Přejít na obsah

Škoda Octavia Combi 4x4 1.8T

TomášT

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
Vím, že tu někdo před časem psal že hledá Oktu 4x4 1.8T.Ale už nemůžu najít to vlákno.Jednu se mi podařilo úplnou náhodou najít v německu.Je to kousek od hranic...

Tak jen na podívání, ale je to hezký autí :)

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

Tak já jen aby řeč nestála, zdá se mě to hodně předražené. A ten motorovej prostor taky nic moc údržba. Jinak jako auto je to super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jen aby řeč nestála, zdá se mě to hodně předražené. A ten motorovej prostor taky nic moc údržba. Jinak jako auto je to super.

Jo tu moji jsem tam kupoval levněji. :) Jak jsem psal našel jsem to náhodou, protože táta furt mudroval abych se mrknul jestli tam od té doby něco nepřibylo.A najednou na mě kouká Okta 4x4 1.8T.Táta spíš pokukuje po tom Superbu 2.0i.Tak jsem mu říkal není problém-cestu známe tak jedem ;) .Když mě uvidí jako vracejícího se zákazníka, tak už nebudu muset ani nic říkat.Lusknu prstem a budou vědět co a jak.Zkušební jízda, pak auto na hever a do Kemnathu pro převozky :smich:

Odkaz ke komentáři

je fakt že ta mřížka na kapotě se mi moc nelíbí.viděl jsem už jednu podobnou na stříbrné oktě.ale jinak je to z toho tuningu všechno.ty kola jsou třeba moc hezký

No tak pořád je lepší volba v té 4 kolce ten benzín než ta nafta si myslím podle toho co jsem měl možnost si vyzkoušet

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...