discích v garáži a čekají jenom až tak za 14 dní je přehodím na autí. Honza Mě se taky mooooc líbily, včera jsem si je objednal/1467.kus/, tak jsem zvědav jak se budou líbit na autu, ale hlavně jak budou jezdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obonsky Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Ake mate skusenosti s Dunlop SP Sport 01 195/65 R15. Mam moznost ich kupit velmi zachovale na tychto diskoch: http://www.autobiznis.sk/product/plw-15--pv-2987/ . Zaujima ma hlavne hlucnost a vydrz. Podla toho, co som cital, su dobre na suchu aj na vode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ty disky vypadají moc pěkně. Dunlop SP 01 jsou dobrý gumy. Jestli ti nabízí dobrou cenu, tak s nimi určitě chybu neuděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Mě se taky mooooc líbily, včera jsem si je objednal/1467.kus/, tak jsem zvědav jak se budou líbit na autu, ale hlavně jak budou jezdit... Předpokládám,že mluvíte o 15-kách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.