PcGamer Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Zdarec. premyslel jsem o koupi skoda octavia comby a to s motorem 1,8T 20V 4x4. Rad bych byl za kazdou informaci o tomto motoru. Napr. spolehlivost. spotreba a pod. Diky za kazde info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Zdarec. premyslel jsem o koupi skoda octavia comby a to s motorem 1,8T 20V 4x4. Rad bych byl za kazdou informaci o tomto motoru. Napr. spolehlivost. spotreba a pod. Diky za kazde info taky sem chtel 1,8t ale zravost me presvedcila,jinak je to dobry motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 taky sem chtel 1,8t ale zravost me presvedcila,jinak je to dobry motor Co to je zravost jen by me zajimalo to 4x4. jak je to ovladany. jestli de uplne vypnout nebo zapnout. a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Co to je zravost jen by me zajimalo to 4x4. jak je to ovladany. jestli de uplne vypnout nebo zapnout. a tak Co jsem si cetl,tak 1,8 ve 4x4 bere prumerne o 1 litr vice nez klasicka octavia 1,8 a nam to pri klasicke kombinovane spotrebe,klidnou,sem tam dravejsi jizdou bere kolem 7,6l na 100km(ta spotreba je u predokolky).Jinak 1,8 a 4x4 je to perfektni kombinace.Podle me. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Co to je zravost jen by me zajimalo to 4x4. jak je to ovladany. jestli de uplne vypnout nebo zapnout. a tak 4x4 funguje asi tak ze ked ti presmyknu predne kolesa hnacia sila sa prenesie na zadne kolesa cez spojku HALDEX. nazory na jazdne vlastnosti s tymto systemom sa roznia. vo vseobecnosti to ale zlepsuje priechodnost terenom.ako sa vsak sprava auto ked ti pri prejazde zakrutou zrazu pripoji zadny nahon neviem. pocul som na to rozne nazory. skus ale pouzit hladanie. par tem tu o tom bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Co jsem si cetl,tak 1,8 ve 4x4 bere prumerne o 1 litr vice nez klasicka octavia 1,8 a nam to pri klasicke kombinovane spotrebe,klidnou,sem tam dravejsi jizdou bere kolem 7,6l na 100km(ta spotreba je u predokolky).Jinak 1,8 a 4x4 je to perfektni kombinace.Podle me. To zni dobre. a co to 4x4 jak je to s nim?? a motory sou teda v cajku nebo se serou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 To zni dobre. a co to 4x4 jak je to s nim?? a motory sou teda v cajku nebo se serou?? urcite ber auto se systemem ESP,jinak napis R_CZf on mel jak naftu ve ctyrkolce a ted ma 1,8T on ti rekne a poradi,me psal spotreba nad 10 kdyz honi tak 14l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) po 5 letech a 130tis jsem neměl problém. Jen svíčky, olej, filtry a jednou čidlo teploty - lítala mi ručička budíku teploty v palubce Spotřeba jako s každým autem... záleží na každým soudruhovi... venku se dá jet i za 6 a kdybys to hnal tak za 8,5 - 9. Možná se najdou někteří co budou tvrdit že i za 12, možná jo protože to budou pořád točit - to ale tenhle motor nepotřebuje takže kromě té spotřeby už stejně rychlejší nebudou... Výhodou je myslím to, že za těch 8,5 to jede tak, že si ostatní auta můžou při spotřebě taky 8,5 o tom nechat jenom zdát. Mluvím o předohrabu, 4x4 bych nechtěl - nevidím smysl když nebydlím na horách či vysočině 4x4 = větší spotřeba, menší kufr, další věc co se může posr... a pokud nejsi horal tak kolikrát na asfaltu využiješ 4x4... Po městě s tím nic neuděláš, to je daný situací. Jezdím po Praze za 7.5 - 10,5 v kolonách... Editováno: 20. Únor 2008, autor: 1.8T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 po 5 letech a 130tis jsem neměl problém. Jen svíčky, olej, filtry a jednou čidlo teploty - lítala mi ručička budíku teploty v palubceSpotřeba jako s každým autem... záleží na každým soudruhovi... venku se dá jet i za 6 a kdybys to hnal tak za 8,5 - 9. Možná se najdou někteří co budou tvrdit že i za 12, možná jo protože to budou pořád točit - to ale tenhle motor nepotřebuje takže kromě té spotřeby už stejně rychlejší nebudou... Výhodou je myslím to, že za těch 8,5 to jede tak, že si ostatní auta můžou při spotřebě taky 8,5 o tom nechat jenom zdát. Mluvím o předohrabu, 4x4 bych nechtěl - nevidím smysl když nebydlím na horách či vysočině 4x4 = větší spotřeba, menší kufr, další věc co se může posr... a pokud nejsi horal tak kolikrát na asfaltu využiješ 4x4... Po městě s tím nic neuděláš, to je daný situací. Jezdím po Praze za 7.5 - 10,5 v kolonách... ctyrkolu vyuzijes i v normalnim provozu kdo nepoznal nepochopi a ze by 1,8t jelo nejak brutalne bych taky netvrdil,a kdyz to bude hnat tak spotreba 9 tomu neverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milouss Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ahoj, promin, ale o 4X4, i v kombinaci s 1,8T tady na foru bylo napsano dost, staci se podivat: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=36251&hl= http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27219&hl= A taky muzes mrknout ke me, link je v podpisu. Bylo napsano hodne o jizdnich vlastnostech, o spotrebe, o tom jestli se tahle kombinace vyplati a za jakych podminek, o dodelani 6ky a podobne Muj nazor je jasny, je to paradni kombinace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 20. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Diyk vsem za rady. mooc si jich vazim. Uz se na ni tesim skoda ze to bude aktualni az tak za pul roku. jeste jednou diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.