Publikováno Únor 9, 200817 r Poradíte někdo? Je to ta malá do nárazníku. Kudy tahat kabely, jak připojit (asi na zpátečku) apod. Díky moc!!!
Únor 9, 200817 r Autor je tady o tom hodně musíš hledat!!! V tom případě si sypu popel na hlavu a prohlašuji, že s tímto fórem asi neumím zacházet. Pokud zadám "couvací" nebo "kamera", tak mi vyjedou maximalne couvací senzory a nebo veci, ktery jsou fulltextem (tam nic neni) a nebo se třeba řeší, jak zapojit přes slučovač. Mě ale zajímá, jestli musim sundat nárazník a jak, jak protáhnout kabely a jak díru zpětně zaslepit, aby tam neteklo, jestli to mam zapojit na zpatecku, aby kamera nefungovala zbytečně nepřetržtě atd. To jsem tu nikde nenašel...
Únor 9, 200817 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...rkovaci+senzory zkus tady to jestli ti to pomůže
Únor 9, 200817 r Autor http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...rkovaci+senzory zkus tady to jestli ti to pomůže Na to sem koukal, ale tam je , proboha, odstrojena pulka auta (coz mi prijde zbytecny) a neresi mi to zapojeni :-(
Únor 9, 200817 r Tohle mě taky zajímá. Mě by se líbila kamera co se montuje do rámečku spz, ale nevim jak s kabeláží. Jinak co vim tak se to spínání dá připojit na žárovku couvacího světla.
Únor 9, 200817 r Autor Tohle mě taky zajímá. Mě by se líbila kamera co se montuje do rámečku spz, ale nevim jak s kabeláží. Jinak co vim tak se to spínání dá připojit na žárovku couvacího světla. Já jsem si to myslel - s tim světlem zpátečky ;-) Jinak můžu odprodat tu klasickou malou do nárazníku, ale vim i o tehle, co máš na mysli...
Únor 9, 200817 r ...no odstrojení se nevyhneš kameru spíná +12V ze zpátečky.Musíš mít ale i monitor co má stranové otočení obrazu.To by ale u většiny dnes prodávaných monitorů neměl být problém. ...ještě malá drobnost...kamera by měla mít co nejnižší min. osvětlení popřípadě IR světlo.Mám jednu v nabídce, která má velikost pouze 19,5mm a její montáž je vhodná pod SPZ kde zabírá zhruba 80%.Pro osvit v noci postačí světlo couvacích světel.Z této kamery jde už otočený obraz. Upraveno Únor 9, 200817 r od fancarhifi
Únor 13, 200817 r ...no odstrojení se nevyhneš kameru spíná +12V ze zpátečky.Musíš mít ale i monitor co má stranové otočení obrazu.To by ale u většiny dnes prodávaných monitorů neměl být problém....ještě malá drobnost...kamera by měla mít co nejnižší min. osvětlení popřípadě IR světlo.Mám jednu v nabídce, která má velikost pouze 19,5mm a její montáž je vhodná pod SPZ kde zabírá zhruba 80%.Pro osvit v noci postačí světlo couvacích světel.Z této kamery jde už otočený obraz. za kolik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.