Galvi Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 Kdyby si chtěl swing, na 90% budu mít svůj na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 prima, poslal jsem ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaTDI Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Zdravím, koupil jsem Fabii 2010 a nefunguje mi automatické zapnutí rádia po nastartování, musím ho zapnout sám a bez klíče v zapalování zapnout nejde. Pročetl jsem tu všechno, ale chytřejší nejsem. Jen pro objasnění při koupi tam bylo origo to rádio s tím úložným prostorem pan predemnou předělal na Dance. Mam vyfocenou i kabeláž kdyby někdo věděl jak poradit pošlu do Sz ) Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Hod fotku kabelaze 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaTDI Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Tak tady je ta změť kabelů :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Tak v tom bordelu se nevyznam ani ja ale urcite je to tim ze je to pres iso kostky a az pak do mostu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Vidím tam amatérský zásah v těch konektorech. Asi budeš odkázán na odborníka, nebo rovnou na odborný servis, v tomto případě rady na dálku budou asi houby platné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaTDI Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Mě v servise řekli, že to zkusit můžou ale ze neví jestli s něčím takovým něco i svedou každopádně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 No moment , je dobry servis ,čti autoelektrikař a servis ktery umi zmrvit i vymenu oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FabiaTDI Vloženo 17. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2014 Toto je dobrý servis ale jak je vidět je tam fakt bordel :/ jsem doufal ze třeba někdo pozná chybu jen ve špatné zapojenem stálém +. Stejně tam musím tak je to tedy nechám udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caco Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Trochu som sa hral s radiom a nasiel som nejake servisne udaje. Mozno niekto pride na co sluzia, niektore su jasne. Napr. ked podrzis cca 8-10s. tlacitko info zobrazi sa vin1 a vin2, nastavit sa tam nic neda ale co to je neviem. Po dlhsom stlaceni MENU/cca 8-10s./ vidis servisne udaje nastavenej stanice, silu signalu graficky/ukazovatel hlasitosti na display/ a ked znovu stlacis menu tak vidis silu signalu v cislacha aj dalsie udaje ako PID a pod. mozno to niekomu pomôže. Hlavne sila signalu ked niekto ladi antenu a pod. Dalej ked stlacis sipku dolava a doprava naraz a tiez chvilu podrzis/ na ladenie stanic/ uvidis harwarovu verziu radia, cd romky a este tam nieco je, teraz si neviem spomenut co, lebo nesedim v aute. Skusil som aj stlacit na cca10 s hlavne tlacitko ale potom to chce kod radia, takze ak to niekto nema tak to neodporucam stlacat, ja ho tiez nemam ale podarilo sa mi z toho vratit spat a radio ide,myslim ze to bolo tiez znovu dlhsim podrzanim hl. tlacitka,ale nie som si isty lebo som skusal vselico aby mi hralo spat radio. Tie ostatne veci co som pisal hore idu bez toho ze by sa nieco zablokovalo na radiu, vacsinou sa po nejakej minute vratia spat do normalu alebo sa daju deaktivovat opacnym spôsobom ako aktivacia. Tolko co som zatial objavil v mojom Dance, mozno sa to niekde uz spominalo ale ja som to nenasiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 VIN 1 a 2 jsou k rádiu, slouží k odblokování v případě ztráty kódu, případně k jeho novýmu vygenerování - jeden ten VIN by měl souhlasit s VIN auta. Zbytek jsou spíš provozní údaje o síle signálu a způsobu naladění, PID je identifikace vysílače v RDS síti (pomocí něj rádio udržuje naladěnou tu samou stanici po celý republice bez ohledu na skutečný zeměpisný umístění vysílače a jeho přesnej kmitočet). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 31. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2014 caco: A jak zprovoznit AUX-IN bys nevěděl? Já v Dance na žádném z obou screenů možnost zapnout/vypnout AUX-IN nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caco Vloženo 1. leden 2015 Sdílet Vloženo 1. leden 2015 Uz sa to tu preberalo, skus pozriet tu: http://forum.skodahome.cz/topic/41074-r%C3%A1dio-dance/page-4#entry1544853, neviem ci tam mas konektor pri rucnej brzde,ak ano mozno je nieco vypadnute zo zadu radia, alebo niekto nieco prerabal a nezapojil to.ak ho tam nemas tak ho bude treba dorobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 To jsem si už všechno několikrát přečetl, ale mám z toho mimo jiné dojem, že pokud někdo měl stejný problém s AUX-IN, tak že ho stejně nevyřešil. Tak jako já, bohužel. Ale nikde jsem nenašel konkrétní postup, který by byl úspěšný. Pokud bys takový znal, budu rád, když ho postneš. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Pokud je zapojeni v poradku je treba prehrat soft v radiu. Vyresi to korektni servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Kluci nemáte někdo na prodej AUX (komplet káblík se zdířkou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Aktualne bohuzel, az v breznu Ale mam na prodej komplet radio i s pinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Ráďio mám,aji repráky dozadu(jen namontovat) potřebuju ten káblík-komplet. Na vrakáč se mi nechce. Tady v okolí Ovy jen jen Hlučín myslim? A pak vím o jednom v Opavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Zapojím tohle do Dance? http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=269&menu=%C5%A0koda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Mel by pasovat a zapomnel jsi Milatu ve Frydku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 No,tak to je upe z ruky ale kdybys měl cestu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Do porodu uz z autem nic nedelam tudiz ani me to tam netahne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Děláš jako bys měl rodit sám, čoveče... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 5. leden 2015 Sdílet Vloženo 5. leden 2015 Pokud je zapojeni v poradku je treba prehrat soft v radiu. Vyresi to korektni servis Tak to bylo trochu jednodušší než jsem si myslel: Stačilo vlézt s diagnostikou do rádia a v kalkulačce pro dlouhé kódování zaškrtnout v jednom byte dvě věci ohledně AUX-IN a bylo to. Hned se na screenu rádia objevila vpravo nahoře možnost AUX ON nebo AUX OFF. Tak kdyby s tím měl ještě někdo další problém, je to takhle jednoduché... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.