Vaša Vloženo 3. Březen 2008 Vloženo 3. Březen 2008 Pěkný, u nás se to počasí taky pěkně pojebalo tak to přezutí taky odkládám. ? v Prostějově furt okolo 10 st. nad. krom krupek co roztály než dopadly na zem nic co by letní nezvládly ted ráno 8,5 st C Citovat
Petr Vloženo 3. Březen 2008 Vloženo 3. Březen 2008 Včera jsu v TV novinách zaslechl informaci hydrometeorologického ústavu, že zima ještě neskončila, že se ještě v průběhu března vrátí.. Takže NEpřezouvat Citovat
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Vloženo 3. Březen 2008 Bydlim na horach a letaky fpohode ... a ze se zima vrati ? Bych se toho nebal Citovat
P2M Vloženo 3. Březen 2008 Vloženo 3. Březen 2008 Ty bys měl dostat banána za dezinformaci Dycky zapomeneš dodat, že ač bydlíš na "horách", tak auto na kterým jsou ty letní, máš od srpna do července v garáži na špalcích aby neofouklo Citovat
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Vloženo 3. Březen 2008 Ty bys měl dostat banána za dezinformaci Dycky zapomeneš dodat, že ač bydlíš na "horách", tak auto na kterým jsou ty letní, máš od srpna do července v garáži na špalcích aby neofouklo Nooo to mas pravdu Citovat
Vlasta Vloženo 3. Březen 2008 Vloženo 3. Březen 2008 Nechám to ještě do 15tého března ten rozhodne.Ale už je mi tech zimáku docela líto tohle fakt nejni zima. Citovat
Lupino Vloženo 3. Březen 2008 Vloženo 3. Březen 2008 jezdim od 28.2.už na letnich nebojim se toho kdyžtak přezuji z5 no problem Citovat
baurak Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 jj ja myslim ze jeste mozna neco spadne a na horach slibuji hodne snehu tak uvidime...kazdopadne me to utvrdilo v tom ze na prezuti je jeste tak mesic cas Citovat
baurak Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 Tady rano 0°C u nas -2 a vse zmrzle a takovy mosty to byla nadhera jak to tam klouzalo Citovat
MichalF Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 u nas -2 a vse zmrzle a takovy mosty to byla nadhera jak to tam klouzalo Hlavne z toho nedelat drama Citovat
Pospi Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 Zdarec .. Jihlava -0,6C a pohoda.. jezdím jen na letních zkouším co dokaže 4x4 Citovat
mischicka Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 Zdarec .. Jihlava -0,6C a pohoda.. jezdím jen na letních zkouším co dokaže 4x4 Už tady někd jedna taková zkouška byla...a výsledkem byl zbořený Scout Citovat
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 ráno mínus jeden stupeň, namrzlo, letní gumy - v pohodě Citovat
MichalF Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 ráno mínus jeden stupeň, namrzlo, letní gumy - v pohodě Jj, ono staci mit neco v hlave a nebyt pako co to pozene a pak si v 99,99999% pripadu fpohode ! Citovat
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 jel jsem pomalu, větší odestup od těch přede mnou a není problém. Vzorek mám vinikající a PZero Nero. Citovat
MichalF Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 jel jsem pomalu, větší odestup od těch přede mnou a není problém. Vzorek mám vinikající a PZero Nero. Pneu mas nejlepsi !!! O tom zadna !!! Citovat
P2M Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 jj ja myslim ze jeste mozna neco spadne a na horach slibuji hodne snehu tak uvidime...kazdopadne me to utvrdilo v tom ze na prezuti je jeste tak mesic cas Na horách slibují hodně sněhu furt, i na konci května Už mi lezou krkem, jak jsou furt ideální podmínky a když se člověk jukne na kamery na webu, tak neví, jestli náhodou nekouká na motorkrosovou trať, jak je to tam hnědý... Citovat
P2M Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 jel jsem pomalu, větší odestup od těch přede mnou a není problém. Vzorek mám vinikající a PZero Nero. Jasně a pytle a ABS je jen pro ty, co to neumí, viď? Takový řeči jsou Tome nej Citovat
mischicka Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 Jasně a pytle a ABS je jen pro ty, co to neumí, viď? Takový řeči jsou Tome nej Jj, musím s Vámi jen souhlasit pane P2M, a to se často nestává...je sice pěkné držet si odstup, ale co třeba když tam vběhne dítě, apod.?! Citovat
baurak Vloženo 4. Březen 2008 Vloženo 4. Březen 2008 jel jsem pomalu, větší odestup od těch přede mnou a není problém. Vzorek mám vinikající a PZero Nero. trochu jako posledni veta pred smrti Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.