maja19 Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 (editace) Odešla mi asi pojistka od zásuvky 12V v kufru, kde ji prosím najdu? Měla by to být pojistka č. 50, ale v pojiskách na boku je max 44. Editováno: 8. leden 2007, autor: maja19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Já si myslím že by to měla byt pojistka č. 35 30A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 8. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Já si myslím že by to měla byt pojistka č. 35 30A červenám se až na pr...., nějak jsem to ochotně neviděl, ale tu 50 na následující stránce jo. Měls pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 (editace) Panove - chci si udelat 12 V zasuvku v kufru a nemam kombika. Jak to mam zapojit? Na stavajici zapalovac - ci na novou pojistku ci je jeste jedna moznost nenatahovat kabel a pichnout to treba na svetla - svitil bych kdyz bych potreboval zasuvku, neni to moc prakticke ale.. Nebo je nejake vedeni kde by bylo na zadku auta 12V stalejch? Editováno: 7. Červenec 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 (editace) Panove - chci si udelat 12 V zasuvku v kufru a nemam kombika. Jak to mam zapojit? Na stavajici zapalovac - ci na novou pojistku ci je jeste jedna moznost nenatahovat kabel a pichnout to treba na svetla - svitil bych kdyz bych potreboval zasuvku, neni to moc prakticke ale..Nebo je nejake vedeni kde by bylo na zadku auta 12V stalejch? Já jí dodělával, resp mi chybí ještě samotná zásuvka, jinak tam mám zatím konektor. Jelikož jsem dostavoval centrál, tak mi zbyla žíla z bývalého osvětlení kufru a na tu jsem to udělal, v pojistkovce jsme to osadil do pojistky na zásuvku v kufru. Jelikož ty tam ten drát navíc nemáš, tak bych ho dotáhnul od pojistkovky a mínus bych vzal na kostřícím bodu v kufru, já ho mám tamtéž. Zásuvku umístím do levého lemovacího plastu tvaru U. Na světla bych to zásadně nenapichoval, nemá to takový průřez, aby to utáhlo zásuvku. Dokonce jsem někomu i to kompletní vedení na zapalovač do kombíka prodával, tak mě to inspirovalo Na ledničku super Editováno: 7. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2007 Presne tak jsem si koupil chladnicku a navic ma kratky kabl. Takze zasuvku chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikaaa Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 bolo to tu celkom dobre popisane, myslim, ze Vasa nieco nacrtol ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Taky jsem si chtěl kvůli lednici dělat v kufru zásuvku, ale nakonec jsem se na to vykašlal, napíchl jsem to klasika na zásuvku mezi sedačkama, kabel hodil vzadu pod sedáky a nikomu tam nemůže vadit. A ještě jí nakonec můžu vypínat tlačítkem na blokování zadních oken. Pokud je krátkej kabel, tak se dá koupit prodlužovačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Taky jsem si chtěl kvůli lednici dělat v kufru zásuvku, ale nakonec jsem se na to vykašlal, napíchl jsem to klasika na zásuvku mezi sedačkama, kabel hodil vzadu pod sedáky a nikomu tam nemůže vadit. A ještě jí nakonec můžu vypínat tlačítkem na blokování zadních oken. Pokud je krátkej kabel, tak se dá koupit prodlužovačka. to relé je šikovný, ale má ho jedině tvůj ročník, před ani po roce 99 není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Taky jsem si chtěl kvůli lednici dělat v kufru zásuvku, ale nakonec jsem se na to vykašlal, napíchl jsem to klasika na zásuvku mezi sedačkama, kabel hodil vzadu pod sedáky a nikomu tam nemůže vadit. A ještě jí nakonec můžu vypínat tlačítkem na blokování zadních oken. Pokud je krátkej kabel, tak se dá koupit prodlužovačka. to relé je šikovný, ale má ho jedině tvůj ročník, před ani po roce 99 není. Tak teď jsem z toho trochu zmatenej. O jakém relé tady mluvíš? Ale máš pravdu v tom, že mám rok výroby 10/1999, modelový rok 2000. To tedy čumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 (editace) Taky jsem si chtěl kvůli lednici dělat v kufru zásuvku, ale nakonec jsem se na to vykašlal, napíchl jsem to klasika na zásuvku mezi sedačkama, kabel hodil vzadu pod sedáky a nikomu tam nemůže vadit. A ještě jí nakonec můžu vypínat tlačítkem na blokování zadních oken. Pokud je krátkej kabel, tak se dá koupit prodlužovačka. to relé je šikovný, ale má ho jedině tvůj ročník, před ani po roce 99 není. Tak teď jsem z toho trochu zmatenej. O jakém relé tady mluvíš? Ale máš pravdu v tom, že mám rok výroby 10/1999, modelový rok 2000. To tedy čumím. tvůj ročním má blokovací relé na zapalovač, dělalo se jen jeden rok, nějak se to neosvědčilo. dělalo se ke komfortní elektrice pro MR2000 8. 99 - 7. 00 zjistit ročník, jaký máš nebyl problém, dneska jsi to tu psal do jedné sekce, kde se řešila RJ motoru RS doufám, že jsem se neseknul s tím rv, kdo to ví přesněji, ať opraví Editováno: 10. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Taky jsem si chtěl kvůli lednici dělat v kufru zásuvku, ale nakonec jsem se na to vykašlal, napíchl jsem to klasika na zásuvku mezi sedačkama, kabel hodil vzadu pod sedáky a nikomu tam nemůže vadit. A ještě jí nakonec můžu vypínat tlačítkem na blokování zadních oken. Pokud je krátkej kabel, tak se dá koupit prodlužovačka. to relé je šikovný, ale má ho jedině tvůj ročník, před ani po roce 99 není. jj pozor na toto relé po přestavbě na 3generaci to zůstane rozpojené a zapalovač nechodí vůbec.....nutno to relé proklemovat :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Kámoš má 1.9 TDi 81 kw ze začátku roku 1999, nemá modelový rok 2000 jako já, a zapalovač se mu také vypíná při blokaci zadních oken. Ale ta funkcička není špatná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Taky jsem si chtěl kvůli lednici dělat v kufru zásuvku, ale nakonec jsem se na to vykašlal, napíchl jsem to klasika na zásuvku mezi sedačkama, kabel hodil vzadu pod sedáky a nikomu tam nemůže vadit. A ještě jí nakonec můžu vypínat tlačítkem na blokování zadních oken. Pokud je krátkej kabel, tak se dá koupit prodlužovačka. to relé je šikovný, ale má ho jedině tvůj ročník, před ani po roce 99 není. jj pozor na toto relé po přestavbě na 3generaci to zůstane rozpojené a zapalovač nechodí vůbec.....nutno to relé proklemovat :-))))) to je dobrý postřeh, mám dokonce pocit, že na pinu v konfortce je u 3g zapojené i něco jiného a ten drát k reláktu tam pak zůstane úplně mimo konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Tak jsem na to koukal přesně a dle DP se toto relé dělalo od 5. 99 do 7. 00, je zapojené na pin 23a/13, kde je u třetí generace pin k motorku 5. dveří. Pak je možnost relé buď přemostit nebo kontak, který vedl ke komfortce ukostřit a relé bude seplé stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip 146 Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 nejde mi zásuvka 12V v kufru v kombiku,nevite někdo kde hledat závadu?našel jsem že,to tu někdo řešil na superbu,tam je pojistka někde pod plastovým krytem pod volantem. a nejdou taky světýlka v kufru. je to spojené a společný zádrhel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Měla by to být pojistka číslo 35. vi. odkaz http://www.skoda.panda.cz/clanek.php3?id=208 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip 146 Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Měla by to být pojistka číslo 35. vi. odkazhttp://www.skoda.panda.cz/clanek.php3?id=208 super. zásuvka už jede,ale lampičkám se nechce,,všechny pojistky ok! ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 super. zásuvka už jede,ale lampičkám se nechce,,všechny pojistky ok! ?? Mě zase svítí pořád,tak je mám odpojený.Vypínač je prý v 5.dveřích na zámku,ale ještě sem neměl čas to opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.