Publikováno Únor 24, 200817 r jedu si se svou oktou do kopce 3 stupeň 2900-3100otáčky a na chvíli mi ztratí výkon .Po 3 sekundách opět zabere VAG hlásí závadu 17656, ale nepřišel jsem na to
Únor 25, 200817 r jedu si se svou oktou do kopce 3 stupeň 2900-3100otáčky a na chvíli mi ztratí výkon .Po 3 sekundách opět zabere VAG hlásí závadu 17656, ale nepřišel jsem na to Ahoj, co máš za motor AGR nebo ALH? Řešil jsem tady to samé, ale VAG nemám. U mě to dělá jen při razantním rozjezdu, pokud přidávám pomaličku a nechám mu čas na roztočení je to ok, pokud plněj knedl tak přesně kolem 3000ot si to zaškobrtne, ale jen na malou chvilku. Osobně to tipuju na ventil N75 - snímač tlaku turba, ale nemám to potvrzené. Teď se mi to samo od sebe hodně zlepšilo tak zatím neřeším. Jel jsem totiž chvilku na 4rychlost ve 3000ot, trosku to kusckalo a cukalo, jakoby vylítal nějakej bordel a teď je to fpoho. Uvidím na jak dlouho. Zdravím K
Únor 25, 200817 r jedu si se svou oktou do kopce 3 stupeň 2900-3100otáčky a na chvíli mi ztratí výkon .Po 3 sekundách opět zabere VAG hlásí závadu 17656, ale nepřišel jsem na to zkontorluj jestli všechny hadice sedí tak jak mají (intercooler - turbo) no a pak klasika - váhu vzduchu...... taky jsem měl ten problém
Únor 27, 200817 r Autor No tak jsem byl v servisu a konzultoval jsem to s opravářem čerpadel. Došli jsme nakonec k přidírajícímu se předsuvníku vstřiku. Bylo mi doporučeno na každou plnou nádrž nafty nalít 0,5l oleje M2T a 3 odměrky aditiva . Pokud se přidírání nezlepší, opravakolem 18.000,-kč
Únor 27, 200817 r No tak jsem byl v servisu a konzultoval jsem to s opravářem čerpadel. Došli jsme nakonec k přidírajícímu se předsuvníku vstřiku. Bylo mi doporučeno na každou plnou nádrž nafty nalít 0,5l oleje M2T a 3 odměrky aditiva . Pokud se přidírání nezlepší, opravakolem 18.000,-kč To si radeji nsezen presuvnik z nakeho spatneho cerpadla.nebo rovnou cele cerpadlo. 18tis to je jak za nove cerpadlo.
Únor 28, 200817 r No, mě by to skoro připadalo jako váha vzduchu... Ta se projevuje ztrátou výkonu, ale zase že by to bylo jen na chvíli a pak závada zmizí, to je zvláštní... Rozhodně bych zajel do servisu, kde mají diagnostiku a nechal si udělat výpis...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.