Návštěvník Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Ty co přezuli na letní se musi bouchat do hlavy protože u nás dnes napadlo okolo 10 čísel sněhu.Nemá cenu spěchat a zbytečně ničit kvalitní letní "obuv". U nas taky 10 cisel a furt chumeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 U nas taky 10 cisel a furt chumeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Vím ne?...vždyt jsme ze stejného kraje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 (editace) Vím ne?...vždyt jsme ze stejného kraje! Ale ja jsem blize k pod Krkonosi foto pred 10 min. Editováno: 20. Březen 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Mě přijde, že se debata strhla spíše k obhajobě toho že na letních se dá jezdit i v zimě když se jede opatrně . Prostě venku je zima a sněží a když sněží mělo by se jezdit na zimákách. Prostě jste přezuli brzo a neštvěte mě Ja neprezouval vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Mě přijde, že se debata strhla spíše k obhajobě toho že na letních se dá jezdit i v zimě když se jede opatrně . Prostě venku je zima a sněží a když sněží mělo by se jezdit na zimákách. Prostě jste přezuli brzo a neštvěte mě neobhajuu že se dá jezdit na sněhu na letních my tady žádnej sníh nemáme, je tu sucho tak o co go ?teplota 4st. aktuální foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 pres noc ma napadnout 20-40cm snehu to bude radost...a ted je total neprujezdna D1 odhadujou kolem 100 aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 ....... Tak jo no . Ty jo ale audinka pěkná Tady další havárka a pěkně hustá http://www.novinky.cz/clanek/135780-na-d1-...az-100-aut.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tak jo no . Ty jo ale audinka pěkná Tady další havárka a pěkně hustá http://www.novinky.cz/clanek/135780-na-d1-...az-100-aut.html u nás je tak furt, občas zafučí se sněhem ale do 10 minut je to pryč, hned to taje, zem je rozehřátá tráva se zelená. a i když napadne sněhu tak jak jsem napsal na začátku - mám felicii na zimákách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Tak jo no . Ty jo ale audinka pěkná Tady další havárka a pěkně hustá http://www.novinky.cz/clanek/135780-na-d1-...az-100-aut.html Fakt hustota, teď na ČT24 byly záběry z vrtulníku a maximální masakr, auta jak krabičky od sirek, kdyby tohle bylo v nějakém filmi, tak řeknu, že to snad není ani možné, že to je přehnané....nevím na kolik je to důsledek počasí, nezodpovědného chování řidičů, ať už letňáky či nepřiměřená rychlost, ale je to nářez.... A některé objízdné trasy ucpané slovenskými, rumunskými a bulharskými kamiony, co k tomu dodat?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Pár výmluvných fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 ještě tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Pár výmluvných fotek... Dneska mi volala kolegyně, byla účastna tohoto na D1. Byla z těch prvních co to stihli ubrzdit... Když mi říkala, že to tam vypadá jak z akčního filmu, tak jsem to bral s rezervou, ale musím říct, že měla pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 He kobra 11 a uz to meli natacet a nemuseli delat nehody.Boraci ti co v tom zkoncili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Takhle to vypadá když padá sních a já na to sprominutím seru a kalím to furt co to dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 (editace) no na te D1 to je dobry maso...... chudaci ti co musi čekat za tou kolonou rozbitych aut....pry cca 20tis.lidi Editováno: 20. Březen 2008, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Kolipa z nich asi mělo už letín obutí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Se jenom divim, ze je tak malo aut v pangejtu. Ze by obvykla reakce typu Neco se predemnou deje, tak to zaslapnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Jj, kdo to zná nelítá na namrzlé dálnici 130 jen proto, že to je povolené, nebo ještě víc...když po D1 jezdím a jedu třeba 80 - 90 když to klouže a vidím ty paka jak předjíždí, jsou za sebou nalepený pár metrů, atd., tak se vůbec nedivím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Jj, kdo to zná nelítá na namrzlé dálnici 130 jen proto, že to je povolené, nebo ještě víc...když po D1 jezdím a jedu třeba 80 - 90 když to klouže a vidím ty paka jak předjíždí, jsou za sebou nalepený pár metrů, atd., tak se vůbec nedivím... Přesně tak.Jsou to paka ktery nepřemýšleji hlavou ale ....každopádně dneska to muselo být hrozny.Představa,že jsem v té koloně s naprcanym autem je otřesná ale hlavně že nikdo neumřel.To je fakt zázrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Přesně tak.Jsou to paka ktery nepřemýšleji hlavou ale ....každopádně dneska to muselo být hrozny.Představa,že jsem v té koloně s naprcanym autem je otřesná ale hlavně že nikdo neumřel.To je fakt zázrak. Hrozny pomysleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 Přesně tak.Jsou to paka ktery nepřemýšleji hlavou ale .... jeden takovej včera na začátku D11 v prvním kopečku od HK taky kolem mě letěl s mondeem, i v 80-ti se to smekalo, o kousek dál hrál ping-ponk se svým autem o svodidla, naštěstí neměl sparing partnera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 jeden takovej včera na začátku D11 v prvním kopečku od HK taky kolem mě letěl s mondeem, i v 80-ti se to smekalo, o kousek dál hrál ping-ponk se svým autem o svodidla, naštěstí neměl sparing partnera mně dneska na vysočině taky jeden dement předjížděl, a nejen mně. Jel jak dobytek, myšky tak tak, předjíždění kamionu v ostré pravotočivé zatáčce(nemohl vidět vůbec nic jestli někdo nejede v protivce)s křižovatkou,... Absolutně nechápu, bez respektu bez mozku. Chudák, koho tento pičus takhle někde sejme v protisměru... Ocenil bych, kdyby se takový někde pěkně máznul o pěkně rostlý strom, než někoho zabije či zmrzačí. Nemám slov. A toakový pičusů jezdí mraky. Mimochodem, tu havárku na D1 primárně zřejmě způsobil předjíždějící kamion. To je tak, když za to černé kolečko v kabině pustí kdekoho. Občas taky žasnu, co někteří předvádí na cestách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Jj, pro kamioňáky jsem kdysi měl slabost, ale poslední dobou jsou za volantem náklaďáku taková paka, že nemám slov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Jj, pro kamioňáky jsem kdysi měl slabost, ale poslední dobou jsou za volantem náklaďáku taková paka, že nemám slov... nevím jestli jsem se nepřeslechl, ale na nově ve zprávách lamentovali nad skutečností, že nepřiměřenou rychlostí na D1 jelo 10% řidičů osobáků a 80% kamionů, nevím kde k tomu dospěli, ale pokud je to fakt, tak je to síla, taky jsem měl slabost na kamiony, jenže v té době jsme jezdili (r.1988) s Lízou (Volvo jen pro vyvolené), moc nejela a brzdy taky nic moc, proto se jezdilo daleko opatrnějí a pomaleji, dnešní kamiony mají dvakrát větší výkon, brzdí dobře a k tomu spousta pomocníků (asr,abc,retardéry), věk řidičů je velmi nízký a tak to dopadá jak všichni vidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Kolipa z nich asi mělo už letín obutí.... Ja myslim, ze v ty vanici, co tam byla, je uplne jedno jestli mas letni nebo zimni. Pokud jedes jak prase, tak ti jsou zimni taky houby platny a neubrzdis nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.