Jetson Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 (editace) heehhe pekna fotka. mnoo Bravurisi asi ne jelikoz jsou to letaky ze? Tak tak. Mimochodem Nakléřov tento týden. Neznáš? Jinak co se letních týká, tak jsem byl na OI velmi spokojen s Vredestein Hi-Trac (nižší životnost se vykompenzovala nižší cenou a jízdní vlastnosti mi hodně vyhovovaly). Doma mám na Kangoo Continental CONTIECOCONTACT 3 a taky totální spokojenost. Editováno: 27. Březen 2008, autor: Jetson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin 1_2 HTP Vloženo 21. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Tak jsem si nakonec ty Bravurisy přecijenom pořídil. Nejsem žádnej závodník a jsem s nima zatím spokojenej. Je pravda že jsou malinko hlučnější ale při puštěným rádiu to ani nezaregistruju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Hele, co tady máte proti zimním pneu Debica, já jsem si je sice nevybral, dostal jsem je k autu, ale vždycky jsem se s nima všude vyhrabal a že bydlím na pořádným kopci..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BOHUS1 Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Jen tak dodám k těm Vašim příspěvkům, kdyby byly barumky takový šity jak tu píšete, tak nejsou jedny z nejprodávanějších. P.S. Bydlím v ve Znojmě koupím barumky, bydlím v Harachově koupím si 4x4 a taky barumky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) Jen tak dodám k těm Vašim příspěvkům, kdyby byly barumky takový šity jak tu píšete, tak nejsou jedny z nejprodávanějších. P.S. Bydlím v ve Znojmě koupím barumky, bydlím v Harachově koupím si 4x4 a taky barumky. No nechci ti do toho mluvit ale to bude asi tou cenou , co myslíš?.. kdyby stály micheliny a nebo bridgestony stejně který by sis koupil a nebo který by byli nejprodávanější?...a ani si nemyslím že jsou nejprodávanější jako spíš nejdostupnější, no radši bych je zvolil než nějaký korejsky .. Editováno: 24. Duben 2008, autor: heckeer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BOHUS1 Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Souhlasím s tebou. Pořád je to vynikající poměr cena/výkon. A i díky ceně jsem přes zimu jezdil na 195/50/15 a ikdyž nejsou v techničáku,nezklamaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky