century Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Ja myslim, ze v ty vanici, co tam byla, je uplne jedno jestli mas letni nebo zimni. Pokud jedes jak prase, tak ti jsou zimni taky houby platny a neubrzdis nic. Lepší zimní než letní a když vidím, že kvalita sjízdnosti silnice je špatná tak nejedu jak kráva... Ví někdo jak to začalo? Kdo to zavinil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Ja jsem pritelkyny pujcil radis Octu do prace nez Fabulku. Tu jsem mel ja a kdyz jsem si chtel zkusit zda to klouze - u Octy to je v poho - ABS zacne kopat do pedalu - tak tady ne a tahne to do strany jak krava-hned to pujde na dilnu - kurna to je tak neovladatelny auto ze jsem rad ze stim nejela v te nejhorsi vanici do prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Lepší zimní než letní a když vidím, že kvalita sjízdnosti silnice je špatná tak nejedu jak kráva... Ví někdo jak to začalo? Kdo to zavinil? Údajně řidič kamionu co předjížděl pomalu jedoucí osobák a nezvládl to. Docela běžná situace na D1 - spolmalíš ve sněžení nebo hustém dešti, ale pan kamion má pocit, že když má náhon na zadek a omezovač na 85, tak toho musí využít. Už si neuvědomí, že má většinou univerzální gumy, nemá uzávěrku a hlavně 30 tun za sebou... Kdysi mě u Budějek předjížděl kamion stovkou, na obyč silnici.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Údajně řidič kamionu co předjížděl pomalu jedoucí osobák a nezvládl to.Docela běžná situace na D1 - spolmalíš ve sněžení nebo hustém dešti, ale pan kamion má pocit, že když má náhon na zadek a omezovač na 85, tak toho musí využít. Už si neuvědomí, že má většinou univerzální gumy, nemá uzávěrku a hlavně 30 tun za sebou... Kdysi mě u Budějek předjížděl kamion stovkou, na obyč silnici.... Kamion. Kdo jinej to mohl udělat...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Kamion. Kdo jinej to mohl udělat...... Bohužel, a k tomu ještě Rumuni, Slováci a Bulhaři s jejich trucky zablokovali objízdné trasy....pak můžou chtít nějaké ohledy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) Údajně řidič kamionu co předjížděl pomalu jedoucí osobák a nezvládl to.Docela běžná situace na D1 - spolmalíš ve sněžení nebo hustém dešti, ale pan kamion má pocit, že když má náhon na zadek a omezovač na 85, tak toho musí využít. Už si neuvědomí, že má většinou univerzální gumy, nemá uzávěrku a hlavně 30 tun za sebou... Kdysi mě u Budějek předjížděl kamion stovkou, na obyč silnici.... Docela jednoduchý. Náklaďák díky svý váze a relativně malí styčný ploše dost dlouho sedí a pak když se urve tak se jen díváš kam se řítíš a snažíš se trefit něco levnýho a měkkýho. Něco o tom vým z vlastní zkušenosti. Je to jako když rellye auta na sníh naj hubeňoučký kola a na sucho široký. A na rychlost stačí vytáhnot pojistku. Scanie ji myslím měla 3 zleva a už valíš kolem stovky. Editováno: 22. Březen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 nevím jestli jsem se nepřeslechl, ale na nově ve zprávách lamentovali nad skutečností, že nepřiměřenou rychlostí na D1 jelo 10% řidičů osobáků a 80% kamionů, nevím kde k tomu dospěli, ale pokud je to fakt, tak je to síla,taky jsem měl slabost na kamiony, jenže v té době jsme jezdili (r.1988) s Lízou (Volvo jen pro vyvolené), moc nejela a brzdy taky nic moc, proto se jezdilo daleko opatrnějí a pomaleji, dnešní kamiony mají dvakrát větší výkon, brzdí dobře a k tomu spousta pomocníků (asr,abc,retardéry), věk řidičů je velmi nízký a tak to dopadá jak všichni vidíme to je tak, letos jsem jel taky jednou po D1 ve vánici v noci, spomalil jsem a sem tam nějaký kamion se pustil mně předjíždět, samozřejmě k mé velké nelibosti ze dvou důvodů. Zaprvé mně může smést, až ulítne a za druhé mi pěkně háže bordel na sklo a prd pak vidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin122 Vloženo 25. Březen 2008 Sdílet Vloženo 25. Březen 2008 Jaro v MB! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 ani mi tu vánici v MB nepřipomínej. V 18:45 jsem vyrazil z Rozvoje do knajpy a krásně sucho. U hasičárny to začalo a do Bondy jsem už přišel jako sněhulák v 2 cm sněhu. Teď je na zemi odhadem 5 cm a já budu muset do práce ráno pěšky, jelikož auta před barákem jsou už na letních...chjoooo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 ani mi tu vánici v MB nepřipomínej. V 18:45 jsem vyrazil z Rozvoje do knajpy a krásně sucho. U hasičárny to začalo a do Bondy jsem už přišel jako sněhulák v 2 cm sněhu. Teď je na zemi odhadem 5 cm a já budu muset do práce ráno pěšky, jelikož auta před barákem jsou už na letních...chjoooo... Tak nějak i včera večer na Příbramsku Jinak přes noc další nadílka: asi 2 cm, ale to tu už nevydrží.