Verstappen Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) jo, když je váha v háji, jede to jako Škoda 100 a do kopce budeš podřazovat na 4 , mě se kdysi posrala na dovolené a ta cesta z Itálie domu byla horor, na rovince jsem kamiony předjížděl, ale v kopci zase oni mne - celkem zábava Editováno: 23. Září 2008, autor: Verstappen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 A co když octávku napíchnu na vag,mi to ukáže závadu nebo ne?Nebo se nedá poznat na noťasu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
combi66 Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 V Bohumíně my budou měnit novou za nějakých 2300,repas by kvůli renomé nedávaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 A co když octávku napíchnu na vag,mi to ukáže závadu nebo ne?Nebo se nedá poznat na noťasu? Když se to jen napíchne, tak pokud není úplně v háji, nezjistí nic. Pokud ukazuje jen nesmysly, jde to poznat při zátěži VAGem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert H Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 A co když octávku napíchnu na vag,mi to ukáže závadu nebo ne?Nebo se nedá poznat na noťasu? Chybu VAG neukáže pouze mírně odlišné hodnoty. dostala novou váhu origo Bosch a zas frčí jako nová 1,9 tdi 66kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 Ahoj, nechci zakládat nové téma, tak se ptám tady. Můžete se mi někdo kouknout do ETKY jestli je váha vzduchu z Fabie 1,4TDi Rok 2005 stejná jako Octavia 1,9TDi 66KW rok 2003? Díky Míra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 30. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2008 Je tam víc možností, ale dle etky ano, jsou shodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Tak sem panove precetl toto tema a pak dalsi na disel power a musim rict je to na uvahu, mrknete sem, jde tam o to ze do stare vahy ktera nedava hodnoty ktere by mela, po vyprani kluci navrtaji dirku, tim umozni proudeni vzduchu a prej zacne vaha davat stejne nebo vic nez nova. Auto je prej potom zivejsi a de lip do otacek. vice zde, a ja du dneska cistit tak to snad pomuze a nezkurvim snad vahu totalne. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=3840&postdays=0&postorder=asc&highlight=vaha&start=15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cizap Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Tak sem se u moji OII na to vrhnul, zajel sem za znamym okradl ho o funkcni vahu co dava nizsi hodnoty s tim ze je na OII 77KW, vycistil, vyvrtal, vytahl sem vahu z mojeho auta a zjistil ze ta jeho je jina. Kua nasral se, ale skusil tam dat jeho vahu a ejhle, auto jelo o trochu lip nez s mou vahou¨, jen netahalo tak odspodu. Tak sem moji rozdelal, vystrikal sprejem a u toho sem si vsiml ze moje vaha uz ma navic dirky od vyroby, ne sice vzadu jak se vrta u vahy co sem videl na disel power forum ale jsou z boku a dve velikosti tak dvojky vrtaku, tak sem do me uz dirku nevrtal, ale po vycisteni sprejem, auto taha pekne od spodu a jede pekne, jen si myslim ze kdyby byla nova jede jeste lip. Bohuzel nemam Supervag na zmereni hodnot, to by mohlo bejt zajimavy. Kazdopadne zaver, vystrikat to sprejem na odmastovani brzd pomuze, kdyz uz u novejch modelu vrtaji diry do origo vahy asi to ma taky neco do sebe, kdybych mel novou vahu, zkusim experimentovat s dirkou vzadu, ale precejenom experiment za 4.5K se mi nechce. Hodne zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MGTka Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 Ahoj, zkoušel už tady někdo odpojit váhu vzduchu úplně v softu? Ono prý se to dělá, akorát to trochu více při akceleraci zakouří? Už se s tímhle tady někdo setkal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 (editace) setkal a k čemu to má bejt dobrý ? to jako pak " jo jo je v prdely ? jasný že když jí odpojíš že kouří i když je v prdely Editováno: 28. Březen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MGTka Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Jo kouří to i tak, ale už to nebude mít vliv na spotřebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.