Přejít na obsah

motor 1.9tdi 66kW ztratí na chvíli výkon

mathykral

Doporučené příspěvky

jedu si se svou oktou do kopce 3 stupeň 2900-3100otáčky a na chvíli mi ztratí výkon .Po 3 sekundách opět zabere VAG hlásí závadu 17656, ale nepřišel jsem na to :help:

Ahoj, co máš za motor AGR nebo ALH? Řešil jsem tady to samé, ale VAG nemám. U mě to dělá jen při razantním rozjezdu, pokud přidávám pomaličku a nechám mu čas na roztočení je to ok, pokud plněj knedl tak přesně kolem 3000ot si to zaškobrtne, ale jen na malou chvilku.

Osobně to tipuju na ventil N75 - snímač tlaku turba, ale nemám to potvrzené.

Teď se mi to samo od sebe hodně zlepšilo tak zatím neřeším. Jel jsem totiž chvilku na 4rychlost ve 3000ot, trosku to kusckalo a cukalo, jakoby vylítal nějakej bordel a teď je to fpoho. Uvidím na jak dlouho.

Zdravím K

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedu si se svou oktou do kopce 3 stupeň 2900-3100otáčky a na chvíli mi ztratí výkon .Po 3 sekundách opět zabere VAG hlásí závadu 17656, ale nepřišel jsem na to :help:

zkontorluj jestli všechny hadice sedí tak jak mají (intercooler - turbo) no a pak klasika - váhu vzduchu......

taky jsem měl ten problém :palec2:

Odkaz ke komentáři

No tak jsem byl v servisu a konzultoval jsem to s opravářem čerpadel. Došli jsme nakonec k přidírajícímu se předsuvníku vstřiku. Bylo mi doporučeno na každou plnou nádrž nafty nalít 0,5l oleje M2T a 3 odměrky aditiva . Pokud se přidírání nezlepší, opravakolem 18.000,-kč

Odkaz ke komentáři

No tak jsem byl v servisu a konzultoval jsem to s opravářem čerpadel. Došli jsme nakonec k přidírajícímu se předsuvníku vstřiku. Bylo mi doporučeno na každou plnou nádrž nafty nalít 0,5l oleje M2T a 3 odměrky aditiva . Pokud se přidírání nezlepší, opravakolem 18.000,-kč

To si radeji nsezen presuvnik z nakeho spatneho cerpadla.nebo rovnou cele cerpadlo. 18tis to je jak za nove cerpadlo.

Odkaz ke komentáři

No, mě by to skoro připadalo jako váha vzduchu... Ta se projevuje ztrátou výkonu, ale zase že by to bylo jen na chvíli a pak závada zmizí, to je zvláštní... Rozhodně bych zajel do servisu, kde mají diagnostiku a nechal si udělat výpis...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...