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 ani mi tu vánici v MB nepřipomínej. V 18:45 jsem vyrazil z Rozvoje do knajpy a krásně sucho. U hasičárny to začalo a do Bondy jsem už přišel jako sněhulák v 2 cm sněhu. Teď je na zemi odhadem 5 cm a já budu muset do práce ráno pěšky, jelikož auta před barákem jsou už na letních...chjoooo... Kdybys nepočítal do jedný hodiny v paluši bublinky v kofole, mohls to ještě stihnout přezut zpátky na zimní !!! Nebo si kup saně ať nemusíš pěšky !!! - nejlepší jízda je na ledu a s citrónem ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 omyl z hospody jsem vypadnul už v 0:30 a pak sem si to šmatlal sněhem dom. Bylo bílé vínko u billiardu a 12° v hospodě. A jel jsem v klidu na letních. Silnice do rána v pohodě. Jel jsem jen po městě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 Já už mám přezuto na letní od 14.12 2007 :) Oktu jsem tak koupil.No a pokud je náhodou takový počasí jako je teď, tak nevystrkuju čumák z garáže.Do školy mě vozí ČD, do práce to mám 400m-to zvládnu pěšky. Ale do příští zimy bych na zimáky chtěl našetřit.Zatím to dělám tak, že pokud nejsou silnice suché prostě na těch letních nevyjíždím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 no včera byla na D11 večer pěkná vánice a polovinu dálnice to klouzalo jak na sáňkách. Vůbec to nebylo ošetřeno a přimrzalo to, bylo -1°C. Za celou cestu ale jen jeden osobák ve škarpě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 u nás je taky krááááááááááááásně bílo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 omyl z hospody jsem vypadnul už v 0:30 a pak sem si to šmatlal sněhem dom. Bylo bílé vínko u billiardu a 12° v hospodě. Jó není nad ranní probuzení s překvapením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 A jel jsem v klidu na letních. Silnice do rána v pohodě. Jel jsem jen po městě. Vzhledem k tomu že budu "už konečně "kupovat druhý disky a oni je ještě nemají, tak mě nezbývá nic jinýho než tam mět pořád zimní. Ale zase kdybych je měl, tak bych je tam už asi taky dal (na sraz do Ostravy 16.3.2008) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Vzhledem k tomu že budu "už konečně "kupovat druhý disky a oni je ještě nemají, tak mě nezbývá nic jinýho než tam mět pořád zimní. Ale zase kdybych je měl, tak bych je tam už asi taky dal (na sraz do Ostravy 16.3.2008) Jj, kvůli srazu se to vyplatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Jinak na novinky.cz včera psali, že 90% kamionu při té nehodě na D1 překročilo povolenou rychlost 80 km/h (a i ta je na sněhu ve vánic dost) a skoro polovina lidí nedodržovala ani dvouvteřinový odstup, což je taky nářez, prt. na suchu je to tak tak, natož v takovém počasí. Takže milí řidiči, můžeme si za to sami, jako vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 ja na letni nedaval pokud teplota stabilne neni na 7-8C a pokud tu behem jkednohho dbne vidim v praci snih 5x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Jj, kvůli srazu se to vyplatí To fi piff ve jóóóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 nevim,jak vy, ale ja si myslim,ze uz muzu v klidku ty zimni prehodit za letni uz je venku krasne a hlasi teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Jinak na novinky.cz včera psali, že 90% kamionu při té nehodě na D1 překročilo povolenou rychlost 80 km/h (a i ta je na sněhu ve vánic dost) a skoro polovina lidí nedodržovala ani dvouvteřinový odstup, což je taky nářez, prt. na suchu je to tak tak, natož v takovém počasí.Takže milí řidiči, můžeme si za to sami, jako vždy A policiste pokutovali 89 ridicu. Ja to risknu a hodim tam dnes letni a uvidi se.A kdyz tak dam zpatky zimni, neni taková námaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 tak ja uz mam od vcerejska prezuto, uz zadne snehove kalamity necekam ale co me prekvapilo, ze mi museli na alu hodit celkem dost vyvazovacich oluvek, kdyz jsme se ptal proc, tak odpoved znela, za mam na hovno gumy:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Já už jsem přezul 8.3, za tu dobu myslím tak 3x nasněžilo a vždycky to brzo roztálo, auto ale raději zůstalo stát v tu dobu v garáži - takže na letních kolech už jsem 3 týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.