Přejít na obsah

Autorádio s Bluetooth

murder

Doporučené příspěvky

Za týden si přebírám novej pracovní nástroj (Fiat Doblo) a chci do něj koupit nějaké obyčejné rádio, nechci se zdržovat schováváním panelu a když už ho nějakej dement šlohne tak ať je škoda co nejmenší (budu stávat tak do půl hodinky u zákazníků jinak parkovat budu na dvoře)

Při hledání jsem narazil na Sencor SCD 7105BMR za super cenu Je i levnější tady je dobrý popis nejnižší jsem našel 2560,-. Co vy na to?

Zlepšil se u Sencora tuner? Vím že to bývala tragedie, ale to je 10-15 let zpátky.

Nebo doporučte něco podobného

Dnes je v letáku z Plusu JVC za 2600,-

Víc než 3000,- za to nedám (snad jen 4000,- za Alpine s Bluetoth ;) )

Díky

Teď jsem našel tohle design mi sedí, ale mám mu věřit?

Editováno: , autor: murder
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jó Parrot je kvalitka, ale bohužel jiná cenová kategorie. Co s tím Sencorem nikdo nemá nějaký z posledních modelů, jak je na tom ten tuner?

Tak nejpozději v pondělí musím něco objednat, až převezmu 10.3 auto ať tam můžu šoupnout rádio a lítat.

Odkaz ke komentáři

Jó Parrot je kvalitka, ale bohužel jiná cenová kategorie. Co s tím Sencorem nikdo nemá nějaký z posledních modelů, jak je na tom ten tuner?

Tak nejpozději v pondělí musím něco objednat, až převezmu 10.3 auto ať tam můžu šoupnout rádio a lítat.

Tady na foru za 4100kč. To není zase až tolik. A nezapomeň že lacený dvakrát placený lol lol

Odkaz ke komentáři

Tady na foru za 4100kč. A nezapomeň že lacený dvakrát placený lol lol

To jo, ale pořád o 1100,- víc než chci dát (komu není rady tomu není pomoci lol ) Ten Fiat je velká plechovka s 2ks repro, je to sice 5 míst a nejmenší turbodiesel na světě, ale pořád jen pracovní nástroj, opravdu nechci a nebudu rádio schovávat, jen chci místo rozlobené vosy poslouchat nějakou napodobeninu mluveného slova nebo hudby a na to Bluetooth jsem narazil jaksi náhodou a tak ho chci taky lepší než sluchátko na uchu. Asi risknu toho Sencora vím, že nic moc, ale přeci jen značka.

Odkaz ke komentáři

Mám ho taky a s tunerem teda nemám problém - problém jsem měl s panelem, kterej odešel a reklamace trvala pouhých pět týdnů :feve:fuck Jsem si říkal, jestli kvůli tomu nemám vrátit auto... lol

Už maj novej model RK8200, ale zatím není na trhu kol5

U těch levných rádií to HF funguje jako Bluetooth sluchátka - volat posledního volaného (kdo si pamatuje komu naposledy volal a kdo volá čtyřikrát za sebou stejnému člověku...) a příchozí hovor se ohlásí zvoněním (když budeš mít na každého jiné vyzvánění, možná i budeš vědět, kdo ti i volá...). Další otázkou je, kde je mikrofon - na panelu rádia toho asi moc nezmůže... V tvém případě bych radši investoval do lepšího sluchátka a možná horšího rádia. Sluchátko pak můžeš používat i mimo auto...

Odkaz ke komentáři

Na to vytočení čísla vezmu klidně tel. do ruky. V tom //// je u řadící páky perfektní přihrádka kde může být tel. pohozen. Ten mikrofon mě napadl taky chci o víkendu projet nějaké elektromarkety a podívat se jak je to řešené. Do kvalitního sluchátka nemusím investovat jako vip zákazník bude za korunu, ale nosil jsem kvalitní sluchátka asi 3-4 roky a jaksi už mám averzi na "naušnice" na uchu. Teď to používám tak, že sluchátko lovím a nasazuju až na hovor a po hovoru odhazuji v dáli. Já vím jsem náročný kua kdybych nenarazil na rádio s Bluetooth tak nad tím nepřemýšlím a koupím ještě klasiku Nokia CK 1W (jen to tlačítko na přístrojovku)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes koukal na toho Sencora a mic je dohromady s tlačítkem na příjem + tam je ještě volume, kablík je dost dlouhej. tak to risknu a objednám toho Sencora a mic pověsím buď vedle sluneční clony (je tam hafo místa v tom Doblu je polička u stropu) nebo nahoru na levý sloupek.

