Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jediné spojenie s externým zdrojom je cez AUX. Ja som to vyriešil týmto https://www.aliexpress.com/item/Bluetooth-Aux-Audio-Receiver-Adapter-Bluetooth-Car-Kit-Handfree-Wireless-Car-Music-Receiver-Support-IOS-SIRI/32684657690.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4ku7Rc

ale používam to len na prehrávanie hudby. Dá sa s tým aj telefonovať, ale keďže to je "utopené" v stredovom tunely, druhá strana slabo počuje.

Vloženo

Dělá se ještě taková kostička-placka,která se nalepí na palubku a připojí do aux a na napájení a přehrává o mp3 a funguje jako bt hf. Je to o dost výš,tak by to mohlo být lepší. Mají to na alíku.

• o 4 týdny později...
Vloženo

Zdravim mam radio Dance odpojil som baterku pri zapojeni pyta radio kluc ktory neviem najst servis pyta dost vela penazi za pin je nejaka moznost zistit pin bez servisu ? dakujem za pomoc

Vloženo

Četl jsi návod? Nevím jestli je to stejné. Ale u Swingu po odpojení baterky musíš prvně zapnout klíček a potom rádio. Pin si načte z ŘJ. Jestli je vše originál.

Zkus znovu baterku odpojit a prvně zapnout zapalování, potom rádio.

Vloženo

Pouze pokud bylo rádio spárované s autem=z výroby. Jinak ne. Pak je třeba zjistit pin rozebráním rádia a napojením se asi na sériovou linku k čipu. Takhle mi to říkal elektrikář. Návod se mi nepovedlo dogooglit.

Vloženo

Po mě chtěli v autorizáku 200kč za vyčtení pinu. Po té co jsem dělal ofuky, že vůz jsem si koupil u nich i s rádiem, a nevím proč bych neměl znát PIN vlastního rádia, které jsem si zaplatil, fakturu stornovali s kyselým ksichtem :D Je s podivem, že u rádia zvlášť dodaného PIN samozdřejmě je a musí být, ale k rádiu s vozidlem z výroby to již tak není. Nicméně na mé trucování neměli nervy a fakturu zahodili :D

• o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 2 roky později...
Vloženo

Pánové...

Moje Dance radio přestalo hrát, sehnal jsem si jiné Dance i s kódem, ale při zadávání jsem se jednou spletl a teď na displeji svítí jen SAFE... Co teď? Je tam nějaký časový interval, nebo něco poklikat aby to zase šlo zadat?

Vloženo

V návode je uvedené, že po dvoch chybných pokusoch sa rádio zablokuje na jednu hodinu a potom sú k dispozícii znova dva pokusy, pričom kľuč musí byť v zapaľovaní.

Vloženo

No, tak už jede...

Ale to probuzení mu trvalo jeden den ?!? Pořád tam svítilo jen SAFE a před hodinou za jízdy naskočily ty 4 nuly... Kód vložen správně a rádio šlape :-)

Díky za tipy ;-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...