Tomas.cz Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Uživatel LADAS z dieselpower.cz prodává sety ATD co maj málo najeto, ideální by bylo ještě nechat nově obložit lamelu, to je cca 750 + dph třeba v Renovaku a frčí se dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Uživatel LADAS z dieselpower.cz prodává sety ATD co maj málo najeto, ideální by bylo ještě nechat nově obložit lamelu, to je cca 750 + dph třeba v Renovaku a frčí se dál. tak Tomas.CZ mu udelal reklamu mam to od nej a huml to montoval.mela sjeto 0.2mm takze nebyla treba menit oblozeni.jinak to stou reklamou ber s humorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 zdar chlapy tak u mě se taky projevovaly vibrace hlavně v tahu od 1800 do 2200 otáček,ale jak tu čtu může to být čímkoliv u mě padalo turbo do nouzáku okolo 3000 otáček,v pátek mě vyčistil huml turbo a paráda plynulý tah od nízkých otáček po maximální a žádné vibrace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 to:octavia81kw: tobe to vibrovani delalo tim ze ti to padalo do nouzaku?to je zajimave???ja mel taky zatuhle lopatky ale po vycisteni to samozrejmne jelo lepe a krasne ,ale nicmene vibrace zustaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 to:octavia81kw: tobe to vibrovani delalo tim ze ti to padalo do nouzaku?to je zajimave???ja mel taky zatuhle lopatky ale po vycisteni to samozrejmne jelo lepe a krasne ,ale nicmene vibrace zustaly. jj přesně tak,no jak sem tu četl vaše problémy už sem čekal že mě čeká výměna spojky ale sem rád že stačilo jen to turbo vyčistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 jj přesně tak,no jak sem tu četl vaše problémy už sem čekal že mě čeká výměna spojky ale sem rád že stačilo jen to turbo vyčistit Fakt? Tak že bych nechal vyčistit turbo?? Jsem v Brně přes týden, kde bych toho p.Humla nešel?? Na kolik přišlo čištění turba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Fakt? Tak že bych nechal vyčistit turbo?? Jsem v Brně přes týden, kde bych toho p.Humla nešel?? Na kolik přišlo čištění turba?tak já nevím jestli toje u tebe turbem??mě padalo do nouzáku a rady byli tu že vyčistit tak sem šel do toho a auto jede jak vyměněné a ty vibrace nejsou,jinak si vyhledej tu humla a napiš mu a domluv se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 to beda cech: mas SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 tak já nevím jestli toje u tebe turbem??mě padalo do nouzáku a rady byli tu že vyčistit tak sem šel do toho a auto jede jak vyměněné a ty vibrace nejsou,jinak si vyhledej tu humla a napiš mu a domluv se Do nouzáku mi to spadlo před rokem a půl... pak se měnila váhá či co... ale mam to přesně jak popisuješ... ale zkusím nechat asi vyčistit turbo. Na kolik to prosím vyjde?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 +- 2500kč Jinak ty dvouhmoty to je fakt past, u dvou firemních DSGéček se už začínaj projevovat, 17 nebo 21 000 za kus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 beda cech:mas SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Aha! Já jsem zas něco najel a snažil se to pozorovat - nejde o žádné vibrace, které by byly cítit, jde jen o zvuk, který vibrace nebo rezonanci připomíná. Faktem je, že to dělá od jedné výměny oleje, kterou mi dělali v servisu kam už nikdy nepojedu, kdy jsem tam po pár letech nedal ten co obvykle, ale nějaký noname...Furt jsem si lámal hlavu, jak se může takhle změnit zvuk motoru jen po výměně oleje, furt jsem si myslel, že tam něco dokurvili... Jseš první, od koho čtu, že to bylo olejem. Doufám, že to tak bude i u mě... No uvidíme, pokusím se vyměnit olej dříve. Každopádně díky za reakci, tohle mi hodně pomohlo. Tak je po výměně oleje, a je po zvuku! Opravdu to způsobil olej, sice správná specifikace, ale výrobce VAT.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Zdravim,no mi uz to delal neco pres rok!Porad tam jsou vibrace v tahu mezi 1800-2300,no a kdyz jsem byl u Indyho,za na jinou opravu tak jsem mu rekl,jestli by se mohl i na toto podivat!Je to na chuja zavada,protoze to fakt muze byt hodne veci!No a Indy se podival a zjistil,ze mi chodi moc daleko silenbloky motoru!Za coz mu timto dekuji!No nevim jestli tim to fakt bylo,ale hned jak se vratim domu tak je vymenim a napisu vysledek!Je to ale asi jedina moznost,protoze uz jsem zkusil vse! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kápo Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ahoj kluci, mám také vibrace tdi 81kw+chip, které se objevili po chipu. Byl jsem u kamaráda který má vibrace taky sharon tdi 103kw uplně to samé, byl stím u wv a řekli mu že má filtr pevných častic a tím se mu tlakují výfukové pliny. tak nevim jestli se nepodívat na katalizátor. Všimll jsem si po chipu ještě jedné změny zvuk s výfuku takové chrčení jakobi turbo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ale okta I nema filtr pevnych castic!To by splnovala nove euro normy!Mam octu r.v. 2003 a slnuju euro normu 3,s filtrem pevnych castic uz splnujes normu vyssi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cirdaf Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 U mě byl problém v silentblocích motoru, předevčera vyměněny oba dva a zatím to vypadá že je problév vyřešen. Viditělné natrhnutí způsobené asi kopancem na křižovatce do zadku a taky počet km stavu silenbloků moc nepomohl. C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nnestor Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Octavia 1.9TDi 66kw (rok výroby:2000) najazdené 162 000km, motor AGR Moj problem spociva vtom, ze pri 1800 otackach auto rezonuje z motorovej casti (na akejkolvek rychlosti). ked uz ma 2000 otaciek a viac tak to nerobi. absolutne to nerobi ani pri volnobehu a dokonca som mal auto zdvihnute, nerobilo to ani tak. da sa povedat ze to robi len pri urcitej zatazi. (poznamka: spojka to asi nebude nakolko spojku ked pustim nerezonuje nic, pokedy nepridam plyn). Skusal som vymeniť horne ulozenie motora, problem pretrvava. auto inak šlape bez problemov, nehadze to do nudzaku ani podobne veci,Vag je bez chýb.vizualna kontrola podvozku a motorovej casti bez znacnych poskodeni. poradte prosim co to uz moze byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.kakao.x Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Zdravím Chlapi, mám O2, 1.9TDi 77Kw DSG a vibrace jsou už nesnesitelný, je to dost nepříjemný pří předjíždění jak kdyby se bál Takže to nejspíše bude podělanejma(či podělaným) kloubem ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.