Duben 28, 200817 r No já už nepřehazuju, páč to bylo hrozný. No to máš pravdu, nejsem z toho odvázanej a taky se mi nějak zvýšila spotřeba. Jsem tak o 0,5-1 litr vejš než na zimákách. Letos je dojedu a pak zas nový. Ty co byly vepředu jsem loni sjel strašně na středu, zůstaly tak 2mm a kraje maj tak 5mm.
Duben 29, 200817 r dneska jsem přezul pracovní, podle nálady možná o víkendu i Octu. Jen jsem teda koukal jak ty gumy strašně hučí. Mám tam Pirelli 205ky a hukot jak sviňa. Tak nevím, jestli to je tím, že jsem přední nechal dát na zadek a naopak a časem si to sedne nebo čím to je. Na zimu jsem měl 195ky Michelin. Jo, je to tím přehozením předek za zadek a naopak. Výsledek: a) hukot tímhle přehozením si vyrobíš pilku Trochu to možná časem ztichne, ale rozhodně ne na úroveň před prohozením... Jinak řečeno, hučet to bude furt
Duben 29, 200817 r Gumy vždycky přehazuju po roce předek vs zadek, ale na stejný straně a ani pilku a stejně nějaký zvýšený hučení teda nepozoruju... Sjetej prostředek je z 90% důsledek přehuštění...odkrágloval sem jednou takhle zadní gumy na MB za léto.
Duben 29, 200817 r Gumy vždycky přehazuju po roce předek vs zadek, ale na stejný straně a ani pilku a stejně nějaký zvýšený hučení teda nepozoruju...Sjetej prostředek je z 90% důsledek přehuštění...odkrágloval sem jednou takhle zadní gumy na MB za léto. jo, je to přehuštěním, ale já to foukal na doporučení výrobce, a jak jsem to nafouk, tak jsem jednou zkouknul tlak a byl furt stejnej, tak jsem to po zbytek roku už neřešil. Ale na zadku to nevadí a na další sezonu koupím nový, ale už určitě ne Pirelli, moc mi nejsou po chuti.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.