TomášT Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Vím, že tu někdo před časem psal že hledá Oktu 4x4 1.8T.Ale už nemůžu najít to vlákno.Jednu se mi podařilo úplnou náhodou najít v německu.Je to kousek od hranic... Tak jen na podívání, ale je to hezký autí http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stasek Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Vím, že tu někdo před časem psal že hledá Oktu 4x4 1.8T.Ale už nemůžu najít to vlákno.Jednu se mi podařilo úplnou náhodou najít v německu.Je to kousek od hranic...Tak jen na podívání, ale je to hezký autí http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Tak já jen aby řeč nestála, zdá se mě to hodně předražené. A ten motorovej prostor taky nic moc údržba. Jinak jako auto je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Souhlasím.... 10000 € je trochu dost ne? Za ten rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak já jen aby řeč nestála, zdá se mě to hodně předražené. A ten motorovej prostor taky nic moc údržba. Jinak jako auto je to super. Jo tu moji jsem tam kupoval levněji. Jak jsem psal našel jsem to náhodou, protože táta furt mudroval abych se mrknul jestli tam od té doby něco nepřibylo.A najednou na mě kouká Okta 4x4 1.8T.Táta spíš pokukuje po tom Superbu 2.0i.Tak jsem mu říkal není problém-cestu známe tak jedem .Když mě uvidí jako vracejícího se zákazníka, tak už nebudu muset ani nic říkat.Lusknu prstem a budou vědět co a jak.Zkušební jízda, pak auto na hever a do Kemnathu pro převozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Souhlasím.... 10000 € je trochu dost ne? Za ten rok... jestli je auto ok tak ta cena je vic nez dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 29. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 jestli je auto ok tak ta cena je vic nez dobra Já osobně to nedokážu posoudit jestli je ta cena odpovídající.Ale r.v.2002 kombi 4x4 a 1.8T plus ten"tuning"...nevím no.Já koukal po Oktách do 135 000Kč, takže tato oblast mě trochu jaksi minula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Vnitřek hezkej,ale jinak nic moc(ten rádoby tuning),ale když si vemu že euro sem měl za 25kč,tak si myslim že cena je dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 je fakt že ta mřížka na kapotě se mi moc nelíbí.viděl jsem už jednu podobnou na stříbrné oktě.ale jinak je to z toho tuningu všechno.ty kola jsou třeba moc hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 je fakt že ta mřížka na kapotě se mi moc nelíbí.viděl jsem už jednu podobnou na stříbrné oktě.ale jinak je to z toho tuningu všechno.ty kola jsou třeba moc hezký No tak pořád je lepší volba v té 4 kolce ten benzín než ta nafta si myslím podle toho co jsem měl možnost si vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.