Budu referovat jak je na tom po dalších stránkách ten Sencor.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes koukal na toho Sencora a mic je dohromady s tlačítkem na příjem + tam je ještě volume, kablík je dost dlouhej. tak to risknu a objednám toho Sencora a mic pověsím buď vedle sluneční clony (je tam hafo místa v tom Doblu je polička u stropu) nebo nahoru na levý sloupek.

Budu referovat jak je na tom po dalších stránkách ten Sencor.

trošku mimo, ale co teda nakonec budeš dělat?

Odkaz ke komentáři

trošku mimo, ale co teda nakonec budeš dělat?

Už jsem to někde psal. Zaměřuju pro bráchu okna,dveře, bezpečnostní mříže... k tomu budu jezdit pro mříže s autem s vlekem do zastoupení Italů v SK (mříže se dělají ve všech supermarketech po republice), kupuju nový Fiat Doblo 1,3Multijet (nejmenší turbodiesel na světě 4válec s řetězovým rozvodem 59kW/190Nm a 1200kg na kouli za 312tisícovek, musím si rýpnout protože jsem chtěl Roomstra, ale ten tohle neuměl) a nechávám stavět nízký čtyřmetrový vlek na ty mříže. No a ještě se budu starat o lifrování unimobuněk na dálný východ. Zajímavá práce za víc peněz než v předešlém působišti a hlavně, opravdu mě to chytlo.

Odkaz ke komentáři

Už jsem to někde psal. Zaměřuju pro bráchu okna,dveře, bezpečnostní mříže... k tomu budu jezdit pro mříže s autem s vlekem do zastoupení Italů v SK (mříže se dělají ve všech supermarketech po republice), kupuju nový Fiat Doblo 1,3Multijet (nejmenší turbodiesel na světě 4válec s řetězovým rozvodem 59kW/190Nm a 1200kg na kouli za 312tisícovek, musím si rýpnout protože jsem chtěl Roomstra, ale ten tohle neuměl) a nechávám stavět nízký čtyřmetrový vlek na ty mříže. No a ještě se budu starat o lifrování unimobuněk na dálný východ. Zajímavá práce za víc peněz než v předešlém působišti a hlavně, opravdu mě to chytlo.

Jo, mě taky práce drží když to sype a čím víc to sype tím víc mě to drží. lol lol lol

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Tak po třech týdnech provozu jde z auta ven a vracím ho do krámu, tuner stará klasika Sencoru takže tragedie i tam kde je silný signál má problémy když mám zapnuté AF (alternativní frekvence) tak v něm v pravidelných intervalech nepříjemně zašumí nebo se ozve nějaká jiná silná stanice na cca vteřinu a když to vypnu tak i když budu stát na místě tak stanice se po čase začne strácet, takže poslouchám mp3. A telefonování jako chodí, ale i přesto že ten Fiat je poměrně tichý (zatím je tišší než má stará Octa) tak je velmi blbě slyšet musím zpomalit nasměrovat ucho na repro a velmi pečlivě naslouchat a při tom musím křičet, aby mě zachytil micro který mám od hlavy do 30 cm na levém sloupku. Takže kauf za všechny prachy. No to je jedno mám domluveno, že ho vezmou zpět jen o pošlou do servisu a ten se musí vyjádřit, že to je normální stav a vlastnost výrobku (prostě že není rozbitý, že se to tak chová normálně)

No a opět začínám řešit co koupit, co takhle tohle Blaupunkt Hamburg MP57 když Cosby tvrdí že Parrot má taky nepovedený tuner.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...