RLP Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Ahoj, chtěl bych vědět,jak dlouhou rakev máte na kombíka. Jakou nejdelší tam jde dát, aby nevadila zadním dveřím??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Ahoj, chtěl bych vědět,jak dlouhou rakev máte na kombíka. Jakou nejdelší tam jde dát, aby nevadila zadním dveřím???Díky 230 tam das normalne jestli mas hagusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Hagusy mám,ale když tam dám 230 cm, tak otevřu zadní dveře jen do půlky,Myslel jsem ,že bych koupil kolem 200 cm a nebudu muset sundávat anténu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Hagusy mám,ale když tam dám 230 cm, tak otevřu zadní dveře jen do půlky,Myslel jsem ,že bych koupil kolem 200 cm a nebudu muset sundávat anténu?? Tak si to presne vysteluj.Na fabie s hagusema montujem treba jako pujcovnu Hakr 340 a vleze se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ale jestli ti staci 200cm tak si vem to.A mas to bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Vyhlídl jsem si Thule pacific 600 délka 190 cm,který mi stačí na léto i zimu a vejde se tam v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Vyhlídl jsem si Thule pacific 600 délka 190 cm,který mi stačí na léto i zimu a vejde se tam v pohodě Vyhlidl sis dobre ,muzu jen doporucit.Sam pouzivam Paci.. 700 a bohate staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plavcik Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s boxem Hapro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 (editace) No jak bych to rekl.Za rok se na prodejne neprodal ani jeden.Mozna pres internet jsme posilali jeden. Editováno: 24. Červen 2008, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plavcik Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 No jak bych to rekl.Za rok se na prodejne neprodal ani jeden.Mozna pres internet jsme posilali jeden. Já jsem ho právě v obchodě nikdy neviděl, ani na autě, jenom na internetu. Tak nevim, jestli je to proto, že má prostě malý podíl na trhu nebo proto, že je to šmejd. Mě se na něm libí třeba to, že některý typy mají nostnost i 80 kg, od jiných značek jsem viděl max 50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 Thule atlasntis a spirit maji také nosnost 75 kg.Je to dano tim ,ze maji vespod hlinikovou výstuhu.Jine boxy maji jen plast.Ono si davej bacha jeste na zatizeni strechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 A co takhle na normalní příčníky origo od škody na fábii hatchback by jste doporučoval jaký box? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Podle toho co tam budes chtit vozit.Jestli i lyze tak minimalne delka 180 a vesmes se delaji 2m boxy.U neho je nevyhoda,ze proste uplne neotevres kufr. Kdyz ho budes pouzivat jen v lete,tak bych vzal nejaky letni.Je delany primo na zavazadla.A je hlavne kratky. Je toho hodne.Ale osobne mam nejradeji boxy thule , ikdyz jsme hlavni distributori firmy hark pro moravskoslezský kraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 26. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Jak jsem psal výše koupil jsem si Thule Pacific 600,který měří 190 cm.Jsem s ním spokojený a nevadí v otevírání 5.dveřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Ano ale ty mas hagusy.Muzes si to vystelovat.Ale u pevne danych bodu je to slozitejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vozbrouk Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ahoj lidi, hledám nějaké forum, kde se zabívají autoboxy thule, ale nemohu najít. Pokud to nebude vadit, zeptám se tady, vidím, že tu mezi Vámi jsou odborníci. Mám vyhlídnutý box thule pacific 700, hlavně bych rád přepravoval lyže, snowboard a běžky, protože kamarád je dost vysoký a má 2 metrové běžky, musím koupit tento typ, proto tak dlouhý box. Ale mám dilema, protože nevím, zda může box čouhat nad předním skle asi 80 cm, měřil jsem to, jak box umístil abych úplně otevřel zadní 5 dveře a musím box takhle posunout dopředu, nevím, zda to nebude vadit ve výhledu nebo dalším věcem. Jinak mám auto ford eskort 1,6 - kombi. Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 (editace) Ted presne nevim jake maximum maji moznos posunuti gripu. Jestli myslis 80 cm od pricniku, tak vadit by to nemel, jen zbytecne nedavat dopredu zavazadla. Editováno: 15. leden 2009, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vozbrouk Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 od příčníku ne, spíš bude 80 cm přečuhovat nad přední sklo. Nevím, jak to jinak vyřešit, mohl bych koupit nějaký krátký, ale to se mi tam nevejdou ty běžky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak to ti nevyjde jak uchytit. Nejjednoduzsi je, si zajet do kamenneho obchodu a zkusit, koupit u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nechci zakládat na jeden dotaz nové téma, tak se ptám tady. Váhám s koupí mezi těmito střešními boxy: MONT BLANC Triton 500s THULE Pacific 700 Jaké má kdo s nini zkušenosti? Vím, že oba jsou super, ale nemůžu se rozhodnout, tak žádám o radu. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) Za me pacific 700. Lepsi technika montaze, jednoduchost nahradnich dilu a sehnani dilu. Ceny jsou tak podrazene, ze je i vyhodnejsi na koupi. A zda se mi, ze ten mont blanc ma pistnice na zvedani víka. Takze vzime bude jev stejny, jako u vika kufru a pod. Editováno: 8. Duben 2009, autor: deko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ahoj, mám Fabii Combi a tenhlke rok jsem poprvé používal střešní box od Thule. Mám hagusi a příčníky origo Thule Škoda. Box Thule Atlantis 600 - otevírámí jen na jednu stranu. Maximální spokojenost hlavně trapně jednoduchá montáž a ne žádný šroubečky matičky podložky. A ještě můžeš použíít různou rozteč příčníků a celým boxem posouvat jak chceš. Fakt výborný, hlavně musím poděkovat kamošivi co mi ho půjčil na zimní sezónu. Vychází mi tak že se plně otevřou zadní dveře bez problémů. Když box tak jedině THULE i když je dražší tak je super. Výborná zkušenost mohu vřele doporučit. THULE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ahoj mám krátkou fabku a chci si koupit box... hlavně ať je krátký a vyjde mi i před anténu, nepotřebuju extrémní litráž, jen abych převezl dvě malé děti v kufru kočárek a na střeše něco málo navíc... dostal jsem tip na tohle http://www.ultraplast.com/eshop/?p=product...ame=MOBY-DICK-5 mně osobně se na obrázku líbí (neviděl jsem ho na vlastní oči), ale zdá se mi to hrozně levné, radši si připlatím a koupím si kvalitu. co na to říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Víte kolegové kupoval jsem střešní box asi před 5lety nejdřív jsem přemýšlel o Thule atd.. pak jsem nakonec v Hypernově koupil asi za 3tis plasťák, vozím v tom 4 páry lyží a vše v pohodě tak nevím jestli zrovna do tohodle je extra výhra kupovat nějaký super výrobek a nosnost?? Střecha má nosnost 50kg tak nechápu nosnost boxu 75 atd...ale uznávám je to pouze můj osobní názor jo a na závěr box dám na střechu někdy koncem listopadu nejpozději v prosinci a sundávám až na horách sleze sníh tudíž jesm před 3 týdny sundával box a dával letní gumy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 no právě.... ne všechno drahé je taky kvalitní a dobré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.