Přejít na obsah

Střešní box

RLP

Doporučené příspěvky

Hagusy mám,ale když tam dám 230 cm, tak otevřu zadní dveře jen do půlky,Myslel jsem ,že bych koupil kolem 200 cm a nebudu muset sundávat anténu??

Tak si to presne vysteluj.Na fabie s hagusema montujem treba jako pujcovnu Hakr 340 a vleze se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 měsíce později...
No jak bych to rekl.Za rok se na prodejne neprodal ani jeden.Mozna pres internet jsme posilali jeden.

Já jsem ho právě v obchodě nikdy neviděl, ani na autě, jenom na internetu. Tak nevim, jestli je to proto, že má prostě malý podíl na trhu nebo proto, že je to šmejd.

Mě se na něm libí třeba to, že některý typy mají nostnost i 80 kg, od jiných značek jsem viděl max 50.

Odkaz ke komentáři

Podle toho co tam budes chtit vozit.Jestli i lyze tak minimalne delka 180 a vesmes se delaji 2m boxy.U neho je nevyhoda,ze proste uplne neotevres kufr.

Kdyz ho budes pouzivat jen v lete,tak bych vzal nejaky letni.Je delany primo na zavazadla.A je hlavne kratky.

Je toho hodne.Ale osobne mam nejradeji boxy thule , ikdyz jsme hlavni distributori firmy hark pro moravskoslezský kraj.

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

Ahoj lidi,

hledám nějaké forum, kde se zabívají autoboxy thule, ale nemohu najít.

Pokud to nebude vadit, zeptám se tady, vidím, že tu mezi Vámi jsou odborníci.

Mám vyhlídnutý box thule pacific 700, hlavně bych rád přepravoval lyže, snowboard a běžky,

protože kamarád je dost vysoký a má 2 metrové běžky, musím koupit tento typ, proto tak dlouhý box.

Ale mám dilema, protože nevím, zda může box čouhat nad předním skle asi 80 cm,

měřil jsem to, jak box umístil abych úplně otevřel zadní 5 dveře a musím box takhle

posunout dopředu, nevím, zda to nebude vadit ve výhledu nebo dalším věcem.

Jinak mám auto ford eskort 1,6 - kombi.

Dík za radu.

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Nechci zakládat na jeden dotaz nové téma, tak se ptám tady. Váhám s koupí mezi těmito střešními boxy:

MONT BLANC Triton 500s

THULE Pacific 700

Jaké má kdo s nini zkušenosti? Vím, že oba jsou super, ale nemůžu se rozhodnout, tak žádám o radu. Dík.

Odkaz ke komentáři

Za me pacific 700. Lepsi technika montaze, jednoduchost nahradnich dilu a sehnani dilu. Ceny jsou tak podrazene, ze je i vyhodnejsi na koupi.

A zda se mi, ze ten mont blanc ma pistnice na zvedani víka. Takze vzime bude jev stejny, jako u vika kufru a pod.

Editováno: , autor: deko
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Ahoj, mám Fabii Combi a tenhlke rok jsem poprvé používal střešní box od Thule.

Mám hagusi a příčníky origo Thule Škoda.

Box Thule Atlantis 600 - otevírámí jen na jednu stranu.

Maximální spokojenost hlavně trapně jednoduchá montáž a ne žádný šroubečky matičky podložky.

A ještě můžeš použíít různou rozteč příčníků a celým boxem posouvat jak chceš.

Fakt výborný, hlavně musím poděkovat kamošivi co mi ho půjčil na zimní sezónu.

Vychází mi tak že se plně otevřou zadní dveře bez problémů.

Když box tak jedině THULE i když je dražší tak je super.

Výborná zkušenost mohu vřele doporučit.

:palec2::palec2::palec2: THULE :palec2::palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři

ahoj mám krátkou fabku a chci si koupit box... hlavně ať je krátký a vyjde mi i před anténu, nepotřebuju extrémní litráž, jen abych převezl dvě malé děti v kufru kočárek a na střeše něco málo navíc... dostal jsem tip na tohle http://www.ultraplast.com/eshop/?p=product...ame=MOBY-DICK-5 mně osobně se na obrázku líbí (neviděl jsem ho na vlastní oči), ale zdá se mi to hrozně levné, radši si připlatím a koupím si kvalitu. co na to říkáte?

Odkaz ke komentáři

Víte kolegové kupoval jsem střešní box asi před 5lety nejdřív jsem přemýšlel o Thule atd.. pak jsem nakonec v Hypernově koupil asi za 3tis plasťák, vozím v tom 4 páry lyží a vše v pohodě tak nevím jestli zrovna do tohodle je extra výhra kupovat nějaký super výrobek a nosnost?? Střecha má nosnost 50kg tak nechápu nosnost boxu 75 atd...ale uznávám je to pouze můj osobní názor jo a na závěr box dám na střechu někdy koncem listopadu nejpozději v prosinci a sundávám až na horách sleze sníh tudíž jesm před 3 týdny sundával box a dával letní gumy.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...