burek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 zdravim panove!ma takovy dotaz.kdyz si stoupnu pred zed-tak jsem to zkousel a zacnu treba mackat na vytahnute okno aby se jeste vytahnulo-uz to nejde tak mi sveetla predni trochu zeslabnou dokud nepustim vypinac na stahovani oken.dela to nekomu?nebo nevite cim to??diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 zdravim panove!ma takovy dotaz.kdyz si stoupnu pred zed-tak jsem to zkousel a zacnu treba mackat na vytahnute okno aby se jeste vytahnulo-uz to nejde tak mi sveetla predni trochu zeslabnou dokud nepustim vypinac na stahovani oken.dela to nekomu?nebo nevite cim to??diky je to normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 zdravim panove!ma takovy dotaz.kdyz si stoupnu pred zed-tak jsem to zkousel a zacnu treba mackat na vytahnute okno aby se jeste vytahnulo-uz to nejde tak mi sveetla predni trochu zeslabnou dokud nepustim vypinac na stahovani oken.dela to nekomu?nebo nevite cim to??diky Jj je to normalní, dělá to třeba i u Opelu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Taky mi to dělá. Stahování oken má hodně velkej odběr proudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Taky mi to dělá. Stahování oken má hodně velkej odběr proudu. Tak tak, mne to delá taky. Ale nejak mne to netrápí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Mě to dělá taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Mě to dělá taky mě taky, to je divné, možná cosbymu né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 dělá mi to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No prostě to dělá všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 už vím, kdy mi to nedělalo, ale zase se mi místo toho natahovaly šlachy - když jsem měl ještě svihadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No prostě to dělá všem neni pravda me to delalo na fabce ted na octe mam origo xenony a tam to nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 njn, Rolbar má pravdu, mě to na klikatroniku ve felicii taky nedělá - je to normální ? nedělá to ještě někomu na klikatroniku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No ja mam klikatronik na sve Š1203 a tam ty svetla nejak problikavaj porad.. Ma to nejakou souvislost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) No ja mam klikatronik na sve Š1203 a tam ty svetla nejak problikavaj porad.. Ma to nejakou souvislost? jsem si uvědomil že mi problikávají i ty oranžový světla a i když nestahuju klikatroniky - dělá vám to ? Editováno: 6. Březen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jsem si uvědomil že mi problikávají i ty oranžový světla a i když nestahuju klikatroniky - dělá vám to ? ale to už mluvíš o páčkotroniku, resp o blikatroniku a né klikatroniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 7. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 ale to už mluvíš o páčkotroniku, resp o blikatroniku a né klikatroniku :D :D :D :D super to jsem chtel slyset.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 kurec, klika nebo meka, je to jedno, dělá to všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 ale to už mluvíš o páčkotroniku, resp o blikatroniku a né klikatroniku A safriš, už se to tu zvrhává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 uz dost nebo se popotronikuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 A safriš, už se to tu zvrhává. ja myslim ze uz zvrhlovaklimatronikovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potok Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 zdarec,me to nedelalo a az vcera to zaclo,tak myslim ze to normalni neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Me to dela tez - furt jsem dotahoval az jsou skoro vsechny stahovacky vymeneny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.