PMA Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Tak jsem Fábce pořídil cca za 1000,- boční polepy s nápisem Fabia, příjde mi to jako zajímavé zpestření...co na ně říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Jsou to ty reflexní, nebo obyčejné? A lepil jsi sám? Vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Ochranná lišta a polepy nejdou dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 8. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Jsou to ty reflexní, nebo obyčejné? A lepil jsi sám?Vypadá to dobře Jsou nereflexní, lepil jsem je sám. Nejlepší na tom je, že v návodu k instalaci je psáno, že tento produkt nesmí být prodán koncovému uživateli - musí je nalepit autorizovaný servis, přičemž k instalaci je třeba využít speciálních pomůcek a dílenské příručky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 (editace) Jsou nereflexní, lepil jsem je sám. Nejlepší na tom je, že v návodu k instalaci je psáno, že tento produkt nesmí být prodán koncovému uživateli - musí je nalepit autorizovaný servis, přičemž k instalaci je třeba využít speciálních pomůcek a dílenské příručky urcite nejso ureflexni? ja ma takove na R staly 1600 a reflexni jsou. Hele nemas je nahodou moc vysoko? prijdou mi dost blizko tech list, ale mozna u FII jsou nizsi dvere. Ale vypada to pekne. Dalsi markant, aby sis poznal auticko http://www.blacky.cz/rumik/roomster01.JPG Editováno: 8. Únor 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 9. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 (editace) jo, asi je mam lehce výš, nevim jak je to u rooma, ale kousek niz pod samolepou je taková hrana. jsou nereflexni - na fábku se dělaj obě verze Editováno: 9. Únor 2008, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 9. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Ochranná lišta a polepy nejdou dohromady. Na to si přišel kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Vypadají fajn, spestření to určitě je, proto jsem je dal na Rooma taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave33 Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Na to si přišel kde? Nelíbí se mě. Buď jedno nebo druhé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 tyhle polepy jsou dle mě stejně jako na Roomu vrchol nevkusu. Praha - Brixova ulice, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 tyhle polepy jsou dle mě stejně jako na Roomu vrchol nevkusu.Praha - Brixova ulice, že? Jj, Bryksova, znáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 jj v tom paneláku jsem se něco naspal a vím jak jsou ty zářivky od nouzáku z kina protivný A taky tam pod oknama jednou krásně hořelo křoví Ještě když jsem měl Felicii, tak mi tam byly odcizeny RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) Zářivky mě teda neděsej...já bydlim až v tom dalším, prostředním Ale zas tam dělám v mekáči a používáme ty nouzový východy...no a když tam vyjdeš, tak se to hezky rozsvítí, takže jsem to možná občas byl i já, kdo tě v noci budil Btw. mě tam nějakej kretén udělal díru do dveří, kkti holt neuměj otvírat dveře... Editováno: 22. Únor 2008, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Díru? Teď do nového auta???? Nejhorší je první škrábanec...Pak už to tak nebolí (dušičku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 23. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Jj, do měsíc starýho auto, je tam promáčklá dirka o průměru asi 12mm a 3-4mm hluboká a nad ní je to ještě přerušovaně svisle (ale pouze lehce) škráblý, byl jsem z toho hrozně nasranej, protože tohle dělaj buď dementi, nebo zmrdi který viděj nový auto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 No, asi bych z toho byl dlouho špatnej. Ale stejně je to úchylka, co? Takhle adorovat obyčejnou věc Já objevil na dveřích dvě poškození laku. Jakoby dirky do laku. Nevím od čeho. Celý den jsem z toho byl špatný, byly to první oděrky. Ale rozchodil jsem to. Poškození laku na motorce je zdaleka víc infarktová věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Firedux Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Každý má rád svůj styl vylepšování auta....nenech se odradit těma narážkama v dobrém slova smyslu. Ale musím tě pochválit za dobře odvedenou práci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 mě se ten polep čím dál tím víc líbí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Nejlepší (možná je to i špatně) je, že mě každej, kdo mě zná, pozná. Teď navíc i v tý záplavě nových Fabií, kterých vidím pořád víc a víc... Osobně už si auto bez nich nedovedu představit... proste by to bylo moc strohy bez polepu...tot muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 jj. PMA, říkal jsi, žes to lepil sám. Nějaké problémy? Lepils klasicky "pod vodou", t.j. nastříkat vodu s jarem na kastli, na lepící stranu, lehce přitisknout, vytlačit vodu??? Nějak se mi začínají líbit ty reflexní........ : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 jj, lepil jsem sam - vjel jsem do myčky, zajel na parkoviště a pak jsem lepil, lepil a lepil ... a mokrym jemnym hadrikem (aby jsem si to nepoškrábal) jsem samolepu vyhladil, aby tam nebyly vzduchový bubliny. Práce tak na 20 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 btw. ted lituju, ze jsem nevzal reflexni, ale zrovna je v Zakaznickem centru v MB nemeli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 hm, ja to lepeni pod vodou nejak neumim, tak to lepim normalka. Clovek musi bejt opatrnej, ale pokud to neni moc velka plocha, tak to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Já taky, pokud musím, používám lepení pod vodou. Přeci jenom je trochu jistota. Nikdy nevíš, jak to sedne a mít možnost úpravy je někdy k nezaplacení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladoFII Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) No tak nieco som navrhol na fabiu tak co poviete na toto.... ujde neujde??????? Editováno: 22. Únor 2009, autor: VladoFII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.