ramatikl Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Tak pánové,ať sem hledal jak jsem hledal,tak jsem nenašel.Přestalo nám na služební Fabce svítit třetí brzdové světlo.Vytáhli jsme ho po velkém úsilí ,bylo celé zalité vodou,tak jsme dali nové,ale při montáži tam nešlo zpátky nacvaknout a museli jsme sundat celý plast pátých dveří.Neznáte někdo nějaký fígl,že by to šlo i bez toho rozebírání toho plastu?Jo a při tom sundávání samozřejmně všechny ty packy toho světla popraskali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 ja len odveci, nikdy som to nedaval dolu ale som velmi rad ked pises... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 13. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Tak co pánové! Nikdo nemáte žádnou zkušenost??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 No, správny postup je taký, že najprv treba dať dole ten vnútorný plast a následne zvnútra uvoľnit tie zacvakávacie príchytky. Keďže ste sa to pokúsili demontovať zvonka, logicky ste polámali tie príchytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Jo dík.Jak jsme to potom sundali tak nám to došlo.Já jsem myslel že je na to možná nějaký fígl,ale asi není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiscool Vloženo 21. leden 2012 Sdílet Vloženo 21. leden 2012 neviete ako demontovat tretie brzdove svetlo na fabii 1,4 TDI combi , r.v. 2003 ? a ake ziarovky tam treba zakupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Vycvakat ten plast co je za ním v pátých dveřích (je tam na takových pružinkách) a pak světlo vytlačit ven, je tam nacvaklý a odpojit konektor elektriky a hadičku ostřiku. Ale u combi nejsou žárovky ale ledky, takže výměna bude horší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Mozna lepsi vymenit kus za kus - nove ve Skoda servisu stoji cca 850,- Kč, ale vrakoviste by urcite taky pomohlo. Jen pro zajimavost - proc ho vubec menis? Zatim jsem na silnici nevidel FI combi, ktery by treti brzdovy svetlo nesvitilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiscool Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 No mne fabiu doviezli s belgicka a tretie brzdove svetlo nesvieti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 Spíš než nový světlo bych nejdřív hledal závadu v elektrice = přívodu k němu. LEDky jsou mnohokrát spolehlivější než járofky a pokud se neprovozují v proudově přetíženým režimu, lze jejich životnost srovnávat s životností auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manitou666 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Mozna lepsi vymenit kus za kus - nove ve Skoda servisu stoji cca 850,- Kč, ale vrakoviste by urcite taky pomohlo. Jen pro zajimavost - proc ho vubec menis? Zatim jsem na silnici nevidel FI combi, ktery by treti brzdovy svetlo nesvitilo... Protože jsi nikdy nejel zamnou. Mě začalo třetí světlo blbnout tak, že střídavě nesvítily prostřední diody, ale jen na každé straně 3 a to ještě na poloviční výkon. Byl to děs, protože vždy při několikátém sešlápnutí brzdy se mi rozsvítila kontrolka prasklé žárovky a zaznělo hlasité pípnutí. Po chvíli to zhaslo a pak znova. Musel jsem ho nechat vyměnit, protože to byla fakt hrůza. Když jsem ho pak doma připojil na trafo, tak to dělalo taky. Po zatřepání svítilo zas normálně a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
john_radich Vloženo 26. Duben 2015 Sdílet Vloženo 26. Duben 2015 Hodně koroduje deska plošných spojů, takže se může objevit závada, že nesvítí například krajní tři diody nebo celé světlo. Lze tam nastříkat nějaký ochranný prostředek pokud se to navrtá ze strany desky plošných spojů a sprejem s hadičkou tu desku nakonzervovat. Nějakým el. lakem nebo něco podobnýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.