kulhis Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Dobrá...děláme na fabce něco nového,ale piny(terminály) je potřeba pořádně zaaretovat.Zkoušel jsem to obyčejnýma kleštěma a výsledek byl dost riskantní,nerad bych třeba vyhořel. Brouzdim na netu a sháním lisovací kleště na piny(konektor,terminály)...dost problém koupit,objednat lze ale za jakou cenu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Dobrá...děláme na fabce něco nového,ale piny(terminály) je potřeba pořádně zaaretovat.Zkoušel jsem to obyčejnýma kleštěma a výsledek byl dost riskantní,nerad bych třeba vyhořel. Brouzdim na netu a sháním lisovací kleště na piny(konektor,terminály)...dost problém koupit,objednat lze ale za jakou cenu!!! No právě za jakou cenu. Třeba tady: http://www.univer.cz/detail.php?id=1059 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 No keď chceš zaaretovať tak pájkuj napr ako ja alebo pohladaj, Cosby tu písal ktoré kliešte sú na to vhodné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 ja teda piny vetsinou paajim a jeste to zmacknu klestema :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 a ja este aj oblepim izolackou prislusnej farby. uz som raz horel nie vlastnou vinou, takze aj poistka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulhis Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Já jsem si objednal lisovací kleště v katalogu pod kódem LH SET za 1240,- .Na prodejně jsme je testovali a výsledek? Naprosto přesně a kvalitně lisují snad všechny druhy dutinek, konektorů izolovaných i neizolovaných za pomocí různých nádstavců, které jsou součástí sady.Také jsme zkoušely takové ty tenké dlouhé laciné kleště a výsledek taky nic moc...tak nevím, asi záleží jak je kdo náročnej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 no problem je hlavne s krimpovanim pinu na miniISO .. ty vetsinou ty nejlevnejsi kleste neumi "zmacknout" pac jsou prilis male.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ja najprv zmáčkem obyčajnými špicatými kliešťami a potom precínujem.Ak to nejde do nejakého konektora,tak na vrch dám zmršťovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 link by nebol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.