P2M Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ještě bych doplnil, že se píše správně vYnikající lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Jasně a pytle a ABS je jen pro ty, co to neumí, viď? Takový řeči jsou Tome nej f klidu, ABS stejně nemám A vběhnout dítě? v tolik v kolik jsem jel všechny děti ještě spaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ještě bych doplnil, že se píše správně vYnikající lol jenže ony nemají vzorek do Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ale hodně by vás to sralo skoro celou zimu na zimákách a z nedočkavosti přezuto a bum ho na ledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 jenže ony nemají vzorek do Y To je vůůůůl Edit: Ne že bych ti to přál, ale až to někam pošleš, snaž se udržet ty ráfky oki, vzal bych je pak Edit2: Na hadice do garáže samozřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ale hodně by vás to sralo skoro celou zimu na zimákách a z nedočkavosti přezuto a bum ho na ledu. Obecně nechápu proč to hrotit, radši sjedu zimáky za pár tisíc, než to někam zakotvit Pokud je to kvůli estetice, nic přece nikomu nebrání mít i v zimě stejnej rozměr jako v létě a na hlínách, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ja jeste jezdim na zimnich a prezouvt hned tak rychle nebudu. Teprve zacinam hledat jake gumy koupit. Pokud mozno do 1600,- Poradite neco? Dival jsem se na novou Barumku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Obecně nechápu proč to hrotit, radši sjedu zimáky za pár tisíc, než to někam zakotvit Pokud je to kvůli estetice, nic přece nikomu nebrání mít i v zimě stejnej rozměr jako v létě a na hlínách, ne? já přezul protože zimní tuto zimu už nepřežily a než jezdit na vodě na holejch zimních to budu radši jezdit na novejch letních a kdyby náhodou i u nás napadl sníh tak vezmu feliciu kde jsiu zimačky ale někdo by to už mohl rozbít - at má Baurák radost (i když mu je to jedno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ale někdo by to už mohl rozbít - at má Baurák radost (i když mu je to jedno) Tak co lidi najde se nějakej dobrovolník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 je mi lito dneska trosku minisnizek ale letnaky jak pribity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 je mi lito dneska trosku minisnizek ale letnaky jak pribity Olomouc dnes 7,50hod. -1°C poletuje sníh. Zimáky jsou super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Dneska rano u na v 7:30 asi 3 cm snehu, silnicari nikde ... na letacich ... MASAKR ... Mam rad firemni vuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 a dneska zase totalni leto takze jedna cvicna dvoustovka na okresce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 jj jak jste se mi smali ze uz nebude zima ja premyslim o tehlech http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vypis...p;idnabidka=421 co vy na to? chci neco do 1600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 2 st, suché silnice ráno sněžilo, po 5 minutách nikde nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Taky tu bylo trošku bílo, letní stále v pohodě p2m: já furt čekám, kdo mi napíše, že před dvouma rokama jsem měl taky letní a ono pořád nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Taky tu bylo trošku bílo, letní stále v pohodě p2m: já furt čekám, kdo mi napíše, že před dvouma rokama jsem měl taky letní a ono pořád nic no protože všichni vědí, že to nebylo tím, že jsi měl letní, ale že jsi machroval před spolucestujícími a tím, že neumíš řídit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 U nas se drzi poprasek snehovej i pres den, takze o letich nema smysl ani uvazovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak já taky letní ale nedobrovolně bo jsem si včera na nich přivezl nové autí! Kdyby náhodou tak máme další tři na zimních!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Mam prezuto a snad u nas na jizni morave uz snih nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak jste mě asi přesvědčili jdu přezout. Musím se pořádně obléknout venku -6 holt Praha. Snad nebude zase sněžit jako včera to bych si musel vzít kulicha. Jen musím opatrně abych si na té namrzlé silnici nezlomil nohu, až budu přezouvat. Máte pravdu jaro je tu Kurňa nemůžu najít kratásky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak já taky letní ale nedobrovolně bo jsem si včera na nich přivezl nové autí! Kdyby náhodou tak máme další tři na zimních!! Většina z nás mění pneu tak, že prostě přehodí kola. Ty přivezeš rovnou nové auto! To není špatnej způsob výměny pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Většina z nás mění pneu tak, že prostě přehodí kola. Ty přivezeš rovnou nové auto! To není špatnej způsob výměny pneu. No jen neboj za pár dní tam zase půjdou moje 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No jen neboj za pár dní tam zase půjdou moje 17" Copak sis pořídil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.