Publikováno Březen 5, 200817 r zdravim panove!ma takovy dotaz.kdyz si stoupnu pred zed-tak jsem to zkousel a zacnu treba mackat na vytahnute okno aby se jeste vytahnulo-uz to nejde tak mi sveetla predni trochu zeslabnou dokud nepustim vypinac na stahovani oken.dela to nekomu?nebo nevite cim to??diky
Březen 5, 200817 r zdravim panove!ma takovy dotaz.kdyz si stoupnu pred zed-tak jsem to zkousel a zacnu treba mackat na vytahnute okno aby se jeste vytahnulo-uz to nejde tak mi sveetla predni trochu zeslabnou dokud nepustim vypinac na stahovani oken.dela to nekomu?nebo nevite cim to??diky je to normalni
Březen 5, 200817 r zdravim panove!ma takovy dotaz.kdyz si stoupnu pred zed-tak jsem to zkousel a zacnu treba mackat na vytahnute okno aby se jeste vytahnulo-uz to nejde tak mi sveetla predni trochu zeslabnou dokud nepustim vypinac na stahovani oken.dela to nekomu?nebo nevite cim to??diky Jj je to normalní, dělá to třeba i u Opelu..
Březen 6, 200817 r Taky mi to dělá. Stahování oken má hodně velkej odběr proudu. Tak tak, mne to delá taky. Ale nejak mne to netrápí
Březen 6, 200817 r už vím, kdy mi to nedělalo, ale zase se mi místo toho natahovaly šlachy - když jsem měl ještě svihadla
Březen 6, 200817 r No prostě to dělá všem neni pravda me to delalo na fabce ted na octe mam origo xenony a tam to nedela
Březen 6, 200817 r njn, Rolbar má pravdu, mě to na klikatroniku ve felicii taky nedělá - je to normální ? nedělá to ještě někomu na klikatroniku ?
Březen 6, 200817 r No ja mam klikatronik na sve Š1203 a tam ty svetla nejak problikavaj porad.. Ma to nejakou souvislost?
Březen 6, 200817 r No ja mam klikatronik na sve Š1203 a tam ty svetla nejak problikavaj porad.. Ma to nejakou souvislost? jsem si uvědomil že mi problikávají i ty oranžový světla a i když nestahuju klikatroniky - dělá vám to ? Upraveno Březen 6, 200817 r od Vaša
Březen 6, 200817 r jsem si uvědomil že mi problikávají i ty oranžový světla a i když nestahuju klikatroniky - dělá vám to ? ale to už mluvíš o páčkotroniku, resp o blikatroniku a né klikatroniku
Březen 7, 200817 r Autor ale to už mluvíš o páčkotroniku, resp o blikatroniku a né klikatroniku :D :D :D :D super to jsem chtel slyset.diky
Březen 7, 200817 r ale to už mluvíš o páčkotroniku, resp o blikatroniku a né klikatroniku A safriš, už se to tu zvrhává.